Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Saksan joulumarkkinat

  Joillekin joulu on ihanin, taianomaisin aika vuodesta. Se on anteliaisuuden ja juhlan aika, sekä aika kylmälle säälle ja kuumien juomien massakulutukselle. Jos sinulla on onni olla Saksassa joulun aikaan, on erittäin suositeltavaa, että vierailet paikallisilla joulumarkkinoilla nimeltään Weihnachtsmarkt. Tämä tapahtuma on täynnä perinteitä ja läsnä kaikkialla maassa, mukaan lukien pienet kylät ja suuret kaupungit. Weihnachtsmarkt useimmiten tapahtuu marraskuun lopusta joulukuun 24. päivään saakka, mutta se vaihtelee sijainnista riippuen.

  Weihnachtsmarkt on kaikkien aistien juhlaa! Söpöt, maalaismaiset puiset mökkit koristettu tuikkivilla värivaloilla, hopealangoilla ja eri joulukoristeilla. Perinteinen musiikki täyttää ilman, kun vastassa ovat herkulliset makeiset, sydäntä lämmittävän Glühweinin mausteinen tuoksu, rapeat gebrannte Mandeln sekä sokeriset Mützen! Jos nämä eivät ole sinulle tuttuja, älä huoli, sillä ne selitetään pian ja toivottavasti jättävät sinulle nälän ja hyvän ensimaun joulumarkkinakokemusta varten!

  Glühwein on makea, imelä Saksan glögi. Se on maustettu kanelilla, inkiväärillä ja appelsiininkuorilla ja sitä tarjoillaan tulikuumana. Se on täydellinen juoma kylminä talvi-iltoina ja se saa varmasti tuntemaan olosi ikään kuin hehkuisit! Gebrannte Mandeln ovat paahdettuja manteleita, joitka ovat käsitelty rapealla kanelilla ja kuorrutettu sokerilla ja ovat ilahduttavan koukuttavia. Mütze ovat pehmeitä, sitkeitä paistettuja taikinapalloja, jotka ovat keitetty sokerissa ja kanelissa ja ne tarjoillaan tuoreina ja kuumina. Nämä herkut lammittävät sinut täydellisesti päästä varpaisiin, sekä antavat sinulle kaivattua energiaa tutkia juhlavaa ympäristöä!

  Saksan joulumarkkinat eivät ole vain paikka, jossa syödä. Ruuan ja juoman lisäksi löydät markkinoilta kymmeniä eri kojuja, jotka myyvät matkamuistoja! Se on täydellinen paikka ostaa käsintehtyjä joulukoristeita, käsin neulottuja huiveja ja talvihattuja, niistä tulee taatusti täydellinen lahja! Jokainen Weihnachtsmarkt on erilainen kokemus. Riippuen sijainnista, voit nähdä eri valikoimia elintarvikkeita, kuten paikallisia erikoisuuksia sekä myyjän omia henkilökohtaisia muunnoksia perinteisistä resepteistä. Usein bändit soittavat juhlavia kansansävelmiä, jotka epäilemättä saavat sinut hilpeälle tuulelle!

  Osallistu joulumarkkinoille lomansi aikana Saksassa ja saat varmasti tehtyä unohtumattoman vierailukokemuksen. Mainitakseni vain muutaman, Kölnin joulumarkkinat ovat kenties kaikista tunnetuimmat, jotka sijaitsevat suuren katedraalin edustalla, Saksan vanhimmat joulumarkkinat löytyvät Dresdenisstä ja sanotusti kaunein on Stuttgartissa. Joulumarkkinat sopivat erinomaisesti perheille, pariskunnille tai jopa heille, jotka haluavat tutustua juhliin itsekseen. Kun joulumarkkinat tulevat kaupunkiin, on aika laittaa saappaat jalkaan ja lämmin huivi kaulaan. Lähde ja löydä joulun taika!

  Etsi blogi


  Categories