Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  BIERGARTEN KIERTOMATKA YMPÄRI BAIJERIA

  Tutustu Baijerin panimokulttuuriin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Biergarten-kiertomatka - München, Freising ja Bamberg

  Monilla linnoilla ja kauniilla maaseudulla Saksa on uskomattoman luonnonkaunis maa, joka tekee tyytyväiseksi tuhansia kävijöitä joka vuosi... Mutta älä mene lankaan - todellinen Saksan houkutus ei ole sen vanhan ajan viehätys, goottinen arkitehtuuri tai sen herkullinen bratwurst ja Spätzle - vaan oikeasti maan uskomaton panimohistoria ja Biergartenit, eli olutterassit!

  Saksa on tuottanut joitakin maailman hienoimmista oluista yli 3000 vuotta (ja viime aikoina, lager ja pilsner) ja tämän historia vain lisää mystistä houkutusta tähän upeaan ja kutsuvaan maahan. Yksinkertaisesti sanottuna, ei ole parempaa tapaa kokea aito Saksan elämää, kuin osallistumalla Oktoberfestille Münchenissä. Mutta kiertomatka Müncheniin ei ole täydellinen ilman pysähtymistä ensin vilkkaassa Freisingissa, Weihenstephan luostarin kotikaupungissa. Ajanviettosi jälkeen Münchenissä, käynti vehreällä Bambergin maaseudulla täyttää lomanautinnon, joka on myös täynnä Saksan hienoimpia oluita.

  Joten laita päälle omat nahkahousut, vuokraa auto autovuokraamosta Saksasta ja lähde ikiomalle Biergarten-kiertomatkalle Saksan legendaarisimpiin panimokaupunkeihin. Tämä ainoa elämässä- matka on niin täynnä nähtävää ja koettavaa, että se taatusti valloittaa kenet tahansa - jopa heidät, ketkä eivät nauti oluesta!

  Ota aikaa ja selaa meidän Saksan Biergarten kiertomatkan koko oppaamme läpi tai jos olet jo matkalla tai palaamassa matkaltasi, voit nopeasti siirtyä siihen osaan, joka on eniten kiinnostava.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Münchenin lentokenttä - Freising 11.7 km 15 minuuttia
  Freising - Münchenin keskusta 40.1 km 35 minuuttia
  München - Bamberg 229 km 2 tuntia 16 minuuttia
  Yhteensä: 280.8 km 3 tuntia 6 minuuttia

  Päivä 1: Freising

  Kiertomatka Freising, Saksa Kiertomatka Freising, Saksa

  Jos haluat tehdä kunnon Biergarten-kiertomatkan Saksassa, niin on järkevää aloittaa mistä kaikki alkoi, Freisingista. Freising ei ole vain yksi vanhimmista siirtokunnista Baijerissa, mutta se on myös Weihenstephan luostarin koti. Silloin luostarissa vuonna 1040, munkit aloittivat panimon omalla oluella, jolloin virallisesti Weihenstephanin panimosta tuli maailman vanhin panimo. Panimo on edelleen toiminnassa tänä päivänä, sen oluita viedään ympäri Iso-Britanniaa, Yhdysvaltoja ja muita maita

  Tekemistä Freisingissa

  Toinen hyvä syy aloittaa matkasi vuokra-autolla autovuokraamosta Freisingissa on se, että se on yksi Saksan eniten englanti-ystävällisistä kaupungeista. Panimo on Münchenin teknologian yliopiston kampuksen, sekä paikallisen teknisen korkeakoulun koti ja siitä syystä Freisingissa on erittäin paljon opiskelijoita, joista monet puhuvat englantia sujuvasti.

  Vaikka kaupungissa ei ole oikeita "yökerhoja," sen nuorekas väestö silti antaa sille aktiivista yöelämää. Suurin osa Freisingin iltatoimminnasta tapahtuu monissa kaupungin lukuisista baareista ja pubeista, joista useat ovat täynnä opiskelijoita jokaisen iltana. Kysy keneltä tahansa opiskelijalta ja opit, että jotkut parhaimmista paikoista nauttia tuoppi Freisingissa ovat Abseits, Schneider Weisse, Carlitos ja B-Trieb.

