Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS BERLIINI

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Berliini

  Vilkkaassa Berliinissä matkustat tyylikkäimmin luksusautolla. Luksusautojen vuokraus Berliinistä onnistuu helpoiten Auto Europen kautta. Kun Alexanderplatz-aukio, Brandenburger Tor-portti ja muut kuuluisat kohteet on nähty, voitkin vuodenajasta riippuen suunnata luksusauton kohti Sprembergin jouluvaloja tai Cottbusin puistoja ja ihailla matkan varrella kirkkaita järviä, vehreitä metsiä ja niittyjä sekä kaupunkien romanttista arkkitehtuuria. Esimerkiksi Porsche Cayennella tai uljaalla BMW 7:lla pääset ihailemaan kuninkaallisia linnoja ja kuuluisia vanhoja luostareita lähietäisyydeltä. Vieraile myös luksusautolla Dresdenissä tai vaikka Hampurissa.

  Avoauto Berliinistä

  Kesäaikaan kannattaa harkita myös avoautoa Berliinissä. Kesät ovat pidemmät kuin Suomessa ja avoautolla ajelu onkin Saksassa hyvin suosittua. Avoauto, kuten kaikki urheilu- ja luksusautot Berliinin autovuokraamosta, kannattaa varata ajoissa, sillä ne loppuvat yleensä jo ennen sesongin alkua. Jos olet tekemässä varausta myöhään tai äkkilähtönä, sinua saattaa silti onnistaa, jos varauksia on peruuntunut. Kannattaa joka tapauksessa ottaa yhteyttä Auto Europeen. Henkilökuntaamme kuuluu lukususautonvuokrauksen asiantuntijoita.

  Luksusauton vuokraus Berliini

  Jos aikaa riittää, voit lähteä luksusautolla myös kauemmaksi Saksaan mutta ennen ulkomaille ajoa sinun täytyy pyytää meiltä ajolupa. Luksusautonvuokraus Berliinissä onnistuu helposti Auto Europen kautta. Varaa esimerkiksi Jeep Grand Cherokee tai Subaru Forester, jos haluat muhkean nelivetoauton. Mercedes on Berliinissä saatavilla kaikissa kokoluokissa näppärästä A-luokasta aina ylelliseen E-luokkaan.