Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS PARIISI

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Pariisi

  Ei ole ihme, että Pariisi on yksi suosituimmista turistikohteista maailmalla. Se on koti häkellyttävän kauniille ja ikoniselle arkitehtuurille Eiffel-tornista Notre Dameen, mutta se myös tarjoaa paljon taidetta, muotia ja korkeatasoista ruokaa. Pariisi on kauneuden kaupunki, sekä tietenkin myös kysytyimmille luksusautoille! Pidämme huolen siitä, että iloitset matkastasi täysillä romantiikan kaupungissa Pariisissa luksusautonvuokrauksen ansiosta. Auto Europe tarjoaa suuren luksusautovalikoiman lisäksi asuntoautoja.

  Löydä unelmiesi auto Auto Europelta

  Sinulla on mistä valita, kun kyseessä on luksusautonvuokraus Pariisissa. Jos haluat hujahtaa Pariisin katuja pitkin tyylikkäällä Minillä, Mini Cooper S on täydellinen idea retrotyyliselle lomallesi. Jos eleganttinen ja erinomainen ajokokemus on mitä etsit, me tarjoamme myös Porsche Cayenne GTS:n. Toinen saksalaisista insinööriaarteista on Mercedes S-Class, jonka tunnetusta luksusmuotoilusta ja teknologista voit nauttia ilomielin. Heille, ketkä matkustavat Pariisiin suuremmalla seurueella on saatavilla myös vaikkapa Mercedes Viano, premiumluokan farmari.

  Noutotoimenpiteet

  Voimme järjestää sinulle luksusvuokra-autosi toimituksen Charles de Gaulle lentokentälle, tai valitsemallesi rautatieasemalle tai hotellille. Kerro meille, minne haluat autosi toimitettavan kun vuokraat autoa, sillä tämä pyyntö on käsiteltävä yhdessä paikallisen autovuokraamon kanssa. Toimituksesta voi joutua maksamaan lisämaksun, mutta me ilmoitamme siitä sinulle. Huomioithan, että tarvitset kaksi luottokorttia noutaaksesi auton.

  Liikenne ja pysäköinti

  Muutama asia kannattaa pitää mielessä ajaessa luksusautoa Pariisissa. Kuten missä tahansa suuressa kaupungissa, myös Pariisissa on ruuhkia ruuhka-aikana. Kadulla pysäköinti vaikeampaa, mitä lähemmäksi tulet kaupungin keskustaa ja on kaiken lisäksi paljon kalliimpaa. Voit maksaa pysäköinnistä lippuautomaateissa, mutta ne hyväksyvät ainoastaan "Paris Carte"- parkkikortteja, joita voit saada sanomalehtikioskeista. Jos et halua käydä läpi tätä kaikkea, voit maksaa pysäköinnistä netissä Pariisin autohalleissa.

  Jos haluat liikkua Pariisissa helposti, on hyvä tutustua kaupungin ympärillä olevaan kolmeen moottoritiekehään. Kaikista sisimmäinen on Périphérique. Moottoritie A86 vie sinut sisimmälle esikaupunkialueelle ja Francilienne uloimmalle. Pariisista on helppo lähteä tutkimaan muita Ranskan kaupunkeja, kuten Lyon, Nantes, tai jopa Nizza Välimeren rannalla.

  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  "Yhdensuuntainen vuokra" tarkoittaa vuokraa, jolla on eri nouto- ja palautustoimisto. Tämä koskee myös vuokria saman kaupungin eri toimistojen välillä. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan urheiluautosi Pariisista, mutta haluaisit palauttaa sen Nizzaan tai vaikkapa Roomaan Italiassa, tämä on silloin yhdensuuntainen vuokra. Nämä varaukset on aina vahvistettava paikallisen autovuokraamon kanssa ennen kuin voimme tehdä varauksen. Tämä palvelu voi myös olla lisämaksullinen.