Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS SAN FRANCISCO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus San Francisco

  Yli 60 vuoden perustamisen jälkeen Auto Europesta on tullut johtava autonvuokrauksen välittäjä maailmanlaajuisesti. Monien vuokra-autojen lisäksi saat kauttamme myös matkailuautoja. Vuokraa asuntoauto San Franciscosta ja tutustu Kaliforniaan, Nevadaan ja muihin valtioihin mukavasti. Ilman rajoituksia ja sen mukavuus tuovat leirintämatkailulomalle kautta maan useita mahdollisuuksia. Lukuisat asuntoautot ovat saatavilla parhaissa kaupungeissa, kuten Los Angeles tai Las Vegas. Auto Europen asuntoautojen asiantuntijat neuvovat sinua mielellään sähköpostitse ja puhelimitse ja löytävät täydellisen unelma-autosi.

  Leirintäalueet San Franciscon seudulla

  Matkan suunnittelun helpottamiseksi olemme koonneet pienen valikoiman leirintäalueita asuntoautollesi. Lisätietoa ja ajankohtaista informaatiota saat tietenkin aina internetistä. Aloita suunnittelu aina ajoissa. Halutuin ja suosituin leirintäalueista varataan aina täyteen nopeasti!

  Candlestick
  RV Park
  Candlestick RV Park on miellyttävin leirintäalue, jossa voit nauttia koko alueesta San Franciscon ympärillä. Bussikuljetuksella pääset helposti keskustaan ja kaupungin useisiin kohteisiin.
  San Francisco RV Resort Noin 24 km päässä Golden Gate-sillalta, Half Moon Bay, Fisherman's Wharf, Alcatraz ja monilta muilta nähtävyyksiltä, sijaitsee kaunis San Francisco RV Resort. Tämä loistava sijainti on lyömätön! San Francisco RV Resort sijaitsee 18 metriä korkella tasangolla, jolta on henkeäsalpaavat näkymät Tyynellemerelle ja kauniille auringonlaskuille. Tyynimeri on jokaisen surffaajan unelmakohde ja ihanteellinen kohde suolavesialtaiden rantaloikoilijoiden ystäville.
  Pillar Point
  RV Park
  Pillar Point leirintäalueelle on helppo päästä San Franciscosta. Valtatieltä 101 etelään vie valtatielle 280 ja edelleen valtatielle 1, joka vie sinutä Pillar Point leirintäalueelle alle 5 km päässä etelään Montarasta. Etsi kolme korkeaa lipputankoa oikealla puolellasi!
  Golden Gate Trailer Park Golden Gate Trailer Park, halpa eikä kaukana San Franciscosta pohjoiseen, on suuri pysäköintialue lyhytaikaiselle ja pitkäaikaiselle oleskelulle. Se sijaitsee aivan valtatien 101 takana. Tilat ovat siistejä ja hyvin hoidettuja. Paikkoja löytyy suurille matkailuautoille, sekä vaunuille. Käytettävissäsi on sähkö, suihkut miehille ja naisille, jotka ovat puhtaita ja turvallisia, sekä pesutupa. Langaton internet-palvelu kuuluu pakettiin ja kaapeli-tv liittymä on saatavilla Comcastin kautta. Alueelta löytyy useita tarjouksia: retkeilyreitit, tie Larkspurin vanhaan kaupunkiin ja Wildlife Preserve Lagoon.
  Marin
  RV Park
  Tämä on lähin leirintäalue San Franciscon ulkopuolella - vain 16 kilometriä pohjoiseen Golden Gate-sillalta ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä bussi- ja lauttayhteydeltä San Franciscoon. Ihanteellinen nähtävyyksille San Franciscossa, Golden Gate National Recreation- alueella, Muir Woods, Pt. Reyes Napa Valley ja koko Kaliforniassa.

