Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO AVIS

  • 8.5
  • 8.4
  • 8.9
  • 9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  January 28
  The car was dirty and had more than 24000 miles on the clock.Avis were unable to give me a...
  January 20
  Lentomme oli myöhässä ja vuokraamo ehti mennä kiinni. Seuraavana aamuna automme oli annettu pois meille ilmoittamatta eikä rahoja palautettu.
  January 09
  No extra offered on counter
  Lue lisää

  Autonvuokraus Avis: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Avis autonvuokraus - Auto EuropeYhtenä maailman tunnetuimmista ja luotettavimmista autovuokraamoista, Avisilla on verkosto, joka kattaa yli 165 maata. Yritys muodostui osaksi Avis Budget Group -ryhmää ja sillä on aiemmin ollut innovatiivinen lähestymistapa autojen vuokraamiseen ja sijoittuu korkealle asiakaspalvelutasolla. Yhtiö omistaa Avis ja Budget tuotemerkkien lisäksi myös Zipcar tuotemerkin. Yhdessä he voivat tavoittaa ennennäkemättömän määrän ihmisiä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Autonvuokraus Avisilta takaa sinulle poikkeuksellisen autonvuokrauskokemuksen.

  Maailmankuuluna välittäjänä Auto Europella on yli 60 vuoden kokemus autojen vuokraamisesta. Yhteistyö paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle upeita tarjouksia suuresta valikoimasta ajoneuvoja. Autonvuokrauksen ohella pystymme tarjoamaan myös luksusautoja ja matkailuautoja. Ota yhteyttä meidän varaustiimin henkilökuntaan ja anna meidän löytää sinulle täydellinen autonvuokraustarjous. Olemme työskennelleet Avisin kanssa monta vuotta ja olemme varmoja kyvystämme tarjota sinulle erinomaista palvelua.

  Jopa COVID-19:n aikana voit varata vuokra-auton turvallisesti Avisilta, koska yritys toteuttaa lukuisia terveystoimenpiteitä.

  Autovuokraamo Avis: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Perinteisesti liikematkailuun keskittyvän Avis Budget -konsernin pääkonttori sijaitsee Parsippanyssa, New Jerseyssä Yhdysvalloissa. Se toimii pääasiassa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa, mutta tarjoaa autonvuokrauspalvelujaan luvanhaltijoiden kautta muissa maailmanlaajuisissa kohteissa. Toimistoja löytyy monilta merkittäviltä kansainvälisiltä lentokentiltä ja joiltakin keskikaupunkialueilta, jotka on kohdistettu lomamatkailijoille.

  Avis on omistautunut tarjoamaan arvoa kaikille sen palveluille. Tämän omistautumisen ansiosta se kuuluu eräiden maailman parhaiden autovuokraamojen joukkoon, etenkin asiakastyytyväisyyden suhteen. Yksi sen päätavoitteista on tarjota yhtäläiset mahdollisuudet toimitusketjussaan oleville yrityksille, joita johtavat naiset ja vähemmistöt. Avisin ajoneuvovalikoima on nykyaikainen ja polttoainetaloudellinen, mikä säästää asiakkaiden rahaa tankkauskustannusten suhteen. Monet Avisin ajoneuvoista palvelevat vain alle kuusi kuukautta. Lisäksi Avis tarjoaa ympäristöystävällisiä ajoneuvoja, kuten Eco-Rides-hybridejä ja SmartWay eliittiajoneuvoja. Vuonna 2013 noin kahdella kolmasosaa Avisin ajoneuvoista polttoainetehokkuus oli 10 litraa/100 km ja kaikilla Avisin ajoneuvoilla on SmartWay sertifikaatti.

  Yrityksenä Avis tukee monia arvokkaita järjestöjä kaikkialla Yhdysvalloissa. Yhtiö tarjoaa esimerkiksi työvoima- ja taloudellista tukea Make-A-Wish säätiölle. Tämä säätiö on omistettu toiveiden toteuttamiseksi lapsille, kenellä on hengenvaarallinen sairaus. Toinen huomautuksen arvoinen asia on Avisin työntekijät ja uskolliset asiakkaat, ketkä usein yhdistävät voimansa kerätäkseen rahaa Amerikan Punaiselle Ristille.

  Uniikki Aviksen autonvuokrauskokemus

  Autonvuokraus Avisilta ei voisi olla helpompaa ja suoraviivaisempaa. Voit joko soittaa suoraan varaustiimillemme tai varata verkossa kolmella yksinkertaisella vaiheella. Verkkosivullamme voit helposti vertailla tarjouksia eri puolilla maailmaa suurista lentokentistä rautatieasemiin ja kaupunkien keskustoimistoihin. Kun olet löytänyt tarjouksen, johon olet tyytyväinen, voit lisätä varaukseesi haluamia lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuimia tai navigaattorin.

  Oli sitten matkalistallasi seuraavaksi Italia, Chile tai New York, anna Aviksen tarjota sinulle seuraava vuokra-auto kaikkia tarpeitasi varten. Vuokrahinnat sopivat kaikille budjeteille ja erinomaisella asiakaspalvelulla ja nykyaikaisella ajoneuvovalikoimalla Avisin pitäisi olla kenen tahansa autonvuokrauslistalla. Ota yhteyttä Auto Europeen tänään ja anna yhden asiakaspalvelijoistamme opastaa sinua varausprosessin läpi.