Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PALMA DE MALLORCA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Palma de Mallorca – Tutustu Baleaareihin

  Autonvuokraus Palma de Mallorca

  Alun perin roomalaisten asuttama ja arvostettu strategisesta sijainnistaan Välimerellä, Palma de Mallorca oli eri aikoina Rooman ja Bysantin valtakuntien, Maurien ja Aragonin kuningaskunnan hallintojen alla. Sen monipuolinen ja aikoinaan myrskyisä historia on vaikuttanut kaupungin värikkääseen kulttuuriin ja jätti jälkensä kaupungin arkkitehtuuriin, monumentteihin ja sen luonteeseen.

  Palma on velkaa pysyvälle suosiolleen paitsi sen kulttuuriselle rikkaudelle, mutta myös sen kadehdittavalle Välimeren ilmastolle, jossa vallitsevat leudot talvet ja lämpimät, aurinkoiset kesät. Matkaajat suuntaavat sen palmuisille hiekkarannoille ympäri vuoden nauttiakseen kaikesta parhaimmasta, mitä Etelä-Euroopalla on tarjota. Ei ole sattumaa, että Palma de Mallorcan lentokenttä on jatkuvasti yksi vilkkaimmista lentokentistä Espanjassa.

  Valitsemalla autonvuokrauksen Palma de Mallorcalla sinulla on vapaus räätälöidä lomasi tarkkojen suunnitelmiesi mukaan. Olitpa sitten järjestämässä perhelomaa, romanttista matkaa tai matkustat yksin etsimässä seuraavaa seikkailuasi, Mallorca on täydellinen kohde, joka tarjoaa kaikkea koskemattomista rannoista upeisiin luonnonsuojelualueisiin ja kauniista arkkitehtuurista hienoihin kulinaarisiin nautintoihin. Lähde kiertomatkalle saaren ympäri ja tutustu Mallorcan länsirannikkoon, joka tunnetaan sen dramaattisista maisemista ja luonnonkauniista matkoista; suuntaa Drachin luoliin ja vietä päivä tutkimalla tätä erikoista maamerkkiä; aja Andalusiaan ja hyppää lautalle Menorcalle tai Ibizalle. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Ainoa vaikeus tulee olemaan valita, mitä tehdä ensin!

  Jotta voimme auttaa sinua valitsemaan täydellisen auton seuraavalle lomallesi Baleaareilla, Auto Europe on tehnyt yhteistyötä parhaiden autovuokraamojen kanssa Palma de Mallorcalla. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parhaan valikoiman ajoneuvoja aina kaikista kilpailukykyisimpiin hintoihin. Etsitpä sitten avoautoa, jotta voit nauttia säästä parhaasi mukaan, jotakin tilavampaa perhelomalle tai vaikkapa luksusautoa erityistilaisuuteen, meiltä löytyy, mitä etsit! Voit helposti varata autosi verkossa varausjärjestelmämme kautta tai halutessasi voit myös soittaa meille numeroon +358 942 720 607 ja yksi varausagenteistamme auttaa sinua löytämään parhaat autonvuokrauksen tarjoukset Palma de Mallorcalla.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Palma de Mallorcalla saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Matkaopas

  Mistä noudan vuokra-auton Palma de Mallorcassa

  Koska ymmärrämme, että kaksi lomailijaa eivät koskaan ole samanlaisia, Auto Europella yritämme tarjota sinulle täyden joustavuuden, jota tarvitset räätälöimään lomasi toiveidesi mukaan. Jos lennät Palmaan, voit valita parhaista autonvuokrauksen tarjouksista Palma de Mallorcassa suoraan lentokentältä. Jos haluat mieluummin noutaa autosi kaupungista, useat kumppanimme tarjoavat autonvuokrauksen palveluita myös eri kohteissa ympäri Palmaa.

  Parasta joustavuutta varten sinulla on myös mahdollisuus valita eri nouto- ja palautuskohteet. Tämä tarkoittaa, että voit helposti noutaa autosi kaupunkitoimistosta ja palauttaa sen lentokentälle, tai päin vastoin.

  Jotta voimme auttaa sinua valitsemaan täydellisen nouto- ja palautuskohteen tarpeittesi mukaan, varausjärjestelmämme antaa sinulle mahdollisuuden havainnollistaa tuloksia kätevällä karttanäytöllä. Valitsemalla tämän vaihtoehdon saat käyttöösi tarkat noutokohteiden sijainnit saatavilla olevien ajoneuvojen kanssa päivämääriesi mukaan. Ja jos haluat nähdä vain tietyn vuokraamon tulokset, suodatusmahdollisuuksiemme avulla voit tämän tehdä.

