Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  GOLD RATE USA:SSA JA KANADASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus USA & Kanada - Gold Rate tarjoukset

  Gold Rate USA & Kanada

  Säästä paljon seuraavalla matkallasi Pohjois-Amerikkaan - Varaa yksi Auto Europen Gold Rate- tarjouksista, jotka ovat saatavilla vain USA:ssa ja Kanadassa! Joten, jos etsit mahtavaa tarjousta autonvuokraukselle Yhdysvalloissa, lue eteenpäin! Kun vuokraat kauttamme vuokra-autoa USA:sta, voit lisätä Gold Rate paketin varaukseesi. Tämä antaa sinulle mahtavat etuudet ja mahdollisuuden säästää lomallasi vieläkin enemmän kuin jo varatessa edullisilla hinnoillamme.

  Gold Rate- etuudet

  Ensimmäinen tankillinen polttoainetta
  Ensimmäinen tankillinen polttoainetta

  Oletko usein kuullut, että joudut maksamaan ensimmäisen tankillisen? Et koskaan Gold Rate tarjouksen kanssa! Ensimmäinen tankillinen polttoainetta on täysin ilmainen, sillä se sisältyy pakettiin. Yksi huoli vähemmän, kun noudat vuokra-autosi!

  Valinnanen lisä: navigaattori
  Valinnanen lisä: navigaattori

  Navigaattorin vuokraaminen paikalliselta autovuokraamolta voi aiheuttaa suuren määrän lisäkuluja. Yllä mainittujen Gold Rate- etuukisien lisäksi voit varata kauttamme erillisen tarjouksen, joka sisältää myös navigaattorin. Navigaattori ei sisälly Gold Rate- hintaan, mutta erilliseen pakettiin, joka sisältää sekä Gold Rate paketin, että navigaattorin. Huomioi, että kaikki autovuokraamot eivät tarjoa tätä pakettia.

  Miten voin lisätä Gold Rate- palvelun varaukseeni?

  Voit valita hakutuloksen, johon sisältyy Gold Rate, jo varauksen tekovaiheessa. Täytä ensin varausehtosi ja klikkaa "Etsi tarjous"- nappia. Näet sitten listan eri hakutuloksia. Klikkaa haluttua hintaa tai haluamaasi autovuokraamoa ja selaa alaspäin ja etsi Gold Rate tarjousta auton kuvauksesta. Voit nähdä, miltä kyseiset tarjoukset näyttävät alla olevasta kuvasta.