Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Auto Europen America the Beautiful-passi

  Asuntoauto on paljon enemmän kuin liikennemuoto. Se tarjoaa monipuolisen matkakokemuksen, räätälöityjä reittejä ja vapautta pysähtyä milloin ja missä vain, ilman että tarvitset rahaa hotellia varten.Maailmanlaajuisena vuokra-autojen ja asuntoautojen markkinoiden johtajana ja yli 60 vuoden kokemuksella, Auto Europe tarjoaa täydellisen valikoiman nykyaikaisia asuntoautoja, jotka sopivat kaikkia matkustustarpeita varten.

  USA:sta löytyy satoja upeita matkareittejä, jotka risteilevät ympäri maata. Haluamme auttaa sinua suunnittelemaan matkasi, joten annamme pois ilmaisia America the Beautiful -passeja ensimmäisille viidelle onnelliselle uutiskirjeen tilaajalle, ketkä tekevät asuntoauton varauksen Cruise American kanssa toukokuun loppuun mennessä matkalle USA:ssa. America the Beautiful -passit kattavat pääsymaksut yli 2000 luontonähtävyydelle Pohjois-Amerikassa, Alaska mukaan lukien. Ne ovat voimassa koko vuoden ajan ja kattavat pääsymaksut kuljettajalle ja kaikille asuntoautossa matkustaville eri kansallispuistoissa ja luonnonsuojelualueilla, sekä päivittäiset maksut maan monissa metsissä ja kangasmaalla.

  Jotta voit voittaa yhden näistä upeista ilmaisista passeista, sinun tarvitsee vain tilata Auto Europen uutiskirje (jos et ole vielä tehnyt niin) ja tee varaus. Se on näin helppoa!

  Jos sinulle ei ole ideoita ja et tiedä minne mennä, niin miksi et kokeilisi meidän ehdotettuja reittejä Kalifornian, Arizonan ja Coloradon halki? Reiteillä tutustut ja vietät yön tai kaksi monissa maailman kauneimmista kansallispuistoista.Auto Europen matkareitti asuntoautoille alkaa aurinkokaupungista San Franciscosta, joka on yksi USA:n tunnelmallisimmista ja rentoimmista paikoista. San Franciscosta on lyhyt, kolmen tunnin ajomatka Yosemiten kansallispuistoon, josta löytyvät upeat Yosemiten vesiputoukset ja vaikuttava El Capitan, joka on kaksi kertaa Gibraltarinvuoren kokoinen ja suurinn yksittäinen graniittikivi maapallolla.

  Amerikan maiseman kimalteleva helmi, Yosemite (joka tarkoittaa harmaakarhua Miwokin heimojen kielellä), on graniittikallioiden, kimaltelevien vesiputouksien ja yli 1287 kilometirä pitkien ja upeiden retkeilyreittien koti. Monet leirintäalueet ovat hyvin varustettu asuntoautoja varten koko Yosemiten kansallispuistossa, joista suosikkimme ovat mielikuvituksellisesti nimetyt Porcupine Flat, White Wolf ja North Pines. Suosittelemme, että suuntaat Yosemitesta kaakkoon Kuolemanlaakson kansallispuistoon, joka sijaitsee noin päivän ajomatkan päässä luonnonkaunita Route 395 reittiä pitkin.

  Kaikkein upeimpia ja vaihtelevimpia maisemia koko Amerikassa löydät Kuolemanlaaksosta, jonka pelottava nimi on ristiriidassa sen lukemattomien ihmeellisten kukkuloiden ja vuorien kanssa, kuten 3454 metriä korkea Telescope Peak ja 4421 metriä korkea Mount Whitney. Täältä löytyy monia syntyperäisiä kasveja ja eläinlajeja. Zabriskie Point on sitä vastoin toinen osa Kuolemanlaaksoa, jossa kannattaa vierailla. Sen hämmästyttävä 36 neliökilometrin kokoinen aavikkomaa on vuorattu lukuisilla riveillä täydellisesti muotoiltuja hiekkadyynejä. Kuolemanlaaksossa on myös hyvä valikoima laadukkaita leirintäalueita, erityisesti Furnace Creek ja Texas Springs (molemmat auki ympäri vuoden).