  Palma de Mallorcan lentokenttä

  Palma de Mallorcan lentokenttä tunnetaan myös nimellä Son Sant Joanin lentoasema. Lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometriä itään Palma de Mallorcasta. Lentokentältä liikennöi linja-autoyhteys kaupungin keskustaan saapuneiden lentojen terminaalista 15 minuutin välein. Madridin ja Barcelonan jälkeen Mallorca on Espanjan kolmanneksi suurin ja yksi vilkkaimmista lentokentistä Euroopassa kesällä, jossa on neljä terminaalia. Lentokenttä palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä lentoja ympäri vuoden, ja siellä liikennöi suurin osa eurooppalaisista lentoyhtiöistä ja monia halpalentoyhtiötä. Monet lentoyhtiöt tarjoavat vain sesonkilentoja. Suomeen suoria ja tällä hetkellä vain sesonkilentoja tarjoavat Finnair, Norwegian ja Thomas Cook. Palman lentoaseman historia alkaa 1920-luvulta, jolloin sitä käyttivät lähinnä vain vesilentokoneet. Vuosien varrella lentokentällä on tehty useita parannuksia ja uudistuksia ja vuonna 1965 rakannettiin uusi terminaali. 80-luvulta saakka matkustajamäärä kasvoi räjähdysmäisesti, jolloin lentokentälle päätettiin rakentaa toinen terminaali vuonna 1997. Lentokentältä löytyy suuri määrä palveluita, mukaan lukien ravintolat, kaupat, pankkipalvelut, posti, palvelut liikuntarajoitteisille matkustajille, langaton nettiyhteys ja VIP-tilat.

  Palma de Mallorca lentokenttä (PMI)
  Nettisivut: www.aena.es
  Osoite: 07611 Palma, Baleaarit, Espanja
  Puhelin: +34 913 211 000


  Varaa parhailta autovuokraamoilta Palma de Mallorcassa

  Auto Europe on työskennellyt väsymättä yli puoli vuosisataa tarjotakseen asiakkaille laadukasta autonvuokrausta edullisilla hinnoilla. Tätä varten olemme luoneet vahvoja kumppanuussuhteita arvostettujen paikallisten, sekä kansainvälisten autovuokraamojen kanssa ympäri Espanjaa. Maasta löytyy noutotoimistoja suosituimpien lomakohteiden lisäksi, kuten Malaga, Alicante tai Barcelona, myös Kanariansaarilla ja Baleaareilla. Palma de Mallorcassa teemme yhteistyötä paitsi tunnettujen nimien, kuten Avis, Hertz ja Europcar, mutta myös paikallisten vuokraamojen kanssa, kuten Drivalia ja Centauro. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme suuren valikoiman vaihtoehtoja varatessa autoa Palma de Mallorcassa, sekä parasta vastinetta rahalle.

  Budget - Autovuokraamon tiedot Avis - Autovuokraamon tiedot Europcar - Autovuokraamon tiedot Hertz - Autovuokraamon tiedot

  Jos sinulla on kysymyksiä kumppaneihimme tai heidän ehtoihin liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meidän ystävälliset puhelinpalvelijat auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Palma de Mallorcassa

  Ota meihin yhteyttä

  Kokeneet asiakaspalvelijamme ovat aina saatavilla puhelimen päässä ja auttavat sinua mielellään kaikkien kysymyksien kanssa, joita sinulla saattaa esiintyä autonvuokrauksesta Palma de Mallorcassa. Mukavuuttasi varten olemme myös koonneet alle vastauksia muutamiin meidän usein kysyttyihin kysymyksiin.


  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Palma de Mallorcassa?

  Kyllä. Tarvitset luottokorttia sekä varauksen maksamista verkossa (tai puhelimitse), sekä auton noutoa varten.

  Noudon yhteydessä sinulta vaaditaan esittämään voimassa ja pääkuljettajan nimissä oleva luottokortti. Vuokrasopimuksessa voidaan mainita useampi kuljettaja (ja jos haluat lisätä muita kuljettajia varaukseesi, suosittelemme tarkistamaan, onko saatavilla lisäkuljettajan sisältäviä tarjouksia), mutta luottokortin on oltava pääkuljettajan nimissä (eli sen henkilön, kenen nimissä varaus on tehty).

  Autovuokraamo käyttää tätä luottokorttia turvatakuun varaamista varten, joten kortilla on oltava riittävästi varoja tätä varten. Turvatakuu varataan luottokortilta vuokran ajaksi ja se vapautetaan auton palautuksen jälkeen, jos auto palautetaan samassa kunnossa. Jos voimassa olevaa luottokorttia ei ole esittää, jolta voi varata turvatakuun, autovuokraamo voi vaatia lisävakuutuksen ostamista tai kokonaan kieltäytyä antamasta ajoneuvoa.

