Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ITALIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Italia - tutustu ihanaan elämään

  Autonvuokraus Italia

  Italia, joka naapurimaita ovat Ranska, Itävalta, Sveitsi, Slovenia ja pienet San Marinon ja Vatikaanin valtiot, on maa, josta löytyy upeita maisema-alueita meren rannikosta Alppeihin ja maukkaita ruokia (monet kutsuvat sitä maailman hitaan ruuan keskukseksi). Italia on myös maa, joka on siunattu vanhalla ja pitkäaikaisella kulttuuriperinnöllä, jota rikastavat yli 2000 vuoden ajan eurooppalainen taide ja arkkitehtuuri.

  Autonvuokrauksen välittäjänä, jolla on yli 65 vuoden kokemus, Auto Europe tarjoaa satoja nouto- ja palautuskohteita kaupungeissa ja lentokentillä ympäri Italiaa, mukaan lukien Pisa, Milano ja Rooma, samoin kuin monet sen idyllisistä saarista. Teemme yhteistyötä kaikkien maailman johtavien autovuokraamojen ja parhaiden paikallisten autonvuokrausyritysten kanssa, joten vain muutamalla klikkauksella autonvuokraus Italiassa onnistuu varausjärjestelmässämme sivun yläosassa. Valitse yksinkertaisesti määränpääsi ja päivämäärät, niin tarjoamme sinulle parhaan valikoiman autoja ja luokkia verrattuna mihin tahansa muuhun hintavertailusivustoon markkinoilla. Usein saat tarjoukseesi lisäarvoa, kuten ilmaisen lisäkuljettajan, varauksen navigaattorilla jne.

  Mahtavan Rooman valtakunnan kodissa Italiassa on enemmän Unescon maailmanperintökohteita (yhteensä yli 60) kuin missään muussa maassa maan päällä. Nähtävyyksiä, jotka tulee nähdä elämäsi aikana, ovat upea Duomon katedraali Firenzessä (jonka rakentaminen kesti melkein 600 vuotta!), Pisan kalteva torni ja kuuluisa Colosseum Roomassa, joka rakennettiin vuosina 70-80 jKr.

  Samoin et voi unohtaa Da Vinci'n viimeistä illallista Milanossa ja Michelangelon kuuluisia maalauksia Vatikaanin Sikstuksen kappelissa, vain muutamia mainitakseni. Italiassa sijaitsee myös Venetsia, joka on kuin maanpäällinen akvarelliteos kuohuviinillä ja silmiinpistävällä goottilaisella arkkitehtuurilla. Manner-Italian upeilla Välimeren saarilla, joista merkittävimpiä ovat Sisilia ja suurin Sardinia, foinikialaiset vierailivat jo vuonna 9 eKr.

  Autovuokraamot Italiassa tarjoavat uskomattoman piristävän kokemuksen, ja jos sinulla on kysyttävää autolla liikkumisesta Italiassa, soita vuokrauksen asiantuntijoillemme numeroon +358 42 720 607, asiakaspalvelijat ovat langanpäässä seitsemänä päivänä viikossa ja antavat sinulle parhaat ohjeet ja apua varauksen teossa ja kaikissa matkasuunnitelmissa.

  Auto Europe tarjoaa laajimman saatavilla olevan ajoneuvovalikoiman pienimmistä ja edullisimmista autoista maastoautoihin ja vähintään viiden hengen pakettiautoihin. Unelman ajaa huippuluokan suorituskykyistä autoa, kuten Jaguar, Audi A3 Cabrio tai BMW 4-sarjan Gran Coupe, voi helposti toteuttaa Auto Europen avulla. Italia on myös loistava kohde vuokrata moderni matkailuauto ja kiertää Toscanaa, käydä Venetsiassa tai nauttia rauhallisista maisemista Sisiliassa täysin varustetussa viiden tähden hotellissa neljällä pyörällä! Voit lukea lisää asiakkaittemme ajatuksia auton vuokraamisesta ja palvelusta autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Italiasta.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Italiassa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Italiassa

  Auto Europen laajat ja edulliset vuokra-autojen tarjoukset Italiassa ovat yhtä monimuotoisia kuin itse maa. Meillä on laaja valikoima käteviä nouto- ja palautuspisteitä lentokentillä, rautatieasemilla ja keskustan kaupunkialueilla Manner-Italiassa ja sen kauniilla Välimeren saarilla - aina halvimmalla mahdollisella hinnalla.

