Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS GENEVE

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Geneve

  Yksi erikoisaloistamme on luksusautojen vuokraus Genevessä ja muualla Euroopassa. Minne luksusauto sopisikaan paremmin kuin lumoavan kauniiseen Geneveen. Vuokraa esimerkiksi Rolls Royce Phantom tai Ferrari ja tutustu tyylikkäästi vaikka Geneven suklaatehtaaseen ja vanhoihin monumentteihin. Genevessä on myös muun muassa romattinen kävelykatu, oopperatalo, taidemuseoita ja vehreitä puistoja. Vieraile myös luksusautolla Zürichissä tai naapurimaissa. Muistathan pyytää meiltä ajoluvan. Tarvittaessa saat meiltä lisätietoja aiheesta luxury car rental Geneve suomen lisäksi myös muilla kielillä.

  Luksusauton vuokraus Geneve

  Luksusautolla pääset näkemään myös tunnelmallisia nähtävyyksiä Geneven lähiseudulla. Voit kokeilla vaikka koskenlaskua itse Mont Blancilta alkavassa joessa. Komea avoauto Genevestä kuten Mercedes E-luokka avoauto tai BMW avoauto on raikas tapa tutkia ympäristöä. Muita luksusautoja Geneven autovuokraamoissamme ovat tällä hetkellä Mercedes GL 350, Audi A5 avoauto, Audi TT sekä Porsche.

  Luksusauton vuokraus Genevestä on myös erinomainen idea vaikka häämatkalle.

  Ajoneuvon varaus Genevestä onnistuu helposti joko puhelimitse tai tämän sivun kautta. Geneven luksusautojen asiantuntijamme palvelevat mielellään palvelunumerossamme.