  Voit löytää tarkat luottokorttivaatimukset ja turvatakuun suuruuden jokaista ajoneuvoa varten varausjärjestelmästämme "Hinnoittelut tiedot" osiosta jokaisen valitsemasi ajoneuvon kohdalla.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Palma de Mallorcassa?

  Kun vuokraat autoa Palma de Mallorcasta Auto Europen kautta, ajoneuvo sisältää valmiiksi vaadittavat vakuutukset liikennettä varten Espanjassa, kuten CDW (kolarisuoja), varkaussuoja ja vastuuvakuutus. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että perushintaan sisältävään vakuutukseen tavallisesti kuuluu omavastuu (toisin sanoen määrä, jonka kuljettaja joutuu maksamaan ajoneuvon varkaus- tai vahinkotapauksessa). Voit löytää täyden omavastuun määrän jokaiselle ajoneuvolle varausjärjestelmästämme "Hinnoittelun tiedoista".

  On myös tärkeä tietää, että jotkut ajoneuvon osat (renkaat, lasit, auton pohja, jne.) eivät yleensä kuulu vakuutuksen piiriin.

  Auto Europe pyrkii auttamaan peruskattavuutesi parantamisessa ja antaa sinulle mahdollisuuden verkossa varatessa valita "Super Cover omavastuun hyvityksellä"-paketin, joka kattaa omavastuun ja pitää sisällään tavallisesti vakuutuksen ulkopuolelle kuuluvat osat.

  Palma de Mallorcassa on myös vuokraamoja, ketkä tarjoavat ajoneuvoja nolla omavastuulla (lähinnä Interrent Key 'n Go ja Interrent No Excess).

  Kun noudat auton autovuokraamosta Palma de Mallorcasta, sinulle todennäköisesti tarjotaan lisävakuutusta toimistolla. Sinulla ei ole mitään vaatimusta ottaa sitä. (Kuitenkin voimassa olevan luottokortin puuttuessa, josta tulisi varata turvatakuu, jotkut vuokraamot vaativat lisävakuutuksen ostamista ajoneuvon luovuttamiseksi. Kuitenkin tämä on poikkeustilanne. Lisätietoa varten, tutustu kysymykseen luottokorteista yllä.)

  Alle 26-vuotiailta kuljettajilta voidaan vaatia lisämaksua autovuokraamossa auton noudon yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan ole vakuutus, vaan nuoren kuljettajan lisämaksu. Voit tarkistaa jokaisen ajoneuvon ikävaatimukset varausjärjestelmästämme hinnoittelun tiedoista.

   

  Liikenne Palma de Mallorcassa

  Loistava tapa tutustua tähän luonnonkauniiseen Mallorcan lomakohteeseen on autonvuokraus Plama de Mallorcasta. Palmassa tulee noudattaa suurimmaksi osaksi kaikkia samoja tieliikennesääntöjä kuin muualla Euroopassa. Liikenteen tärkeimmillä teillä Palmaan ja keskustassa sanotaan olevan rajallista muutaman viikon ajan sesonkiaikana. Aikaisempi sesonkikauden alkaminen on tuonut mukanaan lisää liikennettä.

  MA-19 yhdistää Palma de Mallorcan kaupungin lentokentälle ja siitä voi usein tulla ruuhkainen. Siksi kannattaa varata runsaasti aikaa matkalle lentokentälle ennen lentosi lähtöä. MA-20 moottoritie toimii kehätienä kaupungin ympäri. Tämän vuoksi se voi usein olla ruuhkainen, varsinkin MA-19 moottoritien liittymässä kaupungin itäpuolella. Passeo Maritimo, joka kulkee merenrantaa pitkin ja satamalle on ruuhkainen erityisesti iltaisin. Toinen risteys, joka kannattaa pitää mielessä, on MA-1 MA-20 moottoriteiden risteys kaupungin länsipuolella.

  Yleisesti ottaen ruuhkaa ilmenee aamuisin ja iltaisin ja tietenkin sesonkiaikana turismin lisääntyessä. Tiet ovat kaupungissa hyvässä kunnossa, mutta pienemmät niistä saattavat olla erittäin kapeita ja epämukavia suuremmille autoille. Kaupungissa pidä aina silmällä jalankulkijoita, sillä heillä on tapana ylittää tie missä tahansa kohtaa. Pyöräily on hyvin yleistä ja autoilijoiden on jaettava tie yhdessä pyöräilijöiden kanssa. Suosittelemme sinua myös tutustumaan Espanjan kuljettajan oppaaseen, jossa voit oppia lisää paikallisista liikennesäännöistä.

