Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS KITZBÜHEL

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Kitzbühel

  Alppien ympäröimänä, Kitzbühel on täydellinen paikka talviurheilulle ja sieltä löytyy yksi vaikeimmista World Cup alamäistä, Streif- rinne. Tämä pieni keskiajan kylä sijaitsee noin 15.800 - 35.300 metriä merenpinnan yläpuolella Tyrolissa Itävallassa. Laskettelun ystävät kerääntyvät joka puolelta maailmaa Kitzbüheliin harjoittelemaan taitojaan.

  Luksusvuokra-autolla Kitzbühelissä nautit varmasti talvilomastasi ja voit matkustaa mukavasti! Auto Europe palvelee heitä, jotka etsivät luksusautoa ja parasta vuokrapalvelua lomalle tai työmatkalle. Meidän luksusautonvuokrauksen tiimi auttaa asiakkaita heidän pyynnöissä, kuten auton toimitus tai siirto, tarjotakseen korkeatasoista vuokrauspalvelua.

  Löydä unelmiesi auto Auto Europelta

  Kiitoksena luksuautovalikoimalle meidän parhailta kansainvälisiltä yhteistyökumppaneilta, löydät varmasti täydellisen auton luksusautonvuokrausta varten Kitzbühelissä. Tällä vuoristoalueella nelivedot ovat todella suosittuja ja käytännöllisiä samaan aikaan. Oli se sitten VW Touareq, BMW X5, Range Rover, tai Porsche Cayenne, kaikkiin autoihin on asennettu talvirenkaat turvallisuutta ja ajomukavuutta varten. Jos olet lähdössä Kitzbüheliin ystävien kanssa, Mercedes Viano on hyvä autovaihtoehto. Lisävarusteet, kuten talviketjut tai suksiteline, ovat saatavilla lisämaksusta. Ota yhteyttä tiimiimme lisätietoja varten ja anna meidän auttaa sinua saamaan paras mahdollinen vuokra-auto seuraavalle talvilomallesi Itävallassa.

  Noutotoimenpiteet

  Jos et ole tulossa Salzburgiin tai Innsbruckiin lentokoneella, auto voidaan toimittaa sinulle hotellillesi Kitzbühelin alueella. Soita meille palvelunumeroon ja järjestämme ilmaisen auton toimituksen laskettelukohteeseesi. Kun noudat luksusautoa Kitzbühelistä, sinua vaaditaan esittämään yksi luottokortti pääkuljettajan nimissä. Jos sinulla on kysyttävää ennen vuokraa, sen aikana tai noudon jälkeen, meidän palvelunumero on auki 7 päivänä viikossa!

  Liikenne ja pysäköinti

  Liikenne Itävallassa toimii yleensä moiteettomasti hyvin kunnossapidetyn moottoritieverkoston ansiosta. Kun ajat moottoriteillä Itävallassa, pidä huoli siitä, että autossa on vignette-tarra. Jos olet tulossa Münchenin lentokentältä, sinä tarvitset noin 2 tuntia saapua Kitzbüheliin ja yhden tunnin Salzburgin tai Innsbruckin lentokentältä. Vuoristossa on suositeltavaa pitää nopeus samassa tasossa tien kunnon kanssa, sillä paikalliset tiet voivat olla liukkaita tai lumen peitossa. Autoilla voi pysäköidä niille merkityille alueille. Hotellit ja laskettelukeskukset tarjoavat maksullisia parkkimahdollisuuksia.

  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Luksusautonvuokraus Auto Europelta Kitzbühelissä antaa sinulle vapauden matkustaa miten haluat. Sekä kotimaiset- että kansainväliset yhdensuuntaiset vuokrat ovat mahdollisia pyynnöstä. Jos lomasi alkaa Kitzbühelissä ja toivot, että voit palauttaa luksusautosi Ranskassa, ota yhteyttä tiimiimme aikeistasi, jotta voimme järjestää sinulle räätälöidyn autonvuokrauksen palvelun odotustesi mukaan!