  Matka Kuolemanlaaksossa länteen reiteillä 40, 93 ja 95 antaa sinulle toisen päivän täynnä upeita näkymiä asuntoautostasi, joka lopulta tuo sinut yhteen maailman upeimmista luonnon ihmeistä - kuuluisa Grand Canyon.

  Valtavan 4 927 neliökilometrin kokoisen kansallispuiston keskipiste, kanjoni itsessään on jopa 446 kilometriä pitkä, sen leveys vaihtelee kuudesta 29 kilometriin ja on enimmillään kolme kilometriä syvä. Aja South Rim eteläreunasta 378 kilometriä pitkää reittiä pitkin Coloradon hämmästyttävän upeissa maisemissa kaukaisemmalle North Rim pohjoisreunalle, josta löytyvät puiston viehättävimmät leirintäalueet, kuten North Rim Campground (talvella suljettu). Nauti vertaansa vailla olevista auringonlaskuista ja upeita näkymistä kanjoniin.

  Matka koilliseen 160 reittiä pitkin noin 5 tunnissa vie sinut Grand Canyonista toiselle Coloradon ainutlaatuiselle luontonähtävyydelle, Mesa Verden kansallispuisto. Puisto on nimetty 'Vihreäksi pyödäksi' rehevien vihreiden mänty- ja katajanmetsien takia. Jopa 211 neliökilometrin kokoisessa puistossa on yli 5000 arkeologista kohdetta, mukaan lukien 156-huoneinen Cliff Palace kalliorakennus, jonka oli rakentanut salaperäinen Anasazin kansa satoja vuosia sitten.Mesa Verde on yksi USA:n arvokkaimmista nähtävyyksistä, jossa kulkee jopa yli 65 kilometrin verran teitä. Kannattaa pysähtyä Morefieldin leirintäalueella (avoinna huhtikuusta lokakuuhun), jossa on saatavilla sähköä asuntoautoille ja laaja valikoima muita paikan päällä olevia mukavuuksia.

  America the Beautiful erikoisreittimme viimeinen määränpää on Rocky Mountainin kansallispuisto, joka sijaitsee noin 8 tunnin ajomatkan päässä Mesa Verdestä koilliseen. Noin 500 huipulla, jotka on pakattu suhteellisen pieneen 415 neliömetrin kokoiseen alueeseen, joista 78 ovat yli 3657 metriä korkeita, Rocky Mountain on kiertomatkailijan unelma. Erityisesti Trail Ridge Road, joka on 77 kilometrin vuoristoreitti lempinimeltään 'taivaan valtatie'. Matka lähes 13 352 metrin korkeudessa kulkee tiheiden metsien, virtaavien purojen, syvien järvien ja hedelmällisten niittyjen ihmemaan halki, joka takaa sinulle Amerikan upeimpia näköaloja.

  Auto Europe antaa pois ilmaiseksi America the Beautiful -passeja[/caption]Muutaman palkittavan päivän ajamisen jälkeen yhdellä Amerikan mahtavimmista maa- ja vuoristomaisemista, on hyvä tietää, että läheltä löytyy useita tärkeitä lentokenttiä, jonne voit jättää asuntoautosi ja lentää kotiin.

  Joten saatuasi Auto Europen uutiskirjeen varmista, että varaat asuntoautosi viipymättä, ja sinulla on mahdollisuus saada käsiisi yksi meidän 80$ arvoisista America the Beautiful -passeista! Varaa verkossa tai soita varaustiimillemme juuri nyt välttääksesi pettymyksen.

  Hyvää matkaa!

  Etsi blogi


  Categories