   

  Autonvuokraus ja pysäköinti Palma de Mallorcalla

  Palma de Mallorcan keskustassa on lukuisia maanalaisia parkkipaikkoja. Jos et ole koskaan aikaisemmin käynyt kaupungissa, kannattaa pysäköidä keskustan ulkopuolelle ja matkustaa linja-autolla, sillä ajaminen voi olla monimutkaista. Passeo Maritimon katedraalin ja päärautatieaseman vieressä sijaitsevat maanalaiset pysäköintialueet, jotka ovat erityisen hyödyllisiä keskustaan suuntaaville, mutta ne täyttyvät hyvin nopeasti.

  Suurin osa pysäköintialueista ovat maksullisia, mutta esimerkiksi Porto Pi:n ostoskeskuksessa voit pysäköidä ilmaiseksi ensimmäisen tunnin ajan. Kaupungista löytyy myös ilmaisia pysäköintialueita, mutta niitä voi olla vaikea löytää. Maksullisista katupysäköintipaikoista voit maksaa lähellä löytyvillä lippulaitteilla, ja sinun on merkittävä saapumisaikasi ja lähtöaika näkyville tuulilasille.

  Keltaisella merkityille alueille pysäköinti on kielletty ja siniselle sallittu. Monissa Mallorcan kaupungeissa pysäköintiä voidaan rajoittaa esimerkiksi seuraavana päivänä pidettävien markkinoiden takia. Markkinoista ja muista tapahtumista ilmoitetaan tiekylteissä, joten pidä niitä silmällä. Jos pysäköit laittomasti, voit joutua maksamaan sakon tai auto voidaan hinata pois.

   

  Voinko noutaa auton Palma de Mallorcasta ja matkustaa toiselle saarelle?

  Ei. Valitettavasti kumppaneistamme yksikään autovuokraamo Palma de Mallorcassa ei salli ajoneuvojaan lautoille. Huomioi, että ajoneuvon vakuutuksen suoja raukeaa, jos vuokran ehtoja rikotaan, joten kuljettaja joutuu vastuuseen kaikista vaurioista, jotka esiintyvät lautalla tai toisella saarella.


  Matkaopas Palma de Mallorca

  Baleaarien saaren Mallorcan pääkaupunki Palma de Mallorca on erittäin suosittu lomakohde ja erittäin hämmästyttävä. Tämä kaupunki juontaa juurensa 1200-luvulta, jolloin saaren valloittivat kristityt, maurit, roomalaiset ja talaiotit. Palma on myös historiallisten nähtävyyksien monipuolinen diadeemi, joka pitää sisällään loputtoman valikoiman gallerioita, ravintoloita, käsitöitä ja baareja - kaupunki on epäilemättä Mallorcan suurin aarre. Lähde vaeltamaan mihin tahansa suuntaan ja näet kunnioitusta herättäviä goottilaisia katedraaleja sen maantieteellisessä ja historiallisessa sydämessä, kaarevia keskiaikaisia katuja, jotka on vuorattu aristokraattisilla rivitaloilla, häämöttäviä barokkikirkkoja, lukuisia julkisia aukioita, vilkkaita boheemilaisia kaupunkiosia ja markkinoita. Voit viettää viikkoja tässä kaupungissa yksin ja löytää uutta tekemistä joka päivä. Kaupungista on tullut niin suosittu, että vuonna 2018 Palman lentokentällä kulki arviolta yhteensä 29 miljoonaa matkustajaa, mikä teki siitä kolmanneksi vilkkaimman lentokentän Espanjassa. Vallitseva Välimeren ilmasto Palma de Mallorcalla on tehnyt siitä suositun paikan, jossa on nyt runsaasti tekemistä, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Merenranta on myös erittäin suosittu lämpimien iltojen aikana, joka vetää puoleensa lukuisia auringonpalvojia. Mallorcalta löydät kuitenkin muutakin kuin vain sen pääkaupungin Palman. Lähde matkaan saaren ympäri ja tutustu vähemmin tunnettuihin rantoihin, kansallispuistoihin ja upeaan vuoristoon. Autonvuokraus Palma de Mallorcasta auttaa sinua suunnittelemaan oman matkareittisi täysin riippumattomasti.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Palma de Mallorcassa

  Kun on kyse nähtävyyksistä ja pysymisestä aktiivisena, Mallorcalla kummastakaan ei ole puutetta. Suurimmasta kaupungista Palmasta löytyy lukuisia seikkailumahdollisuuksia, jotka odottavat sinua kaupungin ulkopuolella. Saaren koon takia sinun ei koskaan tarvitse matkustaa kuin vain pari tuntia autolla. Autovuokraamot Palma de Mallorcassa auttavat sinua järjestämään tarvittavan auton suunnitelmiesi mukaan. Veneretket, kiertoajelut, parhaat nähtävyydet, arvokkaat matkat ja paljon muuta tekemistä löytyy Mallorcan saaren eri osista jokaiseen makuun.

