Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  LUKSUSAUTOJEN VUOKRAUS TOSCANA

  Luksusautonvuokraus maailmalla
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusautonvuokraus maailmalla

  Luksusautonvuokraus Toscana

  Luksusautojen vuokraus Toscanassa kuuluu erikoisaloihimme. Leonardo da Vincin ja Michelangelon kotiseudulla voit matkustaa tyylikkäästi luksusautolla ihailemaan taideaarteita, joita Toscana on pullollaan. Historiallisen suurherttuakunnan jäljet ovatkin nähtävissä joka puolella. Kaupunkien ikivanhat rakennukset ja kirkot vievät ajatukset vuosisatoja taaksepäin. Toscanassa pääset myös nauttimaan kultturitarjonnasta ja hurmaavista viinitiloista vaivattomasti. Kuljet luksusautolla Toscanassa ylellisesti tasokkaasta hotellista kylpylöihin ja Italian maalauksellisen kauniin luonnon helmaan. Luksusautonvuokraus Toscanassa tuo ripauksen glamouria lyhyempäänkin lomamatkaan.

  Luxury Car Rental Toscana

  Tarvittaessa saat meiltä lisätietoa luksusautonvuokrauksesta Toscanassa eli luxury car rental Toscana myös usealla eri kielellä. Autovuokraamomme Firenzessä eli Toscanan pääkaupungissa on luksusautojen asiantuntija. Ferrari tai Maserati kiidättävät sinut sulavasti myös Toscanan lähiseudulle kuten esimerkiksi Umbriaan. Vaihtoehtoisesti voit nauttia Porschen, Mercedes 7-luokan, Mercedes 350 tai GL Sportin ylellisestä varustetasosta. Myös BMW 120, BMW Z4 tai 5- tai 3-sarjan avoautot Toscanassa tarjoavat luksusluokan ajoelämyksen.

  Luksusautonvuokraus Toscana

  Jos sinulla on kysyttävää luksusautonvuokrauksesta Toscanassa, asiantuntijatiimimme auttaa sinua mielellään. Meiltä löytyy myös luksusautonvuokrausta Milanossa ja muualla Italiassa. Voit soittaa meille palvelupuhelimeemme. Tämän sivun kautta pääset helposti tutustumaan Toscanan autovalikoimaan. Sinun tarvitsee vain syöttää auton noudon ja palautuksen päivämäärät ja kellonajat Toscanassa. Tarkemmat vuokrausohjeet löytyvät varausvahvistuksesta.