Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Autonvuokrauksen suojaus USA:ssa

  Parhaiden hintojen lisäksi varmistamme myös, että asiakkaalle on saatavilla eri suojavaihtoehtoja, jotka ovat välttämättömiä ajaa turvallisesti eri valtioissa. Helpotamme näin vuokraamista, eikä sinun ei tarvitse tutkia, millaisen suojan tarvitset, mistä voit löytää luotettavan vuokraamon tai mikä yritys tarjoaa edullisia hintoja. Autonvuokraus Yhdysvalloissa on stressitöntä Auto Europen kanssa! Voit olla huoletta, sillä tarjoamme kattavat ohjeet eri suojavaihtoehdoista Yhdysvalloissa. Voit keskittyä matkasi suunnitteluun - loput sisältyy varauksesi hintaan.

  Autonvuokraus USA:ssa - Suojavaihtoehdot

  Tässä on lista Yhdysvaltojen suojista, joka on sisältyvät hintoihin.

  • Vastuuvakuutus (LI): sisältää suojan valtion edellyttämään vähimmäismäärään asti. Muista, että tämä luku vaihtelee osavaltiosta toiseen, joten on tärkeää lukea sopimus perusteellisesti.
  • Lisävastuuvakuutus (ALI): tarjoaa suojan onnettomuustilanteessa, joka aiheuttaa vaurioita ja vammoja omaisuudelle ja henkilöille vuokra-auton ulkopuolella. Tämä määrä on enintään 1,000,000$ USD. Kattaa myös yhden vakuuttamattoman autoilijan enintään 1.000.000$ USD asti per onnettomuus.
  • Kolarisuoja (CDW) ja varkaussuoja (TP): molemmat sisältyvät varausjärjestelmässämme näkyviin nolla omavastuuhintoihin, joka poistaa asiakkaan vastuun ajoneuvon vahinko- tai varkaustapauksessa. Tämä tuote voi myös sisältää renkaat ja tuulilasin, mutta tämä on tärkeä tarkistaa varauksen yhteydessä! Asiakkaan ei siis tarvitse ostaa ylimääräistä suojaa noudon yhteydessä.
  • Vakuuttamaton autonkuljettaja (UMP): useimmissa tapauksissa autonvuokrauksen hinnat sisältävät myös UMP -suojan. Tätä käytetään silloin, kun toinen henkilö aiheuttaa vaurioita vuokra-autollesi, eikä hänellä ole riittävää suojaa.

  Auto Europen autonvuokrauksen hintoihin sisältyvät suojat antavat kuljettajille mielenrauhan ja on tärkeää ymmärtää tarkalleen, mitä sopimuksesi kattaa. Lue varauksesi tarkasti ja varmista, että ymmärrät kaikki siellä esitetyt tiedot. Pidä mielessäsi myös lisämaksut, jotka joudut maksamaan lisäkuljettajista, ja kaikki suojat koskevat myös mahdollisia lisäkuljettajia.

  USA kohtaiset vakuutukset

  Kun tiedät, mitä sopimuksesi sisältää, on yhtä tärkeä tietää, mitä se ei sisällä. Paikan päällä voit myös harkita lisävakuutusten ostamista, jotka vaihtelevat vuokraamoista riippuen. Kun tiedät, mitä kaikkea varauksesi sisältää, voit harkita lisävakuutuksien ostamista eri tarpeiden mukaan. Tässä muutamia paikan päällä saatavia lisäsuojia:

  • Henkilökohtainen tapaturmavakuutus (PAI): kattaa vuokraajan ja matkustajien sairaanhoitokustannukset ja satunnaisen kuoleman onnettomuustapauksessa autonvuokrauksen aikana.
  • Henkilökohtaisen omaisuuden suoja (PEC): vakuuttaa vuokraajan ja välittömien perheenjäsenien henkilökohtaisen omaisuuden.
  • Plus tiepalvelu (RSP): kattaa avainten vaihdon, lukituspalvelun, polttoaineen toimituksen, jos asiakkaalta loppuu polttoaine, ja muutamia muita palveluita.
  • Tiepalvelu: Tämä koskee ainoastaan ajoneuvon mekaanisia vikoja, kuten renkaiden ja akkujen korjauspalvelut (vioittuneen renkaan/akun vaihto), lukituspalvelun (auttaa kuljettajaa pääsemään takaisin sisään lukittuun autoon) ja polttoaineen toimituksen (kun ajoneuvosta loppuu polttoaine). Muista, että ylimääräisen polttoaineen ja renkaiden kustannukset eivät sisälly hintaan.

  Toisin sanoen, Auto Europen kautta autonvuokraukseen kuuluu ajoneuvon suoja ja vastuuvakuutus. Paikan päällä voit aina maksaa henkilökohtaisesta terveysvakuutuksesta ja omaisuusvakuutuksesta. Mistä sitten voit löytää nämä tiedot? Kaikki edellä mainitut ehdot löytyvät varausprosessin lopussa 'vuokraehdot, paikalliset maksut ja yleiset kauppaehdot'-osiosta. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, soita meille palvelunumeroon, tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Tiimimme on valmis auttamaan sinua. Toivotamme sinulle turvallista matkaa Yhdysvalloissa!

  Etsi blogi


  Categories