Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO SMILE RENT

  Autonvuokraus Smile Rent: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Smile Rent autonvuokraus - Auto EuropeSmile Rentin innovatiivinen tyyli autonvuokrauksen itsepalveluna merkitsee siirtymistä pois perinteisemmistä ajoneuvon vuokrausmenetelmistä. Aluksi sinun on ladattava Smile Rent -sovellus App Store (iPhone) tai Google Play (Android) palveluista ja rekisteröi sitten tietosi varauksen suorittamiseksi loppuun ja autonvuokraus Smile Rentillä voi alkaa. Tämä edellyttää kuljettajalta henkilöllisyystodistuksen tai passin ja ajokortin esittämistä, jotta Smile Rent voi suorittaa online-rekisteröitymisen.

  Kun olet rekisteröitynyt, voit linkittää varauksen profiiliisi etsimällä sen Smile Rent-sovelluksen kautta Find My Booking -kohdasta.

  Auto Europe on varma, että arvostat tätä uutta ja jännittävää autovuokrauskokemusta, joka välttää pitkät jonot autovuokraamoilla. Kun saavut määränpäähän, bussikuljetus vie sinut suoraan pysäköintialueelle noin kymmenessä minuutissa ja kun olet siellä, sinun tarvitsee yksinkertaisesti avata auto sovelluksen avulla ja siirtyä eteenpäin. Se on niin yksinkertaista!

  Autovuokraamo Smile Rent Italiassa

  Smile Rent edustaa uutta autovuokrauskonseptia Italiassa. Tämä Avis-Budget ryhmään kuuluva edullinen ja täysin itsepalveluna toimiva vaihtoehto on räätälöity budjettitietoisten ja tekniikkatajuisten Italian matkailijoiden vaatimuksiin.

  Smile Rent oli aluksi saatavana Roomassa (Fiumicino Leonardo de Vincin lentokentällä) ja Milanossa (Malpensan lentokenttä). Pian se on saatavana kaikilla Italian suuremmilla lentokentillä ja rautatieasemilla. Välttämällä tarvetta odottaa jonossa vuokraamoilla, jotka voivat kestää jopa kaksi tai kolme tuntia sesonkiaikana, Smile Rentin asiakkaat voivat käydä läpi vuokraprosessin mobiililaitteillaan, ohittaen näin täysin kiireiset vastaanottotiskit.

  Tavallinen bussikuljetus kuljettaa sinut nopeasti lentokentän saapumishallista pysäköintialueelle, jossa ajoneuvot on pysäköity heille varattuihin tiloihin. Auto voidaan avata vain Smile Rent -sovelluksen avulla ja löydät avaimet ajoneuvon sisällä.

  Tärkeää tietoa auton noutamiselle

  Ensimmäinen tehtävä on ladata Smile Rent -sovellus App Store (iOS) tai Google Play (Android) palvelujen kautta, jotta voit ohittaa kaikki jonot ja suunnata suoraan pysäköintialueelle. Lisätiedot lähetetään sinulle, kun varaus on vahvistettu.

  Sinun ei tarvitse koskaan enää seisoa jonossa avainten saamiseksi, koska Smile Rent -sovelluksella sinun tarvitsee yksinkertaisesti avattava auton ovi ja aloitettaa matka! Mikä voisikaan olla helpompaa kuin tämä?

  Riippumatta siitä, vuokraatko autoa liike- tai lomamatkalle, Smile Rent on ihanteellinen valinta auton vuokraamiseksi kaikille itsenäisille matkustustarpeillesi. Se muuttaa varmasti matkustustapaa, koska autonvuokrauksesta Smile Rentillä on tehty näin helppoa tai edullista.

  Itsepalvelun usein kysytyt kysymykset

  Mitä jos en pysty lataamaan sovellusta?

  Tämän tekemättä jättäminen ennen saapumista aiheuttaa viivästyksiä, koska vuokrasopimus on käsiteltävä manuaalisesti. Suosittelemme ennakkorekisteröintiä vähintään 48 tuntia ennen saapumista.

  Mitkä asiakirjat tarvitsen auton noutoa varten?

  Sinulla on oltava ajokortti, henkilökortti, maksukortti ja digitaalinen kopio varauksestasi. Jos et asu EU-maassa, sinun on myös tuotava passi henkilöllisyystodistuksen tilalle. Kun kaikki asiakirjat on varmennettu, Smile Rent ei pyydä sinua näyttämään niitä uudelleen voidakseen käyttää heidän palveluitaan.

  Mistä löydän Smile Rentin lentokentällä?

  Pääset heidän luokseen lentokentän bussikuljetuksen avulla.

  Rooman Fiumicinon lentokentällä seuraa "airport shuttle"-kylttejä ja valitse P2 autoparkki (alueet 2-3 pitkäaikaisessa autoparkissa). Milanon Malpensan lentokentällä tule ulos terminaalista 1 ja ota lentokenttäbussi "Staff" parkkialueelle.

  Mistä löydän autoni?

  Avaa sovellus ja käytä karttaa Smile Rent vuokra-auton sijantitietoja varten.

  Mistä löydän avaimet?

  Kun pääset autollesi, napsauta avausnappia sovelluksessa. Ovet avautuvat ja löydät avaimet sisällä hansikaslokerossa.

  Mitkä luottokortit hyväksytään turvatakuuta varten?

  Tarvitset luotto- tai debit-kortin vuokrataksesi Smile Rentin kanssa. Prepaid tai ATM kortteja ei hyväksytä, vain Mastercard, Visa tai American Express luottokortit.

  Miten polttoainekäytäntö toimii?

  Sinun on tuotava auto takaisin samalla määrällä polttoainetta, kuin se oli vuokrattu. Huomioi, että Smile Rent -sovellus synkronisoi autosi kanssa ja voi mitata tarkan määrän polttoainetta tankissa milloin tahansa.

  Jos haluat, että Smile Rent -tiimi tankkaa ajoneuvon sinua varten, voit valita heidän polttoainepalvelun. Tämä maksaa 30 euroa plus lisämaksu polttoaineesta, joka puuttuu säiliöstä auton palautuksen yhteydessä, joka mitataan polttoaineen tason mukaan noutohetkellä. Huomaa, että polttoaineiden hinnat on vahvistettu EU:n polttoaineindeksin mukaisesti sivuilla https://ec.europa.eu/energy/en/data-analysis/weekly-oil-bulletin.

  Smile Rent veloittaa polttoaineesta, joka puuttuu säiliöstä auton palautuksen yhteydessä, joka mitataan polttoaineen tason mukaan noutohetkellä, yhden litran toleranssilla.

  Minne jätän avaimet autoa palauttaessa?

  Muista vuokrauksen lopussa jättää avaimet hansikaslokeroon (mistä löysit ne) ja lukita sitten ajoneuvo sovelluksella lopettaaksesi vuokran.