Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTO EUROPEN 10 KIERTOMATKAVINKKIÄ

  Valmistamme sinut ennen matkalle lähtöä
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Top 10 kiertomatkavinkkiä - Täydellinen lomasi

  Mitä tulee mieleesi, kun ajattelet "kiertomatkaa"? Huoleton olo? Vapaus avoimella tiellä? Ehkä nämä ajatukset ovat syy, mitä tekee meistä niin innokkaita lähteä reissuun ja jättämään arki taakse. Todellakin, tämä on erittäin houkuttelevaa. Kuitenkin, jotta voit ollta huoleti matkoilla maailmalla, parasta on olla joitakin huolia ennen sitä! Olemme pahoillamme, jos pilasimme haaveilusi juuri nyt! Luota meihin, jotta voit jättää kaikki huolet taakse, tee valmisteluja ennen kiertomatkaa. Olemme keränneet 10 kiertomatkavinkkiä sinua varten!

  Kiertomatkavinkki #1: Pakkaus

  Aloitetaan alusta: pakkaaminen. Tämä osa matkalle valmistautumista varten on ehkä yksi kaikkein vihatuin. Älä enää pelkää, hyvällä suunnitelmalla onnistut ilman hässäkkää!

  Kiertomatkavinkki - PakkausPysykäämme "vähemmän on enemmän" säännössä. Se voi tuntua hyvältä idealta pakata ylimääräisiä farkkuja, koska sinulla on paljon tilaa autossa. Mutta ei välttämättä. Muista, että sinun täytyy kuljettaa matkalaukut hotelliin. Lisäksi, mitä enemmän pakkaat, sitä pidempään sinun täytyy etsiä tiettyä vaatetta tai hammasharjaa omassa ylitäydessä matkalaukussa! Joten mikä on paras tapa pakata vaatteesi? Tarkista sääennuste matkakohteessasi. Ota vain mitä tarvitset kohteen sääolosuhteita varten ja mikä tuntuu hyvältä pitää päällä. Useimmat hotellit tarjoavat pesulapalveluita, joten sinun ei tarvitse tuoda tonnia alusvaatteita. Supistaa kakki, mitä pakkaat yhteen matkalaukkuun.

  Kiertomatkavinkki #2: Ennakoi ongelmia

  "Parempi katsoa kuin katua". Valmistaudu siihen, mitä kaikkea voi tapahtua tien päällä. Ensinnäkin varmista, että ajoneuvolla tai vuokra-autolla on kaikki paikallisesti tarvittavat vakuutukset. Laita muistiin tiepalvelun numero ja pidä sitä käsillä tien päällä. Vakuutustietoja varten voit soittaa Auto Europelle meidän numeroon +358 942 720 607. Meidän varaustiimimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä. On parasta olla kaikki tärkeät numerot tallennettuna puhelimeesi tai kirjoitettuna ja tallennettuna hansikaslokerossa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä tien päällä.

  Lisäksi haluat varmasti ottaa vettä ja pientä purtavaa autoon mielen rauhoittamiseksi tiellä, kuten ruuhkissa. Varmuuden vuoksi se on hyvä olla taskulamppu ja käynnistyskaapelit mukana autossa.

  Seuraava vinkki on tehdä tutkimusta paikkakuntien nimistä, jonne olet menossa ja opetella niiden ääntämistä. Kun eksyt maaseudulla, jossa voit joutua kysymään tietä, on turvallisempi tietää, miten paikalliset ihmiset sanovat kaupunkien nimiä. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: muista ottaa hiukan käteistä mukaasi, jos joutudut hätätilanteeseen ja lähellä ei ole pankkiautomaatteja.

  Kiertomatkavinkki #3: Valmistaudu matkalle

  Ennen kuin ajat pois omalla autolla vuokra-auton noudon jälkeen, on parasta tarkistaa auton nesteiden määrä ja rengaspaineet. Osana autonvuokrauksen noutomenettelyä sinun täytyy tarkastaa auton olemassa olevat vauriot. Tämä on hyvä hetki tarkistaa polttoaineen määrä. Tarkista autosi ennen kuin lähdet ajamaan, jotta sinun ei tarvitse mennä takaisin toimistolle, kun olet ajanut jonkin matkaa.

