Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO FIRENZE

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Firenze - Löydä täydellinen autosi

  Firenze, renessanssin syntymäpaikka, on lähes epärealistinen kaupunki, tai pikemminkin elävä museo, joka esittää loistavia näyttelyitä sen kapeilla kaduilla. Keskellä kaupunkia vallitsee upea katedraali Duomo, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Kuuluisten taiteilijoiden jäljet, kuten Leonardo da Vinci, Boticelli ja Michelangelo, ovat vielä selvästi näkyvissä Firenzessä. Jopa modernistitaiteilijat, kuten Gucci ja Cavalli, tulevat tästä kauniista, tyylikkäästä kaupungista. Tutustu upeaan Toscanan alueeseen vuokra-autolla Auto Europelta. Tee netissä autonvuokraus Firenzestä ja löydä viehättävät Italian kaupungit, kuten Arezzo, Siena ja Pisa täysin vapaasti ja omaan tahtiin, tai lähde kiertomatkalle läpi Toscanan!

  Liikenne

  On syytä huomata, historiallisen luonteen ja Unescon suojelun takia, kaupungin keskusta on rajoitettu liikenteelle. Siellä ei saa ajaa ilman erityistä ZTL lupaa. Videokamerat toimivat 24 tuntia vuorokaudessa ja saat sakot, jos ajat alueelle ilman lupaa. Luvan saaminen kuitenkin on erittäin epätodennäköistä ja autovuokraamot Firenzessä eivät tarjoa sitä. Jos hotellisi sattuu olemaan tällä alueella, voit ajaa sinne jättämään matkatavarat. Varmista, että annat hotellin henkilökunnalle autosi yksityiskohdat, koska rekisterikilpi valokuvataan ja he voivat ottaa yhteyttä poliisiin puolestasi. Ota heihin yhteyttä ja kysy neuvoa ennen matkaa.

  Pysäköinti

  Firenzen keskustan tutkimiseen et tarvitse autoa, se on täysin mahdollista jalkaisin. Jätä autosi yhteen suurista pysäköintialueista, jotka sijaitsevat kehällä ympäri keskustaa. Kaikkialla löytyvät taksi- ja bussiyhteydet, jotka vievät sinut suoraan kaupungin keskustaan. Kun pysäköit kadulla, lue huolellisesti pysäköntimerkit, koska jotkut pysäköintipaikat voivat olla maksuttomia, kun taas toisilla voi olla tiettyjä rajoituksia tietylle ajalle ja päiville. Parhaat parkkipaikat löydät varmasti Piazzale Michelangelossa. Sieltä on mainiot näkymät ja kaupungin keskusta on helposti helposti tavoitettavissa. Käy lukemassa lisätietoja liikennesäännöistä Italian kuljettajan opasta ennen autonvuokrausta Firenzessä.

  Maantieteelliset tiedot

  Firenze perustettiin molemmin puolin Arno-jokea Toscanan alueella. Ilmasto on yhdistelmä kosteaa subtrooppista ja Välimeren ilmastoa kuumilla kesillä ja märillä, viileillä talvilla. Tuulen puute kesällä ajoittain nostaa lämpötilat jopa 40°C. Sade on harvinaista kesällä ja varsin yleistä talvella, joka joskus muuttuu lumeksi.

  Lentokenttä

  Firenzen lentokenttä sijaitsee 24 kilometrin päässä kaupungista luoteeseen. Pääset sinne vuokra-autolla alle 30 minuutissa. Useat lentoyhtiöt yhdistävät kaupungin eri puolilta maailmaa ja Italiaa tähän Toscanan helmeen. Lentokentällä liikennöi sekä pienempiä lentoyhtiöitä, että suurempia kansainvälisiä yhtiöitä.

  Florence Airport (FLR)
  Osoite: Via del Termine, 11, 50127 Firenze, Italia.
  Puhelin: +39 055 30615
  Nettisivut: www.aeroporto.firenze.it

  Julkinen liikenne

  Joukkoliikennettä liikennöi pääasiassa ATAF. Etäisyyksille, jotka ovat liian kaukana kävellä, voit käyttää oransseja busseja, jotka vievät sinut pisteestä A pisteeseen B ympäri kaupunkia. Leimaa lippu heti kun nouset bussiin, koska lipuntarkastajat tarkistavat lippuja matkustajilta melko säännöllisesti. Lippuja voi ostaa lippuautomaateista, kioskeista, tupakkamyymälöistä tai suoraan kuljettajalta, joka on kalliimpi vaihtoehto ja vaatii tarkkaa rahamäärää, koska et saa vaihtorahaa. Bussien lisäksi hyvä vaihtoehto ovat raitiovaunut. Linja 1 vie sinut suoraan Santa Maria Novella pääasemalta Scandicciin. Muista taas leimata lippu heti matkan alussa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Firenze