  Menorca

  Menorcan saari jää jonkin verran boheemin sisarsaarensa Ibizan ja suuremman, perheystävällisen Mallorcan varjoon, jonka ansiosta sen on annettu kehittyä omaan tahtiin, jota taas nykyään pidetään saaren siunauksena. Menorca on onnistunut säilyttämään oman turmeltumattoman identiteettinsä, koska 1970-luvulla pakettilomien kukoistamisen aikana tehtiin pitkäjänteinen päätös vastustaa intensiivistä kehitystä, joka näkyy useissa Espanjan rannikon osissa. Se on melkein kuin hyvin pidetty salaisuus. Menorca ansaitsee kuitenkin enemmän kunnioitusta. Jos minun pitäisi valita yksi sana saaren piirteeksi, se olisi rentoutuminen. Menorca on loma sanan todellisessa merkityksessä, täällä vietetään rentoa elämäntapaa ja on runsaasti ulkoilumahdollisuuksia purjehduksesta ja melonnasta kävelyyn ja uimiseen. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti maata valkoisilla hiekkarannoilla, jotka näyttävät olevan enemmän Karibialta kuin Välimereltä. Itse asiassa, vaikka saari onkin vain viidesosa Mallorcan koosta, sillä on 200 km rantaviivaa täynnä rantoja. Saaren pohjoisrannat ovat enemmän kivikkoisia ja niillä on paljon vähemmän tungosta. Jos haluat tutustua niihin, tarvitset oman liikennevälineen ja niille pääsee parhaiten veneellä. Hiekkarannat eivät ole ainoa tapa nauttia Menorcan kauniista rannikosta. Cami de Cavalls on saaren ympäri kulkeva polku ja muutamat yritykset tarjoavat opastettuja kierroksia polkua pitkin. Keväällä villi luonto näyttää kaikki värinsä ja on upea näyttämö, kuten esimerkiksi kasvillisuus Es Graun takana. Koko saari nimettiin Unescon biosfäärialueeksi vuonna 1993 ja saarelta löytyy myös historiaa. Saaren kaakkoispuolella lähellä lentokenttää löytyy monia salaperäisiä esihistoriallisia hautakumpuja ja asutuskeskuksia, kun taas muutama tuhat vuotta myöhemmin brittiläiset jättivät jälkeensä huomattavia rakennelmia, lähinnä Fort Marlboroughia Mahónin sataman sisäänkäynnin luona.

  Incan markkinat

  1300-luvulta lähtien Incassa on pidetty markkinat joka torstai. Nämä markkinat ovat yksi suurimmista Mallorcalla ja se on ihanteellinen paikka ostaa nahkatuotteita, koruja, käsitöitä, vaatteita, kasveja ja muita tavaroita. Paras tapa matkustaa markkinoille on junalla, sillä se on aivan aseman vieressä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse löytää parkkipaikkaa autolle. Joka torstai Inca avaa viikoittaisen katumarkkinansa ja Mallorcan markkinakauppiaat matkustavat kaupunkiin näitä värikkäitä ja elinvoimaisia markkinoita varten, mikä tekee siitä yhden Mallorcan suurimmista. Se on erikoistunut nahkatavaroihin, mutta voit tehdä ostoksia ja saada alennuksia myös muista tavaroista ja ruokatarvikkeista, kuten hedelmistä ja vihanneksista. Markkinoilta löytyy sekoitus erilaisia kojuja valmiilla hinnoilla, joiden kauppiaat rakastavat tinkimistä. Älä siis ujostele ja valmistaudu tekemään elämäsi parhaita tarjouksia. Vaikka et halua tehdä ostoksia, voit nauttia kävelystä eri kojujen ohi ja ihailla käsitöitä paikallisista oliivipuusta, koruja ja käsintehtyä saippuaa. Voit helposti viettää useita tunteja vaeltelemalla satojen kojujen kesken. Incaa pidetään Mallorcan "nahkakaupunkina" ja se sijaitsee suoraan saaren keskustassa päätien varrella Palmasta Alcudiaan. Muista tulla markkinoille aikaisin, jotta saat parhaat tarjoukset! On olemassa useita yrityksiä, jotka tarjoavat järjestettyjä retkiä Incan markkinoille. Voit viettää siellä ryhmän kanssa pari tuntia ja sitten lähteä takaisin päiväsaikaan pitkän shoppailuaamun päätteeksi täynnä mallorcalaista tunnelmaa. Itse Incan kaupungissa ihanan kompaktissa keskustan vanhassa korttelissa on helppo navigoida ja voit helposti löytää monia erinomaisia putiikkeja ja kodikkaita kellariravintoloita, joissa voit pysähtyä ja kokeilla perinteisiä Mallorcan ruokia.

