Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS SVEITSI

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Sveitsi

  Alppien sydämessä sijaitseva Sveitsi on yksi Keski-Euroopan komeimpia lomanviettopaikkoja. Sveitsin korkeaan elintasoon sopii erinomaisesti luksusauto, kuten Rolls Royce Phantom tai Mercedes E-luokka. Nauti luksusautolla Zürichin ja Geneven antimista kuten kulttuurivalikoimasta, herkullisista ruokalajeista ja tietysti suklaasta. Luksusauton vuokraus Sveitsissä on tyylikäs tapa aloittaa ylellinen loma.

  Luxury Car Rental Sveitsi

  Lisätietoa aiheesta luxury car rental Sveitsi saat tarvittaessa useammalla eri kielellä. Autamme sinua mielellämme luksusautonvuokrauksessa Sveitsistä. Aivan jokainen turisti ei pääse kokemaan jyhkeitä alppimaisemia BMW:n avoautolla Sveitsissä tai vaikka tuulennopealla Porschella. Urheiluautojen, avoautojen ja luksusautojen vuokraus Sveitsissä on erikoisalaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkeatasoisen lomakokemuksen ainutlaatuisen auton ratin takana.

  Luksusauton varaus Sveitsistä

  Tutustu ennen luksuautonvuokrausta Sveitsissä autovalikoimaamme Internetissä. Valikkoon pääset tältä sivulta. Vastaamme kaikkiin Sveitsin luksusautonvuokrausta koskeviin kysymyksiin myös palvelunumerossamme. Luksusauton varaus Sveitsin autovuokraamosta onnistuu sekä Internetin kautta että puhelimitse. Varaus kannattaa tehdä ajoissa, sillä ajoneuvoja on saatavilla vain rajallinen määrä.

  Kaupunkioppaat

  Zürich Geneve