Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Espanjan parhaimmat matkakohteet

  Espanja on yksi maailman suosituimmista matkailukohteista ja ihanteellinen matkoille vuokra-autolla. Se on valtava maa, jossa on niin paljon nähtävää, että haluaisimme kertoa sinulle hieman Auto Europen viidestä suosituimmasta autonvuokrauskohteesta Espanjassa - Palma de Mallorca, Malaga, Alicante, Ibiza ja Barcelona. Tutustu näihin kohteisiin ja lisää ne matkasuunnitelmiisi seuraavalla kerralla matkallasi aurinkoisessa Espanjassa.

  Palma on suurin Baleaarien pääkaupunki, pieni ryhmä Espanjalle kuuluvia saaria Välimerellä. Kaupunkikuvassa näkyvä mahtava goottilainen katedraali valmistui vuonna 1587 ja on yksi maan vaikuttavimmista rakennuksista. Erittäin modernissa rakennuksessa sijaitseva Fundació Pilar I Joan Miró on toinen Palman suosituimmista nähtävyyksistä, josta löytyy taiteilijan studio ja kokoelma hänen töistä. Palma Aquarium on miellyttävä lisäys kaupungin taiteeseen ja arkkitehtuuriperintöön, josta löytyy vähintään 25 eri kokoista akvaariota, mukaan lukien 9 metriä syvä Big Blue, joka sisältää lukuisia haita ja laajan valikoiman muita vaikuttavia mereneläviä.

  Portti Costa del Sol alueelle ja yhdelle Espanjan suosituimmista loma-alueista, Malaga on vilkas kaupunki, jossa vallitsee yksi Välimeren lauhkeimmista ilmastoista. Pablo Picasso syntyi täällä vuonna 1881 ja talo, jossa hän vietti varhaisvuosiaan, toimii Picasson säätiön päämajana, kun taas lähellä olevasta museosta löytyy hänen noin 150 teosta. Toinen kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on Alcazaba, valtava linnoitus, joka rakennettiin 700- ja 1100-luvun välillä, josta löytyy hienoin kokoelma foinikialaisia, roomalaisia ja maurilaisia löytöjä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Malagan katedraali, joka rakennettiin vanhan moskeijan paikalle, joka on erityisen houkutteleva upealla goottilaisella ja renessanssin ajan sisustuksella.

  Kaakkois-Espanjan aurinkoisen Costa Blancan maakunnan pääkaupunki Alicante on rantalomailijoiden matkakohde, joka on siunattu Iberian niemimaan kauneimmilla rannoilla. Korkealla Alicanten historiallisessa keskustassa löytyy merkittävä turistikohde matkailijoille, ja josta on henkeäsalpaava näköalala kaupunkiin. Alicanten vanhan linnan rakensivat maurit 800-luvulla ja nykyään linnoituksen sisällä pidetään kiehtovaa historiamuseota. Toinen kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on MARQ, yksi Espanjan tärkeimmistä arkeologisista museoista ja vuoden 2004 European Museum of the Year -voittaja. Benacantilin rinteillä sijaitseva Alicanten vanhakaupunki (tunnetaan paikallisesti nimellä El Barrio) on labyrintti trendikkäitä putiikkeja ja tapas-baareja, jotka sijaitsevat lähellä kaupungin San Nicollen katedraalia - täydellinen paikka rentoutua kiireisen päivän kiertoajelun jälkeen!

  Lumoava Baleaarinen saari Ibiza on yhtä suosittu idyllisistä rannoista ja lahdista kuin se on maailmankuulu sen yöelämästä. Vain harvat turistit päätyvät vuoristoiseen sisämaahan, mutta jos he niin tekievätt, he löytävät luonnonvaraisen, syrjäisen alueen rehevillä mäntymetsillä, jotka siajitsevat suurten hedelmällisten oliivi- ja mantelilehtojen keskellä. Saaren pääkaupunki, Eivissa tai Ibiza Town, on kaunis paikka, josta löytyy kaunis katedraali ja valikoima arkeologisia aarteita jopa 600-luvulta. Rakennettu kukkulan ympärille sataman sisäänkäynnillä, sen päänähtävyys on Dalt Vila (vanha kaupunki), vanha kortteli, jonka foinikalaiset asuttivat ensin 654 eaa. Ses Salinesin hohtavat suolapannut sijaitsevat kauniissa luonnonpuistossa, eivätkä ole pelkästään villieläinten paratiisi, ne muodostavat yhden saaren upeimmista rannoista. Älä myöskään unohda upeita näköaloja, joista voit nauttia Puig de Missan huipulta, joka on linnoitettu kukkula Santa Eulária des Riun kaupungin yläpuolella saaren itäpuolella.

  Yksi Välimeren vilkkaimmista satamakaupungeista, Barcelona esittelee parhaiten Espanjan historiaa ja kulttuuria, jossa on tarjolla korkealuokkaisia nähtävyyksiä. Antoni Gaudín keskeneräinen basilika La Sagrada Família on Barcelonan tunnetuin rakennus ja sekoitus eri värejä ja epätavallista arkkitehtuuria. Hänen ruumiinsa lepää hautaholvissa, lähellä museon pienoismalleja siitä, kuinka hän kuvitteli kirkon näyttävän, ennen ennenaikaista kuolemaansa vuonna 1926. Katalonian kansallinen taidemuseo sijaitsee Palau Nacionalin palatsissa ja on tunnettu laajasta kokoelmastaan, joka koostuu yhdestä maailman rikkaimmista aarteista, joita ovat romaanisia ja goottilaisia maalauksia, veistoksia ja jalometalleja. Toinen Barcelonan tärkeimmistä nähtävyyksistä on Picasso-museo, joka kuvaa taiteilijan kehitystä, joka vaihtelee hänen luonnoslehtiöistä parhaimpiin maalauksiinsa.

  Etsi blogi


  Categories