  Katmandu huvipuisto

  Sinua odottaa oikea seikkailu Katmandun huvipuistossa Mallorcalla, joka on äänestetty Espanjan toiseksi parhaaksi huvipuistoksi! Se sijaitsee kätevästi Calviá Beachin sydämessä ja vain 250 metrin päässä merestä. Voit nauttia ajastasi täysin oman halusi mukaan joustavien lippujen avulla. Huvipuisto perustettiin vuonna 2007 sen ikonisen nähtävyyden kanssa The House, ja on sittemmin kasvanut myyttiseksi teemapuistoksi ja lomakeskukseksi, jossa on yli 10 nähtävyyttä. Täällä vieraat voivat aloittaa odottamattoman seikkailun, kokeilla jännittäviä laitteita, nähdä unohtumattomia 4D-elokuvia ja pitää hauskaa vedessä. Lumoavasta perhelomasta mielenkiintoisiin seikkailuihin jännitystä hakeville - jokaiselle on tarjolla loputon vapaus leikkiä ja pelata Katmandun puistossa. Lasten lempikohteita ovat Katlantis Splash Park ja Katlantis Soft Play Adventure, kun taas jännitystä hakeville on tarjolla 16 metriä korkea K3 Climb tai taisteluita zombieta vastaan. Erityiset vuorovaikutteiset teematapahtumat ja myyttiset olennot kertovat sinulle paikan myyteistä ja legendoista ja voit nauttia Steampunk-paraateista, näyttelyistä, tanssista ja kasvomaalauksista kaiken ikäisille. Maukkaita herkkuja, suolaisia välipaloja, virvoitusjuomia ja aikuisten juomia on saatavilla puiston ja naapurihotellin sisällä kaikille vierailijoille koko päivän ajan. Varmista, että vierailet Make A Mythical -myymälässä The Housessa, jossa voit luoda ja viedä kotiin oman mukautetun myyttisen hahmon. Löydä ainutlaatuisia lahjoja ja matkamuistoja puiston matkamyymälöissä. Voit ostaa verkossa kolme erilaista lippua. Peruslipulla pääset jokaiseen huvipuiston kohteeseen kerran ja voit käyttää sitä useamman päivän. VIP lipulla pääset rajoittamattomasti kaikkiin kohteisiin 24 tunnin sisällä. Lopuksi sinulla on mahdollisuus ostaa VIP Unlimited, johon edellisen lisäksi sisältyy rajoittamattomasti juomia ja yksi menu puiston baarissa.

  Tekemistä Palma de Mallorcalla

  Palmassa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että yksi päivä tuskin antaa tarpeeksi aikaa tutustua kaikkiin pääkaupungin nähtävyyksiin. Naurettavan korkeat palmupuut ranta-alueella ja luonteva vanhakaupunki täynnä maurien arkkitehtuuria luovat yhdessä rennon tunnelman. Aurinkoiset asutusalueet metsänvihreillä ikkunaluukuilla kattavat kaarevan lahden, jonka rannalla pikkukaupat myyvät kalatarvikkeita. Rantaklubit ovat varustettu aurinkotuoleilla ja aurinkovarjoilla hiekalla ja satamassa puiset veneet kelluvat hiljalleen aallokossa. Lähde kävelyretkelle tai vuokraa itsellesi polkupyörä ja lähde matkaan tietä pitkin, joka kulkee rannikolla paellan ruokapaikkojen ohi El Bungalowissa ja äänekkään Purobeachin klubin takana. Kapeiden sivukatujen ja mukulakivisten aukioiden tutkiminen tuo esiin pienempiä kaupungin helmiä, kuten paikallisia leipomoja, jotka tarjoavat kotitekoista ensaimadasia (perinteinen kelan muotoinen kakku). Kaupunkia usein verrataan Barcelonaan, mikä ei ole ihme sen Gaudín kaltaisten jugendtyylisten rakennusten, tapas ravintoloiden ja pienen pääkadun ansiosta täynnä kukkakauppiaita. Tutustu edullisiin autovuokraamoihin Palma de Mallorcassa ja lähde tutkimaan näitä kohteita itse!

