Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Maailman parhaimmat suklaatehdasvierailut

  Vaikka lähes kaikki maailmassa rakastavat suklaan makua, harvat ihmiset ovat olleet kiertueella suklaatehtaassa. Tutustuminen paikkoihin, jossa jokaisen rakastama suklaa luodaan on kokemus, jota ei voi unohtaa. Näet kaakaopavun kokonaisen matkan sen alkuperäiseltä toimittajalta suklaatehtaaseen, jossa se jalostetaan ja muutetaan makeiseksi, joka täyttää kauppojen hyllyjä. Etelä-Amerikan kulttuurisen muinaisaikojen kaakaopapujen viljelystä pitkälle jalostetun suklaan käsittelyn nykytekniikoihin; löydät paljon valtavia aarteita ja mielenkiintoista opittavaa suklaan luomisesta suklaatehtaissa.

  Tämä sitten tuo esiin kysymyksen: onko kokemus sama kaikkialla, minne menet? Ovatko jotkut suklaatehtaista jännittävimpiä tai kiinnostavimpia kuin toiset? Vastaus tähänkin kysymykseen on kyllä. Maailman parhaat suklaatehdasvierailut löytyvät kaukaisissa kohteissa, mutta jokainen niistä on vierailun arvoinen hyvin erilaisista syistä. Tässä muutamia maailman parhaimpia suklaakohteita, jotka kätkevät joitakin maailman parhaimpia suklaatehdasvierailuja.

  Suklaatehdasvierailut Sveitsissä

  • Confiserie Sprüngli (Zürich, Sveitsi) - Auki vuodesta 1859, lomasi aikana Zürichissä voit lähteä kiertueelle tähän suklaatehtaaseen, joka on erikoistunut tryffeleillä.
  • Maison Cailler (Broc, Sveitsi) - Nykyään Nestlen omistama, tämä tehdas tarjoaa kävijöille kiertueita, joita kutsutaan myös suklaa teemapuistoksi.
  • Stettler Chocolate Factory (Geneve, Sveitsi) - Kuuluisa historiallinen suklaatehdas, joka lisää uniikkeja makuelämyksiä heidän suklaaseen, kuten luumua, viskiä, samppanjaa ja rommia. Kiertue sisältää paljon maistelua ja tehtaan täydellisen historian.

  Suklaatehdasvierailut Belgiassa

  • Suklaan museotemppeli (Cote D'or, Belgia) - Tämän kiertueen tarjoaa Cote D'Or suklaayritys ja se luotiin nimenomaan opettamaan ihmisiä suklaan historiasta koko interaktiivisen kiertueen ajan.
  • Choco-Story: Suklaamuseo (Brugge, Belgia) - Matkusta Bruggeen ja tule tämän museon kierrokselle, joka on omistettu suklaalle ja sen luomiselle. Tämä sisältää koko kasvin historian, suklaan taloutta ja suklaan kulutuksen historiaa. Heillä on myös suuri kirjasto, joka sisältää kirjoja ja artikkeleita kaakaopuista ja suklaasta.
  • Cyril Chocolat (Samrée, Belgia) - Tämä kiertue alkaa pienellä elokuvalla kaakaosta ja sisältää myös konvehtien ja suklaapatukoitten maistelun sen jälkeen, kun on kerrottu miten ne valmistetaan. Vierailijoille on tarjolla myös teehuone ja kiertue kestää yhteensä noin 45 minuuttia.

  Suklaatehdasvierailut Saksassa

  • Kölnin suklaamuseo (Köln, Saksa) - Tämä on pienempi museo houkuttelevassa Kölnin kaupungissa, mutta se on yksi maailman parhaista. Ikkunoiden ansiosta kävijät voivat nähdä kaikki prosessin vaiheet, miten kaakaopavuista tulee valmista suklaata. Kierros sisältää suklaan historian oppitunnin aina mayojen ajoista nykyajan suklaan käyttöön.
  • Halloren Schokoladenmuseum (Halle, Saksa) - Yksi vanhimmista suklaatehtaista Saksassa, jonka perustaminen voidaan jäljittää vuoteen 1804. Museo tarjoaa perusteellisen katsauksen eri suklaan tuotantoon ja erityisesti painotetaan varhaista tekniikkaa ja tuotantotyylejä.
  • Wawi Schokoladenwelt (Pirmasens, Saksa) - Saatavilla täysi museon ja tehtaan kierros, joka tarjoaa yleiskatsauksen sekä suklaan- että tehtaan historiaan. Tuotantolaitteistot ovat nähtävissä lasi-ikkunoiden läpi. Paikan päältä löytyy myös tehtaanmyymälä ja kahvila.

  Suklaatehdasvierailut USA:ssa

  • TCHO (San Francisco, Yhdysvallat) - Uusi tulokas suklaa-alalle (mutta tutustumisen arvoinen). Tehdas luo ainutlaatuisia yhdistelmiä makuja ja tarjoaa ilmaisen kiertueen kävijöilleen.
  • Maston Brothers Chocolate (New York, Yhdysvallat) - Tämä kiertue tarjoaa täydellisen kulissien takaisen pilkahduksen siitä, mitä tapahtuu tehtaan sisällä. Tämä on pienempi tehdas kuin useimmat muut tässä luettelossa ja he tekevät suklaata käyttämällä pelkästään luonnonmukaisesti viljeltyjä papuja, jotka tulevat Venezuelasta, Dominikaanisesta tasavallasta ja Madagaskarilta.
  • Hershey Chocolate Factory (Hershey, Pennsylvania) - Kaiken suklaan kohokohta, tätä tehdasta et voi jättää väliin.

  Viimeisin, muttei vähäisin

  Fazerin tehdas (Helsinki, Suomi) - Ennen kuin lähdet maailmalle, pysähdy Fazerin makeisten tehtaalle Helsingissä ja ota selvää, miten kuuluisa Fazerin sininen valmistetaan. Tehdas ottaa vastaan vain ryhmiä ja muista varata aika ajoissa, sillä opastukset ovat ilmaiseksi!

  Etsi blogi


  Categories