Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS ITÄVALTA

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Itävalta

  Tervetuloa Itävaltaan - värikäs kuvakirja Alppimaisemalla ja keisarillisilla arkitehtuurin aarteilla, jossa vanhat jäljet aristokraattisista ajoista rikastuttaa pääkaupunki Wieniä tyylikkäällä auralla. Itävallassa luksuautojemme valikoima on valittu huolella - mallikas Porsche, mahtavat Range Roverit tai huoliteltu Mercedes ja monia muita korkeatasoisia autoja. Matkustajat voivat kokea, miten hyvin luonto vaikuttaa Itävaltaan mihin tahansa aikaan vuodesta. Se on runsas laskettelukeskuksissa, kuten Kitzbühelissä, maailman suurimmissa jääluolissa ja vuoristojärvissä odottamassa kiinostunutta matkailijaa. Matkusta tämän kauniin maan läpi, jolla on ollut suosituimmat säveltäjät, elegantit palatsit ja ihastuttavat puutarhat luksusautolla Auto Europen kautta. Pysähdy Wienissä ja maista sen alkuperäistä Sachertorte ja Viennese- kahvia, se on välttämättömyys! Toinen paikka, joka on pakko nähdä, on Saltzburg. Mozartin synnyinpaikka hurmaa sinut sen hämmästyttävillä näköaloilla suoraan linnoituksesta, jolla on barokkiviehätystä, sekä maailmalla tunnetuilla Mozartin kuulilla.

  Meet & Greet- palvelu

  Yksi etuuksista vuokrata luksusauto Auto Eruopelta on sen Meet & Greet- palvelu. Sinua tullaan vastaan lentokentällä, rautatieasemalla tai satamassa ja sinut viedään suoraan vuokra-autollesi. Jonottaminen, josta usein johtuu myöhästymiset, on nyt historiaa meidän Meet & Greet- palvelun ansiosta.

  Toimitus

  Autonvuokraus voi olla parempi kokemus meidän toimituspalvelun ansiosta, joka on räätälöity yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi asiakkaillemme. Valitse haluamasi auto meidän luksuautovalikoimasta ja rentoudu. Voit olla missä tahansa kohteessa Itävallassa ja autosi tuodaan suoraan ovellesi.

  Taattu automalli ja -merkki

  Luksusautonvuokraus Itävallasta Auto Europen kautta on huipputasoista palvelua, joka takaa juuri sen automallin tai -merkin, jonka haluat saada, sekä haluamasi auton sulavan toimituksen.

  Luksuautonvuokraukseen erikoistunut tiimi iloisesti neuvoo sinua kaikissa kysymyksissä ja vaatimuksissa ottaen huomioon paikalliset autovuoktaamot, paikallisen lisämaksut lisäpalveluita varten ja mitä luottokortteja tarvitset auton noutoa varten. Ota meihin yhteyttä vapaasti ja kerro meille matkastasi ja haluamastasi autosta. Tiimimme ei ainostaan neuvo sinua, mutta myös valmistaa asikkaaalle sopivan autonvuokrauspaketin, jotta sinulle jää miellyttävä ajokokemus.

  Liikennesäännöt

  Itävallassa ajetaan tien oikealla puolella, niinkuin suurimmassa osassa Euroopan maissa. Ajaessa Itävallassa sinulla on oltava turvavyö kiinnitettynä ajon aikana. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana ilman hands free-laitetta on kielletty. Itävallassa voit löytää huoltoasemia, jotka ovat auki 24/7 suurimmissa kaupungeissa, mutta pienemmissä kaupungeissa huoltoasemat ovat auki normaalisti klo 08:00 - 20:00. Itävallan moottoritiet ovat maksullisia. Kaikissa autoissa, jotka ajavat "autobahnoilla" on oltava esillä moottoritiemaksutarra, joita on saatavilla monilla huoltoasemilla ja kaupoissa. Pysäköintia varten tarvittavia pysäköintikiekkoja voit saada pankeista, kaupoista ja parkkipaikalla olevista automaateista.

  Aika, valuutta ja verkkovirta

  Itävalta kuuluu Keski-Euroopan aikavyöhykkeeseen. Aikaero Suomen ja Itävallan välillä -1 tunti, joka tarkoittaa sitä, että Itävallassa ollaan tunnin Suomen aikaa jäljessä. Ainoa hyväksytty valuutta Itävallassa on euro. Rahaa voi vaihtaa pankeissa ja valuutanvaihtokioskeissa. Verkkovirta Itävallassa ei eroa suomalaisesta ja suomalaiset sähkölaitteet eivät tarvitse adapteria.

  Kaupunkioppaat

  Kitzbühel