  Valikoima varmasti hemmottelee sinua, jos etsit hyvää vastinetta rahalle Italiassa. Kauttamme löydät kymmeniä hyödyllisiä vaihtoehtoja, joita on tarjolla esimerkiksi kiehtovissa Pisan, Venetsian, Veronan ja muissa kaupungeissa.

  Jotta matkastasi tulisi mahdollisimman saumaton ja nautinnollinen, olemme keränneet kaikki tarvitsemasi tiedot stressitöntä ajokokemusta varten noudosta auton palautukseen.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Italiassa

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Italiassa

  Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Auto Europe on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa globaalilla autonvuokrauksen alalla merkittävänä johtajana, on tiivis yhteistyö kaikkien maailman parhaiden vuokraamojen kanssa. Kansainvälisesti tunnustetut autovuokrausbrändit, kuten Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Avis, Dollar ja National, ovat olleet keskeisessä asemassa lujittamassa Auto Europen asemaa yhdeksi maailman luotettavimmista autovuokraamoista. Lisäksi monien luotettavien, paikallisten autovuokraamojen lisääminen, kuten Sicily by Car, Noleggiare, Maggiore ja Locauto, on auttanut vahvistamaan toimintaamme Italiassa.

  Auto Europen avulla sinulle taataan parhaat tarjoukset markkinoilla, ja tämän väitteen vuoksi voimme sovittaa hinnan, jos onnistut löytämään paremman tarjouksen.

  Sicily by Car - Autonvuokraus Dollar - Autonvuokraus Europcar - Autonvuokraus
  Hertz - Autonvuokraus Avis - Autonvuokraus Sixt - Autonvuokraus

  Jos sinulla on epäilyksiä tai tarvitset lisätietoja kaikista kohteista tai vuokraamoista, jotka ovat saatavilla Auto Europen verkkosivustolla, älä epäröi ottaa yhteyttä palkittuihin vuokrauksen asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. He antavat yksityiskohtaista lisätietoa mistä tahansa aiheesta, kuten paikallisten autovuokraamojen aukioloajat, avainlaatikko aukioloaikojen ulkopuolella, uusimmat erikoistarjoukset, lisäominaisuudet, lisäsuojat jne.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Italiassa

  Ota meihin yhteyttä

  Auto Europella on vastaus kaikkiin kysymyksiisi, joita sinulla voi olla, jotka liittyvät autonvuokraukseen ympäri maailmaa. Seuraavaksi kokosimme luettelon kysytyimmistä kysymyksistä, joita kysytään ennen autonvuokrausta Italiassa, ja se kattaa kaiken ikärajoituksista rajat ylittävistä lisämaksuihin, paikallisiin ajo-ohjeisiin, tietulleihin (ja kuinka ne maksetaan), autovakuutukseen, ajokorttivaatimuksiin ja lisäkuljettajien kuluihin. Valitse yksinkertaisesti kiinnostava aihe ja napsauta linkkiä saadaksesi haluamasi lisätietoja. Vaihtoehtoisesti asiakaspalvelijamme ovat käytettävissä 7 päivänä viikossa auttaaksemme sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi ennen varauksen tekemistä.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Italiassa?

  Auton vuokraamiseksi Italiassa sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava vähintään vuoden voimassa oleva ajokortti. Huomaa, että nuorten kuljettajien lisämaksua voidaan soveltaa alle 21-vuotiaille kuljettajille, vaikka samaa sääntöä saatetaan soveltaa myös alle 26-vuotiaille kuljettajille vuokraamosta riippuen. Yksityiskohtaisempia tietoja ja täydet vuokraehdot nuorille kuljettajille voit löytää Auto Europen hakutuloksista sinisellä värillä merkityltä hinnoittelun tieto-osiosta. Klikkaa saadaksesi lisätietoja ikärajoituksista kaikille, ketkä suunnittelevat ajamista Italiassa.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Italiassa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseen?