  Tietenkin ihminen voi juoda vain rajoitetusti, joten onneksi on olemassa monia nähtävyyksiä ja toimintaa, josta voit nauttia loman aikana Freisingissa. Esimerkiksi, mikä olisi parempi tapa nostaa ruokahalu, kuin tekemällä pyöräretki Isar-jokea pitkin? Ajaessasi pidä silmällä kylttejä, jotka ohjaavat sinut Muehlenparkin olutterassille Garchingissa. Nautittuasi herkullista saksalaista ateriaa ja Baijerin olutta, voit seurata jokea takaisin toiselle Freisingin mäelle (toiselle Weihenstephanin luostarin kotikaupunkiin), Dombergiin, joka tunnetaan myös nimellä Cathedral Hill. Täällä voit vierailla antiikin rooman katedraalilla kaksoistornilla ja kryptassa. Lisäksi paikan päällä on vaikuttava kirjasto, tai Bibliotheksaal ja Diözesanmuseum, josta löytyy Saksan suurin kokoelma kirkollisia teoksia, kuten mukava valikoima barokin ja rokokoon ajan taideteoksia.

  Majoitus Freisingissa

  Loman aikana Freisingissa, sinulla on mahdollisuus valita useita hotelleja, joista jokainen löytyy helposti lyhyen ajomatkan päästä autolla. Päätitpä sitten jäädä yöksi ylellisessä hotellissa, kuten Corbin Feng Shui Business Hotel tai haluat enemmän edullisen hotellin, kuten Hotel Pension Abenstal Garni, voit löytää täydellinen paikan tyydyttää kaikki tarpeet. Tai jos haluat enemmän henkilökohtaisemman kokemuksen, yritä yhtä kaupungin monista B&B majoituksista. Gasthof Schredl, Zum Loewen ja Gaestehaus Buchner kukin on erittäin suosittu muiden matkaajien keskuudessa.

  Ruokailumahdollisuudet Freisingissa

  Yhdessä oluen tarjoilun lisäksi matkaajille, Freisingissa on myös hieno valikoima ravintoloita, joissa voit nauttia tukevan saksalaisen aterian. Pane merkille erityisesti saksalaiset ruoat ravintoloissa Weissbräu Huber, joka sijaitsee osoitteessa General-Von-Nagel 5, Bräustüberl Weihenstephan, joka sijaitsee osoitteessa Weihenstephaner Berg 10, ja Weihenstephaner am Dom osoitteessa Domberg 5a. Tai, jos himoitset jotain muuta kuin perinteistä saksalaista ruokaa, sinulla on onnea. Käytä navigaattoria Auto Europen vuokra-autossa ja anna sen viedä jonnekkin todella ainutlaatuiseen ja kansainvälisesti innoittamaan kohteeseen. Thaimaalasta ruokaa tarjoaa Lucki's, intialaista ruokaa Indian Palace ja italialaista ruokaa Trattoria Ca del Bosco. Usko tai älä, Freisingissa on jopa kreikkalainen ravintola, nimeltään Irodion.

  Kun olet tutustunut tarpeeksi Freisingin panimon historiaan, niin sinun tarvitsee vain hypätä vuokra-autoon ja jatkaa kiertomatkaa Freisingista joko moottoritielle A92 tai B11, menossa kohti Müncheniä. Riippumatta siitä, minkä reitin otat, lopulta reitti johtaa moottoritielle A9 matkan loppuun saakka. Kaiken kaikkiaan matka kestää vain 37 minuuttia A92/A9 kautta, tai noin 41 minuuttia B11/A9 kautta.

  Seuraava pysäkki: 35 minuuttia


  Päivät 2 ja 3: München

  Kiertomatka München, Saksa Kiertomatka München, Saksa

  Vaikka panimohistoria sai alkunsa Freisingissa, München on ilman epäilystäkään yksi kaupunki maailmassa joka edustaa oluen juomista. Tämä johtuu osittain kaupungin vuotuisesta Oktoberfestistä, maailmankuulusta juhlasta täynnä saksalaista olutta ja ruokaa, joka tapahtuu kahden viimeisen viikon aikana syyskuussa. Tämän seurauksena tämä on suosituin aika vuodesta vierailla Baijerin pääkaupungissa, kun olet lomalla Saksassa.

