Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS FIRENZE

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Firenze

  Mikä sopii paremmin ajoneuvoksi tasokkaassa Firenzessä kuin luksusauto. Varaa etukäteen esimerkiksi komea Mercedes 7-sarjan auto ja aja tyylikkäästi suoraan lentokentältä ylelliselle hotellille. Päivät kuluvat huolettomasti italialaisissa muotiliikkeissä shoppaillen tai klassisen musiikin konserteissa. Näkemisen arvoinen on myös esimerkiksi hyvin kuvauksellinen vanha silta Ponte Vecchio ja tietenkin Firenzen taideaarteet. Autovuokraamo Firenzessä on pitkäaikainen kumppanimme. Luksusautonvuokraus Firenzestä kruunaa elegantin loman.

  Luxury car rental Firenze

  Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä myös esimerkiksi BMW Z4, BMW 5- ja 3-sarjat avoautoina, Ferrari, Maserati, Porsche, Mercedes 350 ja GL Sport. Aistillisessa Firenzessa pääset luksusautolla myös gourmet-ravintoloihin ja lähiympäristön kohteisiin kaupunkialueen ulkopuolelle. Näe myös luksusautolla Milano ja muita jännittäviä Pohjois-Italian kaupunkeja. Jos tarvitset lisätietoa aiheesta luxury car rental Firenze myös muilla kielillä, käänny meidän puoleemme.

  Luksuautonvuokraus Firenze

  Helpoiten luksusautonvuokraus Firenzestä onnistuu tämän sivun kautta. Voit selata Firenzessä saatavilla olevia autotyyppejä ennen varauksen tekoa. Varausvahvistus lähetetään sähköpostiisi, kun paikallinen autovuokraamo Italiassa on vahvistanut luksusautosi varauksen. Asiantuntijatiimimme auttaa kaikissa Firenzen luksusautonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä myös puhelimitse.