Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  PITKÄAIKAINEN AUTONVUOKRAUS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Pitkäaikainen autonvuokraus Auto Europelta

  Ennemmin tai myöhemmin saatamme joutua tilanteeseen, jonka takia vuokraamme auton pidemmäksi ajaksi. Auto Europen avulla löydät itsellesi sopivan tarjouksen autonvuokraukselle. Tähän mennessä emme ole kohdanneet tilannetta autonvuokrauksessa, jonka järjestämisessä emme ole pystyneet auttamaan.

  Miten siis autamme vuokraamaan auton pitkälle aikavälille? Voit usein löytää paljon tietoa lyhyestä autonvuokrauksesta, mutta et niinkään vuokrauksesta pidemmäksi aikaa. Pitkäaikainen autonvuokraus on määritelmä vuokra-ajanjaksolle, joka kestää yli 29 päivää. Jotkut autovuokraamot voivat pyytää asiakasta palaamaan noutotoimistoon 29-30 päivän jälkeen allekirjoittamaan uuden vuokrasopimuksen ja he haluavat varmistaa, että auto on edelleen hyvässä kunnossa. Tätä lukuun ottamatta auton pitkäaikainen vuokrausprosessi on lähes sama kuin lyhyen aikavälin vuokraus.

  Milloin auto on vuokrattava pidemmäksi aikaa?

  • Saatat lähteä pitkälle lomalle, joka kestää vähintään neljä viikkoa ja tarvitset ajoneuvon vapaata matkustamista varten.
  • Oma auto saattaa olla automekaanikolla, joten tarvitset vuokra-autoa pidemmäksi ajaksi, jotta voit jatkaa päivittäistä rutiinia.
  • Saatat joutua vuokraamaan auton pidemmäksi ajaksi työn tai akateemisten syiden vuoksi.
  • Sinun ammatti- tai henkilökohtaiset olosuhteet edellyttävät pitkäaikaista autonvuokrausta.
  • Kun haluat eri syistä tai tiettyä tapahtumaa varten ajaa tietynlaista autoa, jota et muuten pystyisi ajamaan tai et halua ostaa. Esimerkkinä ylellinen automaattivaihteinen ajoneuvo.

  Pitkäaikaisen vuokrauksen edut

  Jos tarvitset autonvuokrausta pitkälle lomalle, edut ovat ilmeisiä. Voit tutustua lomakohteeseesi vapaasti, helposti ja omaan tahtiin. Sinun ei tarvitse maksaa kalliista takseista tai rajoittaa matkareittiäsi paikallisten julkisten kulkuneuvojen takia. Jos tarvitset vuokra-autoa ammatillisista syistä, voit vuokrata ihanteellisen auton matkallesi riippuen tarpeistasi (istumapaikkojen lukumäärä, auton koko, polttoainetyyppi jne.). Sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi millään tavalla, sillä valikoimamme on suuri. Tämän lisäksi säästät omaa autoasi kulumiselta, jota sinun ei tarvitse käyttää työtarkoituksiin. Jos haluat vuokrata auton pidemmäksi aikaa, noudata samaa prosessia kuin vuokratessa autoa lyhyemmälle ajalle. Voit tarkastella verkkosivuillamme olevia maksuja ja tehdä varauksen. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa asiakaspalveluumme, joka opastaa sinua varausprosessissa. Autonvuokrauksen toinen etu on se, että vuokramaksujen lisäksi sinulle ei tule lisäkustannuksia (esimerkiksi autojen ylläpito). Varattava turvatakuu on sama määrä auton vuokrauksen kestosta riippumatta, oli se 3 päivää, viikko tai kuukausi.

  Varausten suuren määrän ansiosta, joita teemme vuosittain eri vuokraamojen kanssa, voimme tarjota edullisimmat autonvuokrauksen hinnat. Voimme tarjota laajan valikoiman ajoneuvoja tekemällä yhteistyötä useiden paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa. Yli 60 vuoden kokemus alalta varmistaa, että saat hyvän asiakaspalvelun ja mielenrauhan, sekä säästät selvää rahaa Auto Europella. Lisäpalveluna Auto Europe tarjoaa myös matkavinkkejä, ajovinkkejä ja rahaa säästäviä vinkkejä varaustasi varten.

  Huomioitavaa

  Kun teet varauksen, varmista, että valitset vuokran, jolla on rajoittamaton kilometrimäärä, tai ainakin riittävästi kilometrejä matkallesi. Huomaa myös, että verkkosivuillamme näytämme tarjouksia, jotka näyttävät sallitut kilometrit koko vuokralle, päivää kohden, tai rajoittamattomat kilometrit. Voit tarkistaa sallittujen kilometrien määrän verkkosivuillamme. Ajoneuvojen huolto on erittäin tärkeää, mikäli autonvuokraus kestää yli 30 päivää. Jotkut autovuokraamot vaativat allekirjoittamaan huoltosopimuksen ennen auton noutoa, muut vuokraamot vaativat, että palaat 29-30 päivän päästä takaisin, jotta he voivat tarkistaa auton nykyisen tilan ja allekirjoittaa uusi vuokrasopimus. Tarvittaessa autovuokraamo tarjoaa vaihtoehtoisen ajoneuvon vuokrasi loppuajaksi.