  Jos olet kiertomatkalla Münchenissä Oktoberfest kauden ulkopuolella, sinulla on silti runsaasti mahdollisuuksia nauttia Saksan olutta. Vain Münchenissä yksin on yli 180 Biergartenia, joten sinulla on kourallinen paikkoja, joissa voit tilata maukkaan aterian ja tuopin aitoa saksalaista juomaa. Muutamat enemmän suositut olutterassit paikallisten keskuudessa ovat Hirschgarten lähellä Nymphenburgin linnaa, Taxisgarten, Augustiner Biergarten, Aumeister ja Chinesischer Turm (kiinalainen torni).

  Tekemistä Münchenissä

  Olutmaineen lisäksi München on myös matkailukohde jo itsessään, kiitos sen runsaalle määrälle nähtävyyksiä ja festivaaleja. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on Marienplatz. Tuhansia kävijöitä parveilee Marienplatzin aukiolla valokuvaamassa kuuluisaa kellopeliä ja kullattua Neitsyt Marian patsasta, joka on kiinnitetty uuden kaupungintalon yläosaan tai Fischbrunnenia tai kalasuihkulähdettä. Toinen suosittu pysähdyspaikka on Viktualienmarkt, vilkkaat markkinat Münchenin sydämessä, josta löydät kaikenlaisia vihanneksia, lihaa, juustoja ja paljon muuta.

  Niin monien saatavilla olevien päiväretkien ansiosta Münchenissä, varsinkin kun sinulla on vapaa liikkuvuus omalla vuokra-autolla autovuokraamosta Münchenissä, on vaikea rajata vierailua vain yhdeksi päiväksi. Autonvuokrauksen ansiosta voit tehdä päiväretken Alpeille tai Neuschwansteinin linnalle, jossa voit käydä vierailemassa maan kahdessa tunnetuimmassa linnassa. Kun taas Münchenissä, muista vierailla Englischer Gartenissa, joka on ensimmäinen julkinen kaupunkipuisto Euroopassa. Tai enemmän opettavaista ja mietiskelevää kokemusta varten Dachaun keskitysleiri on fiksu valinta.

  Jos haluat kokea yöelämää Münchenissä, sinun pitäisi vierailla Kunstpark Ost-alueella. Tästä kertaluonteisesta teollisuusalueesta on sittemmin tullut kaupungin kuumin klubialue, jossa on yli 20 klubia samassa paikassa. Mutta tässä sinulle vihje - pukeudu hyvin, tai et ehkä pääse sisään. Toisaalta, jos etsit enemmän turistiystävällistä yöelämää Münchenissä, voit myös kokeilla baarielämää Schwabingissa. Baareissa Schwabingissa on nuorekas viive, rento ilmapiiri ja siellä tiedetään tarjoiltavan erittäin hyvää ruokaa.

  Ruokailumahdollisuudet Münchenissä

  Kuten yökerhot, myös ravintolat Münchenissä voidaan luokitella joko turistiystävällisiksi tai paikallisten suosikeiksi. Esimerkiksi Hofbräuhaus on erittäin suosittu paikka syödä, kun kyse on kaupungin matkailijoiden mielipiteistä. Mutta ravintolat, kuten Zum Augustiner, Weisses Bräuhaus ja Hofbräukeller ovat todennäköisemmin enemmän käytettyjä paikallisten keskuudessa. Et voi oikeastaan mennä vikaan valintasi kanssa, mutta on aina mukava tietää, mihin ravintoloihin paikalliset luottavat eniten. Tietenkin voit myös kysyä keneltä tahansa opiskelijalta Münchenissä suositukseksia ja sinulle mahdollisesti suositellaan hyvää ruokapaikka syrjässä turisteilta - ja sinulla ei ole vaikeuksia päästä sinne vuokra-autolla.

  Majoitus Münchenissä

  Riippumatta siitä, milloin päätät vierailla Münchenissä, majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin. Mutta tämä koskee erityisesti silloin, jos aiot osallistua Oktoberfestille, koska tuhannet matkailijat saapuvat kaupunkiin sen aikana.

