Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS RANSKA

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Ranska

  Kuvittele, että voit matkustaa Ranskassa ilman ongelmia tai mitään jonoja autovuokraamon tiskillä. Vain sinä ja matkasi tapahtumassa juuri niin kuin suunnittelit. Anna meidän huolehtia luksusautonvuokrauksestasi Ranskassa ja pitää huolen vapaa-ajan matkastasi Ranskan rivierassa tai liiketapaamisestasi Pariisissa. Jaa kanssamme matkasuunnitelmasi ja me teemme sen sinulle mahdolliseksi.

  Me erikoistumme asiakasta varten räätälöidyissä luksusautonvuokrauksissa Ranskassa, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen matkakokemuksen. Jos toivot, voimme myös auttaa sinua saapuessasi maahan aina siihen saakka, kun lähdet. Se riippuu sinusta, millaista palvelua haluat itsellesi valita.

  Meet & greet- palvelu

  Anna meidän saattaa sinut suoraan lentokentän terminaalista tai satamasta vuokra-autollesi. Näin voit välttää jonottamisen autovuokraamon tiskillä ja kaiken paperityön, ja voit aloittaa matkasi ilman viivästyksiä yhdesssä meidän autovalikoiman luksusautoista.

  Toimitus

  Voit suunnitella matkasi alkua missä tahansa päin Ranskaa, me toimitamme sinne sinulle luksus- tai urheiluauton. Oli se sitten Cannesin satama, Marseillen lentokenttä tai hotelli Nizzassa, me voimme järjestää autosi toimituksen omien matkasuunnitelmiesi mukaan.

  Taattu automalli ja -merkki

  Meidän nouto- ja toimituspalvelun lisäksi, takaamme sinulle myös haluamasi auton merkki ja malli! Luksusautonvuokraus Ranskassa Auto Europen kautta pitää tärkeänä palveluna antaa sinulle juuri sellainen auto, joka sinulla oli mielessä missä tahansa paikassa. Meidän valikoimaan kuuluu muun muassa erinomaiset automerkit Aston Martin, Lamborghini, tai Maserati. Tutki meidän korkeatasoisia autoja, joita voit ajaa Ranskassa ja valitse yksi seuraavalle matkallesi!

  Ota meihin yhteyttä aikoimuksista ja minkä auton haluaisit vuokrata. Me iloisesti valmistelemme räätälöidyn luksusautonvuokrauksen palvelun odotustesi mukaan. Meidän joustava kolmen päivän vuokran peruutusmenettely antaa sinulle mahdollisuuden tehdä viime hetken suunnitelmia ilman lisämaksuja. Kun otat meihin yhteyttä, luksusautonvuokrauksen tiimimme ohjeistaa sinua, mitä paikallinen autovuokraamo vaatii, paikalliset lisämaksut lisäpalveluita varten ja mitä luottokortteja tarvitset noudon yhteydessä.

  Liikennesäännöt

  Ranskassa on yksi laajimmista tieverkostoista Euroopassa. Koska se on naapurimaa useiden tärkeiden Euroopan maiden kanssa, massa on paljon kansainvälistä liikennettä. Tiemaksuja kerätään moottoriteiden käytöstä ja autossa on oltava pakollinen alkometri. Kaduilla pysäköinti on maksullista ja ajoitettu useimmissa kaupungeissa.

  Aika, valuutta ja verkkovirta

  Manner-Ranska ja Korsika kuuluu Keski-Euroopan aikavyöhykkeeseen ja on näin ollen tunnin Suomen aikaa jäljessä. Valuuttana Ranskassa toimii euro. Verkkovirta on sama kuin Suomessa etkä tarvitse adaptereita suomalaisia sähkölaitteita varten.

  Kaupunkioppaat

  Antibes Marseille Provence
  Bordeaux Monte Carlo Ranskan Riviera
  Cannes Nizza Saint Tropez
  Courchevel Pariisi Toulouse