  • Bellverin linna: Hyvin säilynyt 1300-luvun kuninkaallinen linnoitus tuoksuvalla mäntypuulla pitää sisällään mielenkiintoisen museon, ja täältä on upeat näkymät Palman lahdelle. On vaikea uskoa nähdessä tämän hyvin ylläpidetyn linnan, että se on seisonut samalla paikalla lähes 700 vuotta. Jaume II aloitti rakentamisen 1300-luvulla ja se on hyvin ainutlaatuinen muiden Espanjan linnojen keskuudessa, sillä se on kokonaan pyöreä. Kolme suurta tornia ympäröivät keskussisäpihaa, jota yhdistää kaari. Itse sisäpihalla on kaksi tasoa, pohjakerroksessa puolipyöreät kaaret ja tasainen katto, ylemmältä tasolta löytyy goottilainen kaari ja holvi. Kävele vallihaudan ympäri, kiipeä katolle ja katso alas pihalle, jossa voit verrata eri tyylien kontrastia. Siellä ollessa katso kaupunkiin ja lahdelle, joka on yksi parhaista näkymistä Palmassa. Bellver tarkoittaa 'ihanaa näkymää' katalaaniksi. Useita vuosisatoja linnaa käytettiin vankilana. Nykyään täällä on Palman kunnallishistorian museo, joka esittää kaupungin kehitystä erilaisilla historiallisilla löydöillä, talaiotien, roomalaisen, arabialaisen ja espanjalaisen keramiikan avulla. Pääset linnalle autolla tai linja-autolla Placa Gomilasta ja kiipeä Carrer de Bellverin yläpuolella olevan mäntymetsän läpi ja näe kappeli matkalla. Linna on auki vuoden ympäri ja liput ovat erittäin edullisia. Sunnuntaisin pääsymaksu on ilmainen kaikille.

  • Palman vanhakaupunki: Vierailu Palman viehättävässä vanhassakaupungissa on aina erittäin suositeltavaa, jonka katukuvaan roomalaiset, maurit, kristityt ja arabit jättivät jälkensä vuosisatoja sitten. Espanjan kielellä se tunnetaan nimellä "El Casco Antiguo" ja täältä löytyvät suurin osa tunnetuista nähtävyyksistä, kuten majesteettinen La Seun katedraali, Almudainan kuninkaallinen palatsi ja Es Baluardin nykytaiteen museo. Jos sinulla on aikaa, laita kartta syrjään, sillä yksinkertaisesti vaeltaminen näillä keskiaikaisilla kaduilla on todellinen ilo ja voit selvittää, minne ne sinut johtavat. Goottilaiset kirkot, luonnonkauniit aukiot ja vuosisatoja vanhat terassit täyttävät alueen. Antiikin ystävät varmasti innostuvat vanhoista kirjakaupoista, antiikkihuonekaluista ja jopa vanhoista Vespa -myymälöistä. "Golden mile" ostoskatu on myös osa tätä historiallista keskustaa ja täyttää nykyajan tyylitajut. Siihen kuuluu tyylikäs katu, Passeig del Born, joka yhdistyy Avenida de Jaime III katuun ja liittää yhteen joitakin maailman tunnetuimmista ja ylellisimmistä design-brändeistä. Pysähdy matkasi varrella nauttimaan perinteisestä ensaimadan leivonnaisesta yhdessä monista kahviloista, tai nauti kolmen ruokalajin gourmet-lounas valitsemassasi ravintolassa. Ilta on paras aika kokeilla tapasta ja vilkkaat baarit kilpailevat keskenään kaikkein kekseliäimmistä ja makuja yhdistelevistä tapaksista.