  Saatavilla olevat asuntoautot San Franciscossa

  Tässä muutamia esimerkkejä käytettävissä olevista asuntoautojen malleista San Franciscossa. Jopa kuusimetrisestä Saturn asuntoautosta löytyy kaksi sänkyä, keittiölaitteet, suihku ja wc. Mallit ovat vuosilta 2016/2017. Sunrise Escape asuntoauto tarjoaa tilaa jopa viidelle henkilölle ja on varustettu 2 x kahden hengen ja 1 x yhden hengen sängyllä ja keittiöllä, suihkulla ja vessalla. Lisäksi sinulla on käytettävissäsi ilmastointi, lämmitys, peruutuskamera ja generaattori. Voit myös asentaa autoon lastenistuimia. Pituus riippuu vuodesta ja mallista, mutta on noin 8 metriä. Samanlaisen laitteiston tarjoaa Tucana RV malli. Tutustu tämän mallin lisätietoihin varaussivullamme. Pienemmille ryhmille tai suuremmille perheille löytyy asuntoautojen A-luokka. Noin 8,8 - 9,8 metriä pitkä ajoneuvo tarjoaa kaikki varusteet, kuten kaksi kahden hengen sänkyä ja kaksi erillistä vuodetta, keittiön, suihkun, vessan, jäte- ja vesisäiliön, ilmastoinnin, lämmityksen, peruutuskameran ja generaattorin. Lisävarusteihin kuuluu retkeilypöytä ja tuolit, jotka voi varata etukäteen milloin tahansa ilman ongelmia.

  US Tourer Sunrise Escape

  US Tourer

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 6.1 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Sunrise Escape

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.6 - 8.2 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Tucana RV Class A 30-32ft

  Tucana RV

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C -luokka
  Pituus: 7.6 - 8.2 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Class A 30-32ft

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: A- luokka
  Pituus: 30 - 32 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa San Franciscosta

  Niemimaalla, joka erottaa San Franciscon lahden Tyynestämerestä, sijaitsee viehättävä San Franciscon kaupunki. Tässä kaupungissa sijaitsee maan suurin puisto Golden Gate Park, suurempi kuin Central Park New Yorkissa. Kuuluisan jyrkät kadut, joita halkovat kuuluisat raitiovaunut, ovat koti hämmästyttävän monipuoliselle etniselle väestölle. Kaupungin maine suvaitsevaisuuteen ja monimuotoisuuteen heijastuu sen historiaan, joka tekee siitä mekan sateenkaarikansalle. Tunnettu vaativista kulttuurisista innovaatioista ja kokeiluista, San Francisco oli kohtauspaikka "Beat" sukupolvelle 1950-luvulla ja vastakulttuurin panopiste 1960-luvulla, poliittisten protestien pesä, jossa syntyi "San Francisco Sound". Tunnettujen kulttuurikohteiden lisäksi, rannikkoalue on tunnettu ultramoderneista korkean teknologian yrityksistä, joita piirrittävät ihmiset tällä tiheästi asutulla alueella.

  Kaupunki sijaitsee 40 erikorkuisilla kukkuloilla, joita ovat muun muassa Telegraph Hill, Nob Hill ja Russian Hill. San Francisco on tunnettu jyrkistä teistä, joita pitkin matkaat ylös ja alas. Syynä tähän on entinen kaupungin suunnittelija, kuka vaati luonnollisen muodon sijaista tiukkaa verkostoa. Kaksi "Twin Peaks" kukkulaa merkitsevät kaupungin maantieteellisen keskustan, joka on jaettu useisiin eri lähiöihin, joista monet tiet on suunniteltu ristikoksi. Vuokraa asuntoauto San Franciscossa ja aja ensin Portola Driven kautta myöhemmin Market Streetiä pitkin, joka vie kauas kaupungista lounaaseen. Golden Gate-silta kulkee pohjoiseen Golden Gate salmen yli, San Francisco-Oakland Bay Bridge kuitenkin kulkee koilliseen San Franciscon lahden yli.

  San Franciscon luonnon kauneus, leuto sää ja lukuiset kulttuurikohteet ovat tehneet matkailusta johtavan alan kaupungissa. Vaikka kaupungissa on olemassa noin 30.000 hotellihuonetta, lyömätön vaihtoehto on matkailuauton vuokraus San Franciscossa, jonka avulla voit tutustua kaupunkiin joustavasti ja mukavasti. Tutustu kaupunkiin henkilökohtaisella hotellilla neljällä pyörällä omaan tahtiin. Vuosittainen ulkomaalaisten matkailijoiden kävijämäärä on noin kaksi ja puoli miljoonaa ja San Francisco on neljänneksi suurin kaupunki Yhdysvalloissa.

  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut

  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelutKimmo,Cruise America
  06 Syyskuu 2018
  Auto Europen arvostelut Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  Vuokraamon arvostelut Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  "Thank You !Everything (co-operation / your support /your patience etc. went so nice and smoothly with You.We enjoyed every minute of our trip, and that Ford F350 there, we loved it!"