Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS COURCHEVEL

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Courchevel

  Courchevel on yksi maailman korkeatasoisimmista laskettelukohteista, joka sijaitsee kauniiden Ranskan Alppien kupeessa Rhône-Alpes Tarentaisen laaksossa. Kun vuokraat luksusautosi Courchevelista, voit tutkia viisi kylää kohteesi ympärillä ja ajaa erikoisille 3 Valleys -laskettelualueelle tyylillä. Sitä pidetään maailman suurimpana toisiinsa yhdistyneenä laskettelualueena, 3 Valleys Courchevelissä ylpeilee 150 kilometrin pituisilla laskettelurinteillä ja 58 hissillä, josta löydät rinteitä kaikkeen makuun ja tasoon. Courchevel tunnetaan myös rikkaiden ja kuuluisien huvittelukeskuksena. Enemmän hienostuneelle maulle tarjotaan lukemattomia alppimajoja ja kylpylöitä, 5 ja 6 tähden hotelleja ja erinomaista ruokaa, seitsemän kohteen ravintoloista on saanut palkinnoksi Michelin tähtiä.

  Luksusauton vuokraaminen Auto Europen kautta antaa sinulle pääsyn kaikista korkeatasoisimpiin brändeihin, mutta saat myös parasta mahdollista asiakaspalvelua. Ota meihin yhteyttä ja me autamme sinua löytämään unelmiesi auton ja järjestämme sinulle haluamasi lisäpalvelut varaustasi varten, tai jopa toimituksen tai noudon. Ota meihin yhteyttä jo tänään sähköpostilla tai soita meille palvelunumerron.

  Löydä unelmiesi auto Auto Europelta

  Kun kyse on luksusautojen vuokrauksesta, Auto Europe tarjoaa suuren valikoiman luksusautoja, nelivetoja, sekä muita autoja. Lähde laskettelurinteelle hohdokkaalla Porsche Cayennella sen klassisella tyylillä tai Mercedes GL-luokan autolla, joka on sisustettu uusimmalla teknologialla taisaista ajokokemuksta varten. Tai tutki vuoristoteitä huoletta voimakkaan Range Rover Voguen ratin takana, valikoima on suuri jokaista seikkailua varten. Suurimmille ryhmille tarjoamme luksusluokan farmaria - Mercedes Vianoa. Kaikissa tarjotuissa autoissa on navigaattori lisämukavuutta varten. Jos tarvitset suksitelineen, voimme lisätä sen varaukseesi lisämaksulla. Ota yhteyttä tiimiimme lisätietoja varten.

  Noutotoimenpiteet

  Mikäli et lennä suoraan Courcheveliin, me voimme järjestää autosi toimituksen ilman lisämaksuja lähimpiin kohteisiin kuten, Chamonix, Lyon lentokenttä, Geneva lentokenttö, Zürich, ja moniin muihin kohteisiin Ranskassa ja Sveitsissä. Muistathan tuoda mukanasi kansainvälisen luottokortin pääkuljettajan nimissä, sillä tarvitset sitä noudon yhteydessä saadaksesi auton.

  Liikenne ja pysäköinti

  Oikealla autolla ja oikeilla varusteilla, ajaminen vuoristoalueella Courchevelissä ei ole ongelma. Mutta jos et ole tottunut ajamaan lumisella säällä, sinun kannattaa muistaa muutama asia. Jos sinua on vastassa tiellä paljon lunta, yritä hidastaa pikkuhiljaa kovan jarrutuksen sijaan, sillä jälkimmäinen saattaa johtaa auton suistumiseen tiellä. Kun ajat lumisella rinteellä, yritä pitää nopeutesi, vaikka hitaammin, mutta pysy liikkeessä.

  Useimmat alueella olevat huoltoasemat hyväksyvät luottokortit, mutta muista, että ne eivät välttämättä ole auki 24 tuntia päivässä. Sinun pitää yleensä antaa tietä oikealta tulevalle liikenteelle, mutta etuajo-oikeus kuuluu liikenneympyrässä olevalle liikenteelle, ja kyltit muistuttavat tästä sanomalla "Cedez le passage" tai "Vous n'avez pas la priorité". Älä käytä äänitorvea asutetuilla alueilla, sillä se ei ole sallittu muutoin kuin vaaratilanteissa. Pidä myös huoli siitä, että pidät autosi tankissa polttoainetta ajaessasi vuoristossa. Tämä siksi, että tiet voivat olla suljettuina lumen takia, ja saatat joutua ajamaan kiertotietä kohteeseesi.

  Helpoin tapa pysäköidä luksusautosi Courchevelissä on käyttämällä yhtä lukuisista parkkihalleista. Alueen ympärillä on yhteensä 11 parkkialuetta. Courchevel Parc Auto on kohteen autohalleista vastaava yritys. Voit varata parkkipaikkasi parkkihalleissa niin pitkälle ajalle lasketteluaikana, kuin tarvitset, jonka ansiosta pääset parkkihalliin 24 tuntia päivässä. Mahdollisuudet tuovat korkean tason turvajärjestelyt, jotta voit pysäköidä luksusautosi ilman huolia. Liikennevalvojat säännöstelevät teiden varsille pysäköintiä ja ulkona pysäköintialueet ovat vähissä.

  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Jotta voit nauttia täysillä vuokraamisesta meidän kanssa, olemme tehneet mahdolliseksi joko Ranskan sisäiset tai kansainväliset yhdensuuntaiset vuokrat. Tätä varten sinun on kuitenkin tehtävä erillinen pyyntö varatessasi autoa ja tämä on vahvistettava suoraan paikalliselta autvuokraamolta erikseen. Palvelusta yleensä tulee lisämaksu.