  Jos aiot ajaa omalla autolla, heitä roskat pois ajoneuvosta. Vaikka tyhjä kahvikuppi ei häiritse sinua, se varmasti häiritsee matkustajia. Tee olo mukavaksi ja kodikkaaksi ystäville tai perheenjäsenille matkustaessa kanssasi autolla.

  Kiertomatkavinkki #4: Matkalaitteet ja lisävarusteet

  Emme voi unohtaa mainita tässä tärkeimpiä laitteita, joita tarvitset navigaattorin lisäksi. Ennen lähtöä päivitä kartat navigointijärjestelmässä niin, että olet ajan tasalla paikallisesta tieverkosta. Muista ottaa mukaan laturi ja adapteri. Vaihtoehtoisesti, jos olet vuokraamassa autoa, voit noutaa navigaattorin paikallisesta vuokraamosta. Voit varata navigointijärjestelmän yhdessä autonvuokrauksen kanssa verkossa. Voit lisätä myös muita laitteita vuokraasi, kuten lastenistuimet ja suksitelineen.

  Kiertomatkavinkki #5: Matkan suunnittelu

  Jos sinulla ei vielä ole varmaa ajatusta haluamastasi reitistä, aika vastata joihinkin kysymyksiin ennen kuin päätät matkasi kohteista. Ota huomioon, mikä on paras aika vierailla tietyssä maassa. Jos aiot ajaa Etelä-Espanjaan keskellä kuumaa kesää, suosittelemme, ettet vietä paljon aikaa autossa, kun lämpötila ulkopuolella saavuttaa 40 astetta. Yritä välttää paikallisia arkipyhiä, kun liikenne on ruuhkaisempi ja ajemisesta tulee vähemmän miellyttävää. Nyt, kun olet vastannut näihin kysymyksiin, on aika varmistaa, että sovitat kaikki haluamasi kohteet tiettyyn aikaa, joka sinulla on kiertomaktalle varattu! Käytä nettisovelluksia tai navigaattoria ja mittaa etäisyydet haluamasi eri kohteiden välillä. Suosittelemme ajamaan enintään kahdeksan tuntia päivässä. Jos olet enemmän luonnon ystävä, valitse maantiet, jotta voit nähdä enemmän maaseutua ja säästää maksullisissa moottoriteissä!

  Kiertomatkavinkki #6: Viihdytä lapsia

  Kiertomatkavinkki - Viihdytä lapsiaJos matkustat lasten kanssa, kiität meitä näitä vinkeistä. Sääntö numero yksi: pidä lapset kiireisinä! Pyydä lapsia pakkaamaan suosikkipelejä, jotta autossa he voivat vaihtaa eri pelejä kyllästyttyään. Voit myös kokeilla pelata lautapelejä. Tulosta oman matkareittisi kartat ja anna lasten värittää paikkojen nimet, joita ohitat autolla. Tämä on sekä oppimista että hauskanpitoa.

  Kun valitset pysäkin, yrittää pitää tauko pysäköintialueilla, joilla on leikkipaikkoja. Anna lastesi purkaa energiaa taukopaikoilla. Pakkaa hyppynaru ja pyydä lapsia vaihtamaan vuoroa ja mittaamaan aikaa. Kuka tekee enemmän hyppyjä voittaa!

  Kiertomatkavinkki #7: Viihdytä aikuisia

  Aivan kuten lapset, myös aikuiset tarvitsevat viihdettä tien päällä. Pakkaa CD tai MP3-soittimet ja kuuntele lempimusiikkia matkan varrella. Kun mieli on viihtyisä tunnet itsesi vähemmän väsyneeksi ja voit keskittyä ajamiseen. Kertokaa vuorotellen vitsejä tai hauskoja tarinoita. Kysymyskirjat, kuten Gregory Stockin huvittava "Kysymysten kirja" ovat hyvä tapa haastaa toisia löytämään vastauksia. Tiedätkö sananarvauspelin? Jokainen miettii itselleen sanan, esim. "uloskäynti" tai "huoltoasema". Kuka mainitsee valitun sanan matkan aikana, laittaa kolikon kuppiin. Rahaa kiertyy matkan lopussa, jonka voit käyttää pieneen lahjaan!