  Kyllä, sinä voit. Yhdensuuntainen vuokraus tarkoittaa, että voit noutaa ja palauttaa auton eri kohteissa sekä Italian sisällä, että sen ulkopuolella, maksut ja ehdot vaihtelevat vuokraamojen välillä. Auto Europe tarjoaa yhdensuuntaista autonvuokrausta kotimaan tai kansainvälisille matkoille, ja molemmista peritään lisämaksu. Yhdensuuntainen vuokra on helppo varata Italian sisällä ja sen ulkopuolelle; laita yksinkertaisesti rasti ruutuun "Palautatko auton eri asemalle?" varausjärjestelmän oikeassa yläkulmassa ja valitse päivämäärät ja nouto-/palautuskohteet. Kun klikkaat haluamasi vuokraamon hintaa, näkyviin tulee arvio yksisuuntaisesta maksusta. Se on helppoa.

  Huomaa, että Auto Europe lisää maksun yksityiskohdat varausvahvistukseen. Esitetyt hinnat sisältävät tunnetut palautusmaksun (sis. Alv). Useimmissa tapauksissa nämä maksut maksetaan paikan päällä ja täydet hinnoittelun tiedot näytetään sivuilla, kun auto on valittu. Joka tapauksessa on välttämätöntä, että ilmoitat Auto Europelle matkasuunnitelmasi varauksen yhteydessä, varsinkin jos aiot viedä ajoneuvon Italian ulkopuolelle, mikä edellyttää erillistä vahvistusta.

  Italiasta muihin maihin ajamista koskevat säännöt riippuvat myös paikallisesta vuokraamosta ja maksu määräytyy valitun autokategorian, vuokra-ajan ja valitun sijainnin mukaan. Matkat muihin Länsi-Euroopan maihin, kuten Saksaan, Ranskaan, Espanjaan jne. on yleensä sallittu, mutta matksutamista Itä-Euroopan maissa voidaan rajoittaa enemmän muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Italiassa?

  Luottokortteja tulee käyttää auton vuokraukselle Italiassa Auto Europen sivulla. Muista, että pääkuljettaja tarvitsee nimissään olevan luottokortin auton noutoa varten, koska paikallinen vuokraamo varaa summan vakuudeksi vuokra-ajaksi, joka palautetaan pian sen jälkeen, kun ajoneuvo palautetaan vahingoittumattomana.

  Huomaa, että luksusautojen tapauksessa, näiden ajoneuvojen arvon vuoksi vuokraamot vaativat kaksi suurta pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia noudon yhteydessä.

   

  Mitä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Italiassa?

  Italiassa ajaessasi sinun on pysyttävä tien oikealla puolella ja ohitettava vasemmalta. Muista, että turvavöiden käyttö on pakollista sekä edessä, että takana. Sinun ei tulisi koskaan juoda alkoholia ja ajaa, tai käyttää matkapuhelinta ajon aikana. Varmista myös, että noudatat Italian nopeusrajoituksia, jotka ovat moottoritiellä 130 km/h, maaseutualueiden pääteillä 110 km/h (pienillä teillä 90 km/h) ja 50 km/h kaupungeissa ja kylissä.

  Kun vuokraat auton Italiassa, on olemassa useita muita sääntöjä ja määräyksiä, joista sinun on oltava tietoinen turvallista ja tyydyttävää kiertomatkaa varten itsellesi ja muille matkustajille. Sinun on esimerkiksi oltava yli 18-vuotias, vaikka jotkut vuokraamot saattavat edellyttää, että olet vanhempi, joten tämä on parasta tarkistaa ennen varausta tai soittaa vuokra-asiantuntijoillemme, koska paikan päällä peritään lisämaksu.

  Huomaa myös, että ajovalot on laskettava kaksiajorataisilla teillä ja sinun tulee olla tietoinen siitä, että raitiovaunuilla on etuajo-oikeus Italian kaupungeissa. Hätätilanteessa paikalliset numerot ovat 113 (poliisi), 115 (tulipalo) ja 118 (ambulanssi). Huomioliivejä on käytettävä silloin, jos sinulle sattuu tierikko tai joudut onnettomuuteen. Huoltoasemia on Italiassa runsaasti, etenkin kaupungeissa sekä pääteillä ja moottoriteillä, jossa ne ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Lisätietoja löydät Italian ajo-oppaastamme.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Italiassa?

  Kyllä, suurin osa maan laajoista moottoriteistä (tunnetaan paikallisesti nimellä autostrade, merkitty vihreillä tieviitoilla) ovat maksullisia ja tietullit sekä summa riippuvat matkasi etäisyydestä. Suurin osa tietullista maksetaan luottokortilla, mutta varmista aina, että autossa on riittävästi käteistä, jos korttisi hylätään jostain syystä.

