Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BERLIINI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Berliini - Parhaat hinnat Auto Europella

  Berliinissä sekoittuvat ikoniset maamerkit, herkulliset ruokailukokemukset ja eloisa kulttuurinen näyttämö. Vuokra-autolla Auto Europelta voit tutustua kulttuurisesti rikkaaseen pääkaupunkiin Berliiniin, joka tarjoaa paljon mahtavaa arkitehtuuria ja kiinnostavia museoita. Kaupunki koostuu kuudesta alueesta ja sillä on asukkaita 190 eri maasta, joka tekee Berliinistä multikulttuurisen mekan. Tutustu myös Saksan moottoriteiden aarteisiin autobahn kiertomatkalla! Auto Europe on ollut alalla yli 60 vuotta ja me voimme tarjota kilpailukykyisimmät hinnat autonvuokraukselle Berliinissä. Meidän hyvä yhteistyökumppanuus paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa mahdollistaa suuren valikoiman autoja, joista voit helposti löytää omiin matkasuunnitelmiisi sopivan auton. Tutustu muiden mielipiteisiin autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Berliinistä.

  Liikenne

  Saksassa ajetaan tien oikealla puolella ja maassa on 0.5 ‰ alkoholiraja. Berliinissä on paljon liikennettä, joten on parempi varata varsinkin ruuhka-aikoina enemmän aikaa matkalle. Nopeusrajoitus kaupungissa on yleisesti 50 km/h ellei toisin mainita. Berliini kuuluu ympäristöystävälliseen alueeseen, Umweltzone, ja kaupungissa ajamiseen tarvitset vihreän ympäristötarran tuulilasille, muuta autoissa autovuokraamoissa Berliinissä ne ovat valmiina. Kaupunkia ympäröi suuret moottoritiet, joita pitkin voit helposti ajaa kaupungin päästä päähän tai sen ympäröiville alueille. Kaupungin keskustassa on useita alueita suljettu liikenteeltä ja monin paikoin jatkuvia tietyöalueita.

  Pysäköinti

  Sinisillä alueilla voit maksaa pysäköinnistä parkkiautomaatteihin. Normaalisti maksullinen aika on maanantaista perjantaihin klo. 09:00 - 20:00 ja lauantaisin klo. 09:00 - 14:00. Kaupungissa ei ole parkkivyöhykkeitä, joten vapaan parkkipaikan löytäminen voi olla hankalaa ruuhka-aikana. Helpompaa voi olla pysäköinti kaupungin laitamille ja matkustaa keskustaan julkisilla kulkuneuvoilla. Berliinistä löytyy kuitenkin suuri määrä eri parkkihalleja (Parkhaus / tiefgarage) mikäli et halua pysäköidä ulos tai haluat turvallisemman paikan.

  Maantieteelliset tiedot

  Berliini sijaitsee Saksan koillispuolella ja on maan pääkaupunki. Kaupunki on yhdistelmä kaunista arkitehtuuria, historiallisia kohteita, linnoituksia ja järviä. Berliinin läpi virtaa kaksi suurta jokea, Spree ja Havel. Berliini on kokenut paljon; toisen maailmansodan aikana kaupunki tuhoutui täysin ja myöhemmin kaupunki oli jaettu kahtia Berliinin muurilla. Nykyään Berliini on kasvattanut kokoaan, teollisuutta sekä suosiotaan. Tänä päivänä se on Euroopan suurimpia metropoleja ja sillä on ekonomisesti Euroopassa yhtä suuri merkitys kuin Lontoolla, Pariisilla ja Moskovalla. Berliini on monikulttuurisuuden keskus. Turisteja virtaa kaupunkiin joka puolelta maailmaa ja suosio kasvaa kasvamistaan. Täältä löydät saksalaisen tradition lisäksi paljon muuta ja jotakin kaikille. Kesällä sää on lämmin ja aurinkoinen ja talvet ovat leutoja. Autonvuokrauksella Berliinistä pääset matkustamaan helposti Saksan muihin kaupunkeihin ja sen naapurimaihin, kuten Leipzigiin (198 km), Hampuriin (293 km), Prahaan (345 km) Tsekissä ja Varsovaan (567km) Puolassa.