  Kiertomatkavinkki #8: Jaa ja valloita

  Pitkä kiertomatka vaatii hieman roolien jakamista. On hienoa, kun mukana on henkilö, kuka navigoi, on hyvä kuljettaja ja joku valmistaa välipaloja. Jaa tehtäviä ihmisen persoonallisuuden ja taitojen mukaan. He, ketkä eivät voi ajaa, voivat olla täydellisiä kokkeja! Pyydä jotakuta, kuka on kiinnostunut ulkomaista, olemaan navigaattorisi. Ja henkilöä, kuka on hyvä vieraiden kielien kanssa voi olla paikallinen opas ja kysyä tietä kun eksyt. Näin jokainen voi loistaa ja tuntea olonsa mukavaksi tehtävissään ja matkustaminen menee sujuvasti.

  Jos vuokraat auton, vuokraamot vaativat joskus lisämaksuja lisäkuljettajista. Soita meille ja selvitä enemmän paikallisista maksuista ja kysy erikoistarjouksia!

  Kiertomatkavinkki #9: Pidä huolta itsestäsi

  Emme halua holhota ja että sinusta tuntuu, aivan kuin vanhempasi olisivat kirjoittaneet nämä vinkit, kuitenkin itsestä huolehtiminen kiertomatkan aikana on välttämätöntä. Jos olet kuljettaja, on tärkeää olla ajokunnossa. Siksi ole joustava aikataulussasi. Ota ylimääräinen tuti unta, jos olet ajanut myöhään eilisiltana. Muista syödä aterioita usein ja vältä ajamista, kun olet nälkäinen. Seuraava vinkkimme on liikkua ja venytellä kun pidät taukoa tai tankaat autoa. Kiertomatka on paljon hauskempaa, jos olet hyvässä kunnossa. Huolehdi itsestäsi!

  Kiertomatkavinkki #10: Säästä kolikkosi

  Kiertomatkavinkki - Säästä kolikkosiViimeinen vihje koskee rahan säästämistä kiertomatkan aikana. Yleensä eniten rahaa kuluu välipaloihin. Pieni valmistelu auttaa käsittelemään tätä ongelmaa. Pakkaa kylmälaukku ja täytä se paikallisissa ruokakaupoissa. Ruoka löytyy paikallisista kaupoista ja on terveellisempää ja halvempaa, se on tuplavoitto! Hae verkosta ravintoloita, jotka sopivat budjettiisi tai pyydä paikallisilta ihmisiltä suosituksia: he yleensä tietävät, mitä kalliita turistipaikkoja tulee välttää ja tietävät parhaat ravintolat alueella.

  Epäilemättä polttoaine on suurin budjettisi kustannus. Mitä voit tehdä ja maksaa vähemmän polttoainesta, on tutkia netissä paikallisia huoltoasemia, joilla on parhaat polttoaineiden hinnat. Voit myös saada etukortin paikallilta huoltoasemaketjuilta. Lisäksi voit ajaa taloudellisesti. Pidä ajonopeus samalla tasolla ja minimoi polttoaineen kulutusta. Vaihtoehtoisesti voit ajaa vihreästi ja vuokraa hybridiauto!

  Hyödyllisiä kiertomatkavinkkejä asiantuntijoilta

  Sisäistämällä meidän 10 kiertomatkavinkkiä mahdollistaa matkasi ilman ongelmia ja voit todella nauttia ajastasi ratin takana. Se vaatii hiukan valmisteluja, mutta aika, jonka käytät valmisteluihin tulee olemaan paras investointisi etkä tule katumaan sitä!

  Tiedätkö jo, mihin olet menossa, seuraavalle kiertomatkalle? Sivustomme on täynnä reittisuunnitelmia ja tietoa matkareiteistä.

  Etsitkö inspiraatiota? Käy lukemassa meidän kiertomatkaoppaita Euroopassa lomainspiraatiota varten:

  Kiertomatkat Italiassa | Kiertomatkat Ranskassa | Kiertomatkat Saksassa | Kiertomatkat Espanjassa | Kiertomatkat Iso-Britanniassa | Kiertomatkat Portugalissa