Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO SICILY BY CAR

  • 8.1
  • 7.7
  • 8.7
  • 9.2
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  February 23
  Ongelmat alkoivat, kun varattuun autoon ei saatukaan tilattuja suksitelineitä...
  February 02
  Thank you!
  January 05
  Kaikki sujui ongelmitta ja kerrankin vuokraajatiedot löytyivät valmiiksi, ettei tarvinnut täyttää uudestaan.
  Lue lisää

  Autonvuokraus Sicily by Car: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Sicily by Car autonvuokraus - Auto EuropeVuodesta 1963 peräisin oleva Sicily by Car on kasvanut huomattavasti ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä edullisimmista autovuokraamoista Italiassa. Erityisenä painopisteenä on tarjota taloudellista autonvuokrauta Sisiliassa, missä yritys aloitti toimintansa, mutta nykyään sen sivuliikkeet löytyvät joka puolella maata. Pohjois-Italiasta Etelä-Italiaan, Sicily by Car on kasvanut yli kuudellakymmenellä toimistolla, jotka kaikki sijaitsevat strategisesti lentokentillä, rautatieasemilla ja kaupunkien keskustoissa. Autonvuokraus Sicily by Car on erinomainen valinta asiakkaille, ketkä etsivät kustannustehokasta tapaa tutustua Italiaan.

  Yli 60 vuoden ajan Auto Europe on ollut yhteistyössä lukuisten luotettavien autovuokraamojen kanssa, mikä on antanut meille erottuvan edun ja kyvyn tarjota asiakkailleen hyviä autonvuokraustarjouksia. Tarjoamme laajan ajoneuvovalikoiman, sekä sen lisäksi myös matkailuautojen vuokrausta ja luksusautoja. Pidämme hyvää huolta kumppaneidemme valinnasta, ja olemme tästä syystä varmoja siitä, että Sicily by Car tarjoaa poikkeuksellisen palvelun kaikille asiakkaillemme.

  Autovuokraamo Sicily by Car: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Saavutetun menestysten pohjalta Sicily by Car toi markkinoille uuden tuotemerkkinsä, Auto Europan vuonna 1997, jota ei pidä sekoittaa autovuokraamon Auto Europen kanssa. Uuden Auto Europa -brändin kautta yritys aloitti palvelujen tarjoamisen sekä liike-, että lomamatkailijoille antamalla erikoistarjouksia ja houkuttelevia autovuokrausehtoja. Tätä lähestymistapaa hyödyntäen yritys laajeni edelleen huomattavasti koko Italiaan.

  Yhtiöllä on nykyaikainen ja polttoainetaloudellinen yli 20 000 ajoneuvon valikoima, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet ja ratkaisuja jokaisiin mahdollisiin tilanteisiin. Sicily by Carin perusti Tommaso Dragotto yli 54 vuotta sitten Sisiliassa. Alkuperäisessä kokoonpanossa oli mukana vain neljä ajoneuvoa, jotka olivat FIAT 1100, 1300 ja kaksi FIAT 500. Nykyään yritys tarjoaa erilaisia ajoneuvoluokkia, hyötyajoneuvoja, sähköautoja ja jopa polkupyöriä. Se tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata auto keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä.

  Ajoneuvot ovat hyvin varusteltuja ja viimeaikaisia, pakettiautoista luksusautoihin, olemme vakuuttuneita siitä, että Sicily ba Car voi tarjota sinulle oikean ajoneuvon. Sarjasta palautustoimistoja, yritys on sitoutunut tarjoamaan erinomaisen asiakaskokemuksen ja paikallista tietoa. Jokaisen vuokrauksen kanssa voit odottaa saavasi tiepalvelua 24/7. He antavat kaikille asiakkaille mielenrauhan tien päällä ollessa Italiassa.

  Uniikki Sicily by Carin autonvuokrauskokemus

  Jos suunnittelet vierailua Italiaan, joka on yksi historiallisesti rikkaimmista maista Euroopassa, ota kaikki irti lomastasi ja harkitse autonvuokrausta Sicily by Carin kanssa. Aja koko maan halki täysin mukavasti ja saavuta määränpäähäsi turvallisesti. Tutustu upeaan Milanoon pohjoisessa, ikoniseen Roomaan ja kauniiseen Palermoon, mainitakseni vain muutaman loistavan italialaisen kaupungin. Poikkeuksellista lomaa varten harkitse ajamista Amalfin rannikolla tai kohti Comon järveä rentoutuaksesi.

  Turvallisen verkossa olevan varausjärjestelmämme kautta voit helposti tarkastella, vertailla ja tehdä varauksen. Lisäbonuksena pystyt tarvittaessa lisäämään lisävarusteita varaukseesi, kuten navigaattorin tai lastenistuimia. Voit vaihtoehtoisesti myös soittaa yhdelle asiantuntevista asiakaspalvelijoista, kuka voi antaa sinulle neuvoja ja suuren tarjouksen. Joten jos etsit upeaa lomaa Italiassa, olemme vakuuttuneita siitä, että kumppanimme Sicily by Car tarjoaa sinulle erinomaisen ja luotettavan palvelun.