  • La Seu katedraali: La Seu, paikallisesti tunnettu yksinkertaisesti nimellä Palman katedraali, on välttämätöntä nähdä vierailusi aikana Palmassa. Katedraali rakennettiin Jaakon II:n vallan aikana Palman vanhankaupungin ympäröimälle muurille. Goottilainen roomalaiskatolinen katedraali on 44 metriä korkea, joka on maailman kaikkien goottilaisten katedraalien toiseksi korkein (Beauvais'n katedraalin jälkeen Ranskassa). Katedraali on Mallorcan merkittävin muistomerkki, koska se yhdistää täydellisesti viimeisen kahdeksan vuosisadan historian. Rakennustyöt alkoivat kuninkaallisesta kappelista 1300-luvun alussa Mallorcan kruunun ensimmäisen hallitsijan Jaakon II aikana. Rakennuksen sisustukseen vaikutti voimakkaasti 1700- ja 1800-lukujen barokki, erityisesti alttaritaulujen, maalausten ja veistosten muodossa. Astu sisään katedraaliin ja ymmärrät, miksi monet kutsuvat sitä valon katedraaliksi. Kaiken kaikkiaan La Seussa on 61 lasimaalausta, joista näyttävin on keskeinen ruusuikkuna, jonka kautta aamuaurinko valaisee rakennuksen sisältä. Katon tukevat ohuet pilarit ovat joitakin maailman ohuimpia kantavia pilareita ja rakennus pysyy paikallaan tukevien ulkoisten koristeellisten tukipilareiden ansiosta, vaikka katedraalin länsiseinä vaurioitui pahasti maanjäristyksen aikana vuonna 1851. Sisälle La Seusiin pääsee Chapter museon sisäänkäynnin kautta ja siitä peritään pieni sisäänpääsymaksu.

  • Velero Rafael Verdera: Purjehdi kuin vanhan ajan tutkimusmatkailija Velero Rafael Verderan laivalla, joka on yksi Espanjan vanhimmista purjealuksista. Ibizalla rakennettu ja vuonna 1841 teloiltaan laskettu laiva on toiminut uskollisesti puolentoista vuosisadan ajan rahtilaivana Baleaarien saarten ja useiden mantereen kaupunkien välillä. Purjealuksen rakensivat puusta kokeneet merimiehet ja aluksen linjat ja muotoilu ovat todella klassisia. Tämä puinen alus vie matkailijat yksinkertaisempaan aikaan, kun tutkimusmatkailijat käyttivät tähtiä ja muutamia peruslaitteita navigointiin. Huolellisesti kunnostettu, jotta se voi tarjota aidon kokemuksen, alus tarjoaa ihanteelliset puitteet yksityiselle tapahtumalle, perhematkalle tai rauhalliselle kiertueelle ympäri saarta. Vaihtoehtoja ovat retket auringonlaskun aikaan, valaiden katseluretket ja päivittäiset purjehdusretket enintään 60 matkustajan ryhmille. Jos haluat kokea jotain hieman erilaista, suunnittele yritystapahtuma, tiimiviikonloppu tai romanttiset häät tällä historiallisella aluksella. Saatavilla on täysin varusteltu keittiö grilleillä tuoreiden elintarvikkeiden ja tapaksen valmistamiseksi. Miehistön esittää sirkusakrobatiaa ja tarjolla on myös muutakin viihdettä. Laiva löytyy Palman Paseo Maritimon satamasta, mutta matkareitin ja alkupisteen voi halutessa sopia kaikista Baleaarien satamista.

  • Caló d'es Grells lahti: Vain noin kolmen kilometrin päässä Palma de Mallorcan keskustasta sijaitsee tämä hiljainen ranta kallioilla, kivillä ja karkealla hiekalla. Sen veden laatu vaihtelee virtojen ja kauden mukaan, mutta useimmissa tapauksissa voit nauttia uimisesta täysin kristallinkirkkaassa vedessä. Ranta sijaitsee Dique del Oestessa Puntas Grellsin ja Cova di Colomin välissä, Porto Pitä vastapäätä sotilaallisella alueella. Torre de Portopí on Espanjan vanhin majakka, jota ei ole muutettu ja on ollut olemassa jo 1300-luvulta saakka. Sisältä löytyy maailman yksi tärkeimmistä majakan linssien kokoelmista. Alueelta löytyy San Carlosin linna 1600-luvulta, jonne on perustettu sotamuseo ja vierailijoilla on mahdollisuus vierailla lahdella sijaitsevissa kohteissa, kuten Porto Pin ostoskeskus, Mariventin palatsi ja kasvitieteellinen puutarha. Monet Mallorcan asukkaista käyttävät tätä rantaa lyhyitä kävelymatkoja tai pyöräretkiä varten ja rentoutuvat täällä niin talvella kuin kesällä. Rannasta on myös tullut epävirallisesti Palman nudistiranta, joten älä ujostele! Pääset rannalle pientä puuportaikkoa pitkin ja täältä on upeat näkymät merelle, kaupunkiin ja vuorille. Rannalle on helppo päästä, koska se on hyvin merkitty. Palma de Mallorcan keskustasta rannalle pääsee jalkaisin, polkupyörällä, bussilla tai omalla autolla. Voit jättää autosi alueen nimetylle pysäköintialueelle.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Palma de Mallorca turisti-info

  Parhaimmat matkakohteet Espanjassa