  Hyödyllinen vinkki on käyttää yhtä tietullipalveluista, kuten Telepass, joka tarjoaa tietullijärjestelmän ja ylläpitää omia tietullikoppeja nopeaa käyttöä ja automaattista maksua varten. Muita suosittuja valintoja ovat Carte (jolla on myös omat tietullit) ja Viacard ennakkomaksujärjestelmä. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja Italian tietullijärjestelmästä.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Italiassa?

  Hyvä uutinen vuokratessa autoa Italiassa Auto Europelta on, että suojan automaattisesti, koska kaikki hinnat sisältävät kolarivakuutuksen (CDW), varkaussuojan, tulipalovakuutuksen ja kolmannen osapuolen vastuun. Huomaa, että CDW ei kata vahinkoja renkaille, lasille, ulkopeileille, alapinnalle, sisätiloille, katolle, moottorille, lukkojen vaurioille ja ajoneuvon avaimien katoamisesta aiheutuvia vahinkoja. CDW-vakuutus tarkoittaa, että autovuokraamo luopuu oikeudesta veloittaa sinulta rahaa, jos auto vaurioituu. Se kattaa suurimman osan autosta, jos joudut kolariin ja vähentää huomattavasti omavastuuta onnettomuustapauksissa tai jos auto varastetaan.

  CDW-vakuutuksen kanssa joudut maksamaan huomattavasti pienemmän omavastuun summan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa henkilövahinkovakuutus nolla omavastuulla, sekä vakuutuksen henkilökohtaiselle omaisuudelle joko varauksen yhteydessä tai auton noudon aikana. Paikallinen vuokraamo tarjoaa todennäköisesti henkilövakuutuksen ja ylimääräisen suojan tuulilasille, auton pohjalle ja renkaille, mutta muista aina, että et ole velvollinen ostamaan sitä ja voit valita, hyväksytkö sen.

  Ajoneuvovakuutustiedot löytyvät helposti varausta tehdessäsi verkkosivuilla. Napsauta yksinkertaisesti "Hinnoittelun tiedot"-osiota valitsemasi auton kohdalla, josta löydät lisätietoja CDW:n omavastuusta, varkausvakuutuksesta ja vastuuvakuutuksesta, sekä hinnoista, jotka riippuvat sijainnista, vuokra-ajan kestosta, autoluokasta ja vuokraamosta.

  Huomaa myös, että paikallinen vuokraamo voi periä kaksinkertaisen omavastuun summan, jos ajoneuvojen osittaisen tai kokonaisen varkauden tapauksessa Campanian, Catanian ja Puglian alueilla.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Italiassa?

  Kyllä, voit lisätä toisen kuljettajan, kun saavut noutamaan autoa autovuokraamosta Italiassa, josta yleensä peritään lisäkuljettajan maksu. Voit kuitenkin välttää nämä ylimääräiset kustannukset, jos valitset vihreällä merkityn tarjouksen "Erikoistarjous - Sisältää lisäkuljettajan" Auto Europe verkkosivulla.

  Kiertomatkan aikana on mukavaa, jos voit jakaa ajamisen taakan jonkun kanssa, etenkin Italiassa, jossa maisemat ovat upeita. Jos ystävää tai perheenjäsentä ei ole kunnolla lisätty vuokran lisäkuljettajaksi, autovuokraamo mitätöi heidät kaikista vakuutuksista, jolloin he ovat vastuussa kolarin tai varkauden yhteydessä aiheutuneista vahingoista kokonaisuudessaan. Muista siis lisätä ja vahvistaa kaikki lisäkuljettajat vuokraamolla ennen matkalle lähtöä.

  Auto Europen sivulla voit varata etukäteen ja säästää huomattavasti ilmaisen lisäkuljettajan tarjouksilla, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kustannuksista auton noudon yhteydessä. Lisätietoja löydät ilmaisten lisäkuljettajien sivulla, jotta näet valittujen vuokraamojen tarjoukset eri kohteissa kaikkialla maailmassa, myös Italiassa.

   

  Voinko ajaa vuokra-autolla Italiassa ZTL-alueella?

  Monissa italialaisissa kaupungeissa, etenkin suurimmissa, on yksi tai useampi ZTL-alue (Zona a Traffico Limitato), joka tarkoittaa kirjaimellisesti rajoitettua liikennevyöhykettä. Normaalisti ne sijaitsevat historiallisella alueella, joita suojellaan, ja löydät niitä monista kaupungeista, kuten Cataniassa, Pisassa, Milanossa, Roomassa ja Firenzessä, joissa liikenne on usein intensiivistä.

