Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO STUTTGART

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Stuttgartissa Auto Europen kanssa

  Autonvuokraus Stuttgartista tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaeltaa koko alueella, oli se sitten Schwarzwald, Konstanz-järvi tai jopa München Baijerin Alppialueella. Tarkista edullisimmat hinnat ja mikä vuokra-autoista vastaa lomasuunnitelmiasi. Auto Europen laajan yhteistyön ansiosta eri vuokraamojen kanssa Saksassa, voimme ylpeänä tarjota erittäin suuren valikoiman ja monipuoliset kohteet. Olemme tehneet hintavertailun helpoksi ja tarjoamme apua viikon jokaisena päivänä. Voit varata joko suoraan verkkosivuiltamme, soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia. Kaipaatko lomallesi jotakin täysin uutta? Ilomme on nyt myös tarjota luksusluokan autoja ympäri Saksaa, jotta voit kokea maan moottoriteiden vapauedn urheiluauton ratissa!

  Stuttgartissa on kaikkea ja tästä voit tuskin kiistelä. Kaupunki sijaitsee upeassa laaksossa, jota ympäröivät mäkiset viinitarhat, sillä on tarpeeksi glamouria ja rahaa, sekä monia tapahtumia. Se on usein äänestetty Saksan elinkelpoisimmaksi kaupungiksi, josta löytyy kaupunki- ja maasetuelämän sekoitusta, joka varmasti tarjoaa vain parasta kummastakin. Romanttiset puistot, järvet ja linnat, sekä luonnonkauniit kukkulat sopivat retkeilyyn. Teatterit ja galleriat suurella kulttuuritarjonnalla, tai Porsche- ja Ferrari-museot tarjoavat jotakin jokaiseen makuun! Stuttgart on perheystävällinen ja myös kauppa-alan kaupunki, sekä tekniikan ja autoteollisuuden keskus Saksassa. Autovuokraamot Stuttgartissa auttavat saavuttamaan kaiken tämän nopeasti ja helposti. Voit etukäteen lukea joitakin kokemuksia vuokra-autoista autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Stuttgartista ja vakuuta itsesi palvelustamme!

  Liikenne

  Kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, Stuttgartissa voi joskus olla liikenneruuhkia tai pysäköintitiloista voi olla puutetta. Tämä on tietenkin todennäköisempää ruuhka-aikoina. Liikenneruuhkat eivät tietenkään ole verrattavissa moniin muihin maailman suurkaupunkeihin, mutta yllättävästi pahimmassa tapauksessa sinun tulee varautua jopa puolen tunnin myöhästymiseen. Lisätietoja ajamisesta ja säännöistä Saksassa saat täältä täältä.

  Pysäköinti

  Pysäköintipaikkoja Stuttgartissa on rajoitetusti, eikä se ole maksutonta. Sinulle on tarjolla useita maanalaisia pysäköintihalleja keskustassa, jotka ovat usein myös halvin vaihtoehto. Keskustassa pysäköidä saa vain tunniksi kerralla ja hinta ei ole halpa. Toinen kätevä ja erittäin edullinen vaihtoehto on Park & Ride alueet, jonne voit jättää autosi parkkiin ja kulkea keskustaan julkisella liikenteellä.

  Maantieteelliset tiedot

  Stuttgart on kätkeytyneenä laaksoon, jota ympäröivät kukkulat ja viinitarhat. Voit nauttia hämmästyttävistä näkymistä, jos kiipeät jopa 400 merkittyä porrasta pitkin ympäröivillä kukkuloilla. Nämä portaat ovat melko vanhoja, joista useimmat rakennettiin siihen aikaan, kun viinitarhat peittivät suurimman osan laaksoista. Löydät kauniin polkupyörille ja kävelylle tarkoitetun maisemareitin aivan Neckar-joen vieressä, joka kulkee kaupungin läpi. Kylpylät ovat myöskin eräs kohokohta Stuttgartissa. Keski-asuinalueella Bad Cannstattissa on toiseksi suurin kylpylä Euroopassa heti Budapestin jälkeen. Kaupunki sijaitsee Schwarzwaldin ja Swabian Jura-vuoren välillä. Sijainnin takia ilmasto on usein kesällä lämmin ja kostea, paljon lämpimämpi kuin muualla maassa. Kuumimmat kuukaudet ovat heinä- ja elokuu, jolloin keskilämpötila on 20°C ja jopa 39°C välillä. Syksyt ovat viileitä ja usein sateisia. Talvi alkaa virallisesti joulukuussa, jolloin voi odottaa lumisia päiviä ja kylmempiä lämpötiloja.

  Lentokenttä

  Stuttgartin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Echterdingenissa, noin 6 kilometriä kaupungin eteläpuolella. Se rakennettiin jo vuonna 1939 ja lentokenttä toimii nykyään Lufthansan tytäryhtiön Germanwingsin keskuksena. Stuttgartista on hyvät yhteydet tärkeisiin Euroopan kaupunkeihin ja lentokentällä liikennöi myös pitkän matkan lentoja Abu Dhabiin ja Atlantaan. Sen lisäksi lentokentältä löytyy myös halpalentoyhtiöitä. Suuri kansainvälinen messukeskus sijaitsee kätevästi lentokentän vieressä. Mikäli haluat mieluummin vuokrata auton Stuttgartin kaupungista, lentokentältä liikennöi busseja suoraan keskustaan.

  Stuttgart Airport (STR)
  Osoite: Flughafenstraße 32, 70629 Stuttgart, Saksa.
  Puhelin: +49 711 9480
  Nettisivut: www.stuttgart-airport.com

  Julkinen liikenne

  Kaikki Stuttgartin kaupunginosat on yhdistetty S-Bahn-verkostolla (paikallisjunat), raitiovaunuilla ja linja-autoilla. Linja-autot liikennöivät päivittäin klo 5.00 - 1.00. Viikonloppuisin ja erikoistapauksissa voit käyttää myös yöbusseja. Sinulla on mahdollisuus ostaa yhden tai useamman päivän lippuja eri vyöhykkeille ja käyttää niitä paikallisjunissa, busseissa ja raitiovaunuissa. Lippu on leimattava laitteessa bussin tai raitiovaunun sisällä tai juna-asemilla. Lippuautomaatteja löytyy miltei jokaiselta asemalta ja jotkut niistä hyväksyvät myös luottokortteja. Yöllä taksi on hyvä vaihtoehto, mutta ne ovat yleisesti ottaen kalliita. Myös naisten yötaksit ovat käytettävissä naisten turvallisuuden varmistamiseksi. Tämä taksipalvelu veloitetaan tavallisen paikallisen hinnaston mukaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Stuttgart