  Lentokentät

  Berliinissä on ollut kaksi lentoasemaa vuoteen 2020 asti, joista suurin oli Berlin-Tegel ja pienempi Berlin-Schönefeld. Tegelin letokentällä käy noin 15 miljoonaa matkustajaa vuodessa, kun taas Schönefeld palvelee enemmän tilauslentoja ja halpalentoyhtiöitä. Uusi Berliinin Brandenburgin lentokenttä avautuu 31. lokakuuta 2020 ja sijaitsee 27 kilometriä kaakkoon Berliinin keskustasta. Jo rakennusvaiheessa kaksi sen terminaalit T1 ja T2 osoittautuivat liian pieniksi ja siksi kapasiteetin lisäämiseksi Berliinin Schönefeldin lentokentän toimintaa jatketaan Brandenburgin terminaalina 5. Berliinin Tegelin lentokentän odotetaan sulkeutuvan marraskuussa 2020. Kaikilta lentoketiltä pääset helposti keskustaan busseilla tai metroilla.

  Berlin Brandenburg (BER)
  Sijaitsee noin 27 km päässä Berliinistä.
  Osoite: Melli-Beese-Ring 1, 12529 Schönefeld, Saksa
  Autovuokraamo Berliini Brandenburg lentokenttä
  Puhelin: +49 30 6091 6091 0

  Berlin Schönefeld (SXF)
  Sijaitsee noin 18 km päässä Berliinistä.
  Osoite: Flughafen Schönefeld, 12521 Berliini, Saksa
  Autovuokraamo Berliini Schönefeld lentokenttä
  Puhelin: +49 30 609 111 50

  Berlin Tegel (TXL)
  Sijaitsee noin 8 km päässä Berliinistä.
  Osoite: Flughafen Tegel, 13405 Berliini, Saksa
  Autonvuokraamo Berliini Tegel lentokenttä
  Puhelin: +49 30 609 111 50

  Julkinen liikenne

  Berliinissä on hyvä julkisen liikenteen järjestelmä useilla eri vaihtoehdoilla matkustaa kaupungin ympäri. Berliini on jaettu kolmeen eri liikennevyöhykkeeseen: A, B ja C.

  Bussit
  Joustava vaihtoehto matkustaa Berliinissä on bussit. Kaupungissa kulkevat myös express ja yöbussit. Jos haluat nähdä Berliinin nähtävyyksiä kertaheitolla, voit hypätä busseihin numero 100 tai 200, jotka molemmat kulkevat suosituimpien turistikohteiden ohi.

  Raitiovaunut
  Berliinissä on 13 eri raitiovaunulinjaa, joista enemmistö kulkee Berliinin itäosissa.

  Lautat/laivat
  Useampi laiva tai lautta voi viedä sinut ajelulle Berliinin ympäri sen jokia pitkin tai voit vaihtoehtoisesti matkustaa laivoilla muihin joen varsilla oleviin kaupunkeihin. Lautta-ajelut ovat suosittuja varsinkin kesällä.

  Junat
  S-Bahn-junat koostuvat jopa 170 eri junista, jotka voivat viedä sinut ympäri kaupunkia ja sen ympäristöön. Rautatieasemalta kulkee myös pikajunia muualle Saksaan ja Eurooppaan.

  Metro
  Kaupungissa on 10 metrolinjaa ja ne kulkevat noin joka 2-15 minuutin välein.

  Taksit
  Berliinissä on jopa 7,000 taksia. Tunnistat ne beigestä väristä ja "Taxi"- kyltistä katolla.

  Asuntoautot Berliinissä

  Auto Europella tarjoamme uuden tavan tutustua Berliinin metropolialueeseen. Vuokraamalla asuntoauto Berliinissä voit nauttia vapaudesta ja mukavuudesta matkustaessa pitkin kaupunkia. Tunne olosi kotoisaksi kaikkialla!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Berliini