  ZTL:n alueilla on suuri punaisen ympyrän liikennemerkki, jolla näkyy rajoituksen aika. On tärkeää muistaa, että vyöhykkeelle luvatta saapuvia ajoneuvoja sakotetaan ja sakot lähetetään autovuokraamollesi, joka lopulta veloittaa sakon summan luottokortiltasi. Jos hotellisi tai muun tyyppinen majoitus sijaitsee tämän vyöhykkeen sisällä, voit pyytää vastaanottovirkailijaa rekisteröimään vuokra-auton rekisterinumeron paikallisten viranomaisten kanssa maksua vastaan, jonka jälkeen pääset ZTL:n alueelle esteettömästi.

  Autovuokraamon henkilökunta varoittaa usein ZTL-alueen olemassaolosta ajoneuvon noudon yhteydessä, mutta lain mukaan on kuljettajan vastuulla tuntea matkustusmaansa säännöt ja määräykset, joten on parasta pitää silmällä ZTL-merkkejä, kun ajat Italian kaupungeissa. Lisätietoja ZTL-alueesta ja siellä vahingossa ajamisen seurauksista löydät meidän Zona a Traffico Limitato (ZTL) blogista. Voit selvittää, mitkä ovat ZTL-alueet, miksi ne ovat olemassa ja kuinka välttää sakkojen maksamista.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Italiassa

  Ei voi olla helpompaa tapaa löytää parhaita autonvuokrauksen tarjouksia Italiassa, kuin Auto Europen sivulta. Meiltä löytyy sopivia kaikille budjeteille ja ajovaatimuksille laajan valikoiman ansiosta ajoneuvotyyppejä monipuolisesta mini- ja Economy-luokasta (täydellisiä nähtävyyksiin tutustumiseen kaupungeissa) isompiin ja vahvempiin luokkiin, kuten maastoautot (ihanteellisia pitkille, rauhallisille tieretkille), ja kaikkea siitä väliltä.

  Uusimpien merkkien ja automallien lisäksi Auto Europe tarjoaa vuokralle myös huippuluokan 7-12-paikkaisia tila-autoja (paras valinta ystäville ja perheille, ketkä matkustavat yhdessä) yhdessä uusimpien, modernien asuntoautojen kanssa ihmisille, ketkä etsivät mukavuutta tutkiessaan Italiaa ja sen saaria. Oikean ajoneuvon avuksi, tutustu meidän Italian ajoneuvovalikoimaan, joka tarjoaa täydellisesti lisätietoja kunkin luokan monista ominaisuuksista ja eduista.

  Luksusautonvuokraus Italia Tila-auton vuokraus Italia Asuntoauton vuokraus Italia

  Luksusautonvuokraus Italia - Auto Europe tarjoaa vuokraksi mielenkiintoisen valikoiman suorituskykyisiä autoja, joten jos haaveilet ajamisesta korkealuokkaisella Jaguarilla Italian maaseudun läpi, tutustu verkkosivuillamme luksusautonvuokrauksen varausjärjestelmään ja aloita matkasi suunnittelu.

  Tila-auton vuokraus Italia - Hauska kiertomatka ystävien tai perheen kanssa on nautinnollisempaa, kun kaikki matkustavat yhdessä, minkä vuoksi Auto Europe on innostunut tarjoamaan laajan valikoiman moderneja tila-autoja, joissa on tilaa matkalaukuille ja jopa 12 hengelle.

  Asuntoauton vuokraus Italia - Italia on kuin mikään muu maa, joka tarjoaa niin monia kulttuurisia ja luonnonkauniita kohteita, että vierailu vain yhdessä määränpäässä ei yksinkertaisesti riitä. Varaamalla asuntoauton Italiassa voit maksimoida aikasi tässä kauniissa maassa ajamalla Gardajärveltä Toscanaan, sitten Roomaan ja etelään aina esimerkiksi Sisiliaan asti. Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja ja noutokohteita, mukaan lukien Rooma, Milano, Pisa ja Palermo.


  Käytännöllisiä linkkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit Italiassa

  Täydellinen autonvuokrauskokemus

  Infografiikka - Talvirengassäännöt