  Koska Münchenin Frühlingfest (kevätjuhla) ja Starkbierzeit festivaali tapahtuvat molemmat keväällä, tämä on toinen aika vuodesta, jolloin varaus ennakkoon on erittäin suositeltavaa. Hotel Uhland on säännöllisesti arvosteltu yhdeksi Münchenin parhaimmista hotelleista. Se sijaitsee rauhallisella asuinalueella, lähellä Oktoberfest juhlan aluetta. Samaan aikaan hotelli Laimer Hof Munich on suosikki heidän keskuudessa, ketkä haluavat hieman mukavampaa majoitusta ja hieman edullisemmin. Tai jos haluat elää herroiksi lomalla Münchenissä, silloin Mandarin Oriental Munchen ja Rocco Forte The Charles Hotel ovat kaksi uusinta ja ylellistä hotellia kaupungissa sinua varten.

  Seuraava pysähdys Saksan Biergarten-kiertomatkalla on Bamberg. Se on hieman yli kahden tunnin ajomatkan päässä A8 moottoritien kautta, joten hyppää oman Saksan vuokra-autosi kyytiin ja nauti matkastasi pohjoiseen. Matkasi vie upean Hofoldinger-metsän läpi, Seehamer-järveä pitkin ja osittain Alppien yli.

  Seuraava pysäkki: 2 tuntia 16 minuuttia


  Päivä 4: Bamberg

  Kiertomatka Bamberg, Saksa Kiertomatka Bamberg, Saksa

  Neljäntenä ja viimeisenä päivänä Biergarten-kiertomatka päättyy Bambergiin. Sijoitettuna seitsemälle rehevälle kukkulalle, Bambergin kaupunki on viehättävin kohde jonka olet koskaan nähnyt. Täynnä baijerilaisia taloja, vanhoja mukulakivikatuja ja puroja, Bamberg on täydellinen loppukohde täysin unohtumattomalle matkalle Saksan suosituimmilla olutterasseilla.

  Tekemistä Bambergissa

  Yksi syy, mikä tekee Bambergista ihanteellisen viimeisen kaupungin omalle Saksan kiertomatkalle, on se, että se ei ole niin turistikeskeinen. Itse kaupunki on niin aito kuin kaupunki vain voi olla. Ja sen seurauksena suurin osa nähtävyyksistä ovat arkitehtuuriset inspiraatiot. Esimerkiksi Bambergin nähtävyyksiin kuuluvat Bambergin vanhakaupunki, Altes Rathaus ja roomalainen tuomiokirkko. Voit myös nauttia rauhallisesta iltapäivästä käymällä Altenburgissa, jossa voit vaeltaa mäkeä ylös kauniseen kartanoon, ravintolaan ja alueelle. Kaikki tämä on helposti saavutettavissa autolla autovuokraamosta Bamberigsta.

  Ruokailumahdollisuudet Bambergissa

  Bamberg ei ehkä ole niin turisti-raskas kuin München, mutta se tarjoaa yllättävän suuren valikoiman erilaisia ravintoloita. Frankenilaisesta ruosta Kachelofenissa, italialaista ruokraa Fellini Ristorantessa kansallisiin Saksan ruokiin Schlenkerlassa, Bambergissa on ravintoloita kaikille himoille. Mutta tämä on olutterassien kiertomatka ja onneksi Bambergissa on useita erinomaisia Biergarteneita, joista valita. Jotkut kaupungin suosituimmista ovat Griefenklau, Spezial-Keller, Bamberger Weissbierhaus ja Volspark.

  Koska Bamberg on pienempi kaupunki, monet Biergartenit löytyvät myös kaupungin laitamilla, kuten Landgasthof Heerlien Wildensorgin lähellä, Weierich Lugbankissa ja monia muita - jokainen niistä on vain lyhyen matkan päässä vuokra-autollasi Auto Europelta.

  Jos haluat jännittävää yöelämää, niin silloin Bramberg ei ole oikea paikka. Tämä kaupunki palvelee enemmän pubiväkeä ja sen seurauksena kapakkaapaikat rajoittuvat yksinkertaisiin baareihin ja pubeihin. Jos haluat jotain hieman aktiivisempaa, hyppää vuokra-autosi kyytiin ja aja lähellä olevaan Hallstadtiin, niin voit käydä Pio Diskotheken GmbH&Co. KG klubilla, joka on yksi ainoa yökerho koko alueella.

  Majoitus Bