Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Top 5 kiertomatkaa Euroopassa

  Eurooppa tarjoaa mainioita maisemakohteita, jotka ovat kauneimpia maailmassa! Anna meidän näyttää sinulle maaginen, romanttinen ja alppinen luonnon kauneus ja eri kulttuurikohteita Keski-Eurooppassa kiertomatkan mukana!

  Jos voisit valita, minne lähtisit kiertomatkalle? Osallistu kilpailuun 12. kesäkuuta 2017 klo 24.00 asti kertomalla meille vastauksesi ja sinulla on mahdollisuus voittaa 25 € Amazon-lahjakortti.

  Esittelemme teille Top 5 kiertomatkakohdessa Eurooppassa, joka saattaa innostaa sinua seuraavalla matkalla Italiassa, Espanjassa, Saksassa, Portugalissa ja Ranskassa.

  Kiertomatka Espanjassa - Andalusia

  Aurinko sinisen taivaan alla, turkoosi meri, valkoiset kylät, lähes epätodellinen valo ja panoraama, jota kauniimpaa ei ole - tämä kaikki on Andalusiassa. Asukkaat ovat tunnettuja vieraanvaraisuudesta ja avoimuudesta. Matkustajat ovat aina tervetulleita. Tutustu kiehtovaan Espanjan eteläosaan kiertomatkalla, vieraile Sevillassa, hauskassa ja charmikkaassa kulttuurikohteiden kaupungissa, ja Alcazarissa keskiaikaisella muslimien linnoituksella. Älä myöskään jätä välistä Malagaa, jossa voit ihastua historiaan, arkkitehtuurisiin monumentteihin ja museoihin. Picasson ja kauniita Cordoban ja Granadan kaupungit odottavat sinua jo.

  Kiertomatka Saksassa - Biergarten

  Mikä tekee Saksasta erinomaisen kohteen sen rikkaan historian, kauniin arkitehtuurin ja maukkaan ruoan lisäksi? No tietenkin sen olutpanimot ja kuuluisat Biergartenit - eli olutterassit! Saksa tuottaa maailman parasta olutta jo yli 3000 vuoden ajan. Paras tapa kokea aitoa Saksan elämää on käydä yhdellä maan useista olutfestareista, niistä kuuluisin tietenkin lienee Münchenin Oktoberfest. Meillä on kuitenkin parempi ehdotus, koe yhden sijasta useampi Baijerin Biergarten täynnä perinteitä ja maukkaita paikallisia oluita. Kiertomatka Biergarteneiden läpi vie sinut Freisingista Münchenin kautta Pohjois-Baijerin Bambergiin.

  Kiertomatka Italiassa - Lazio Sabina

  Rooma, yksi suosituimmista kohteista maailmalla, on monien toivelomakohde. Tutustu Roomaan ja käytä hyväksesi sen täydellistä sijaintia ja lähde Lazio Sabinan kiertomatkalle! Matka vie sinut vuorien ja laaksojen läpi ja hohtavien järvien rantoja pitkin. Näet matkallasi vanhoja maalaiskyliä ja voit syödä herkullisia perinteisiä ruokia paikallisissa ravintoloissa. Roomasta tie vie Monte Terminillon vuoristoalueelle ja Rietin ylängölle. Osta mukaan tunnettuja oliiviöljytuotteita ja näe vanhin oliivipuu, käy patikoimassa koskemattomassa luonnossa ja käy uimassa Ternin puhtaissa vesissä!

  Kiertomatka Ranskassa - Ranskan Riviera

  Ranskan Riviera lupaa sinulle täydellisen loman riippumatta suunnitelmistasi tai mieltymyksistäsi. Näe vieläkin enemmän Ranskan Välimeren kohteita muutaman päivän kiertomatkalla Ranskan Rivieralla. Aloita matkasi vilkkaasta ja ylellisestä Monte Carlosta täynnä muotisuunnittelijoiden putiikkeja ja lukuisia museoita. Matkan varrella oleva Nizza tarjoaa ainutlaatuista arkkitehtuuria, kauniita katuja ja upeita rantoja. Frejus toisaalta omistaa lukuisia hyvin säilyneitä Rooman antiikin ajan rakennuksia. Matkan lopussa kuuluisan Saint Tropezin upeat rannat kutsuvat levähtämään ja nauttimaan auringosta!

  Kiertomatka Portugalissa - Lissabonista Sintraan

  Iberian niemimaalla Atlantin rannikolla sijaitseva Portugali tarjoaa rikasta historiallista perintöä ja houkuttelee monia matkailijoita kaikkialta maailmasta. Roomalaiset ja maurit ovat jättäneet jälkensä Lissabonissa. Se tarjoaa sinulle jäänteitä menneisyydestä, kapeita katuja viehättävässä pääkaupungissa täynnä historiallisia aarteita. Kiertomatkalla Lissabonista Sintraan voit löytää laajan Portugalin kulttuuritarjonnan. Arvokas alue erittäin kauniilla maisemalla! Matka johtaa sinut Obidosin, kauniin keskiaikaisen kaupungin läpi, jossa on viehättävää charmia ja Nazaré, jonka kalasatama on suosittu ja tunnettu kaikkialla Portugalissa.

  Inspiraatiota, ideoita, hyödyllistä tietoa - kaiken tämän ja paljon muuta saat meidän kiertomatkojen tietosivuilta. Ja mikä on kiertomatkojen suosikkisi? Odotamme kommenttejanne!

  Etsi blogi


  Categories