  Saatavilla olevat tarjoukset

  Riippumatta siitä, onko vuokraamasi auto tarkoitettu yhdelle hengelle, pienelle tai suurelle perheelle tai jopa työmatkoille, kaikki autoluokat ovat saatavilla pitkäaikaista vuokrausta varten. Tarkastele autoluokkiamme ja valitse sopivin ajoneuvo omiin tarpeisiisi aina miniluokasta kompaktiin tai jopa yhdeksän hengen pakettiautoihin. Jos suunnittelet matkaa vuoristoisilla alueilla tai epätasaisilla teillä, harkitse sen sijaan nelivetoista ajoneuvoa. Tutustu autonluokkiin ja luotettaviin autovuokraamoihin, joiden kanssa meillä on yli 60 vuoden työkokemus.

  Sesonkiin sopiva auto

  Vuokraa luksusluokan auto keväällä ja nauti unohtumattomasta matkasta tyylillä. Hyödynnä kesää ja auringonpaistetta Auto Europen parhaiden avoautotarjousten kanssa ja lähde elämäsi upeimmalle matkalle Ranskan Rivieralle. Suuria henkilöautoja tai maastoautoja voi vuokrata koko vuoden ympäri. Jos suunnittelet autonvuokrausta talvella, tutustu erikoistarjouksiin, joiden hintaan sisältyvät talvirenkaat. Tämä on täydellinen tapa säästää ylimääräisten tarvikkeiden vuokrauksessa.

  Haluatko ajaa legendaarista Route 66 reittiä pitkin? Aiotko viettää vähintään neljä viikkoa Yhdysvalloissa ja haluat ottaa kaiken irti matkastasi? Auto Europe työskentelee parhaiden kotimaisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, jotta voimme tarjota sinulle ennennäkemättömän valikoiman tarjouksia. Gold Rate-tarjouksemme USA:ssa ja Kanadassa sisältävät myös ilmaisen tankillisen polttoainetta ja kolme lisäkuljettajaa, navigaattorin tai kaikki edellä mainitut yhdessä.

  Vaatimukset

  Koska autonvuokraus pidemmäksi aikaa käsitellään samalla tavalla kuin lyhytaikainen autonvuokraus, molempiin sovelletaan samoja vähimmäisikärajoituksia. Yleensä vähimmäisikä autonvuokraukselle on 18–21 vuotta ja enimmäisikäraja 75–80 vuotta. Tämä riippuu myös valitsemastasi autovuokraamosta. Suurin osa vuokraamoista veloittaa kaikilta alle 26-vuotiailta kuljettajilta nuoren kuljettajan lisämaksun. Jotkut vuokraamot veloittavat nykyään myös seniorikuljettajien lisämaksun vanhemmilta kuljettajilta, sekä joissakin tapauksissa myös lisävakuutuksen. Tämän takia on tärkeää olla tietoinen kaikista sovellettavista maksuista ennen matkaa. Huomaa myös, kun vuokraat luksusluokan auton, sinulta saatetaan vaatia vähintään kaksi kultaista luottokorttia. Jos haluat lisätietoja, lue varauksesi kokonaiset vuokraehdot ennen varauksen maksamista.

  Pitkäaikaisen autonvuokrauksen tekeminen

  Iloksesi voimme kertoa, että pitkäaikaisen autonvuokrauksen prosessi on yhtä helppoa kuin lyhyemmän vuokran. Helppokäyttöisen varausjärjestelmämme kautta voit syöttää kaikki tarvittavat noudon ja palautuksen tiedot ja sen jälkeen tarkastella saatavilla olevia tarjouksia. Sivuillamme näet myös kaikki lisäkustannukset ja halutessasi voit vuokrata lisälaitteita, kuten lastenistuimia, kattotelineen tai navigaattorin. Kiinnitä erityistä huomiota eri omavastuun suojiin. Nämä vaihtoehdot ovat hyvä valinta erityisesti silloin, kun vuokraat autoa pitkäksi aikaa. Mitä kauemmin auto on hallussasi, sitä todennäköisemmin matkalla saattaa sattua tapaturma. Tähän lasketaan mukaan myös parkkipaikalla sattuneet vahingot tuntemattoman osapuolen aiheuttamana. Pienestäkin vahingosta autovuokraamo saattaa veloittaa suuren määrän, ja Auto Europen suojan avulla veloitamme sinulle aiheutuneet kulut.

  Jos haluat vuokrata auton pitkäksi aikaa ja tarvitset tarjouksen, voit ottaa yhteyttä Auto Europeen puhelimitse tai sähköpostilla. Kokeneet varausasiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimman vuokra-auton lomallesi tai seuraavalle työmatkalle. Ota yhteyttä jo tänään, jotta voit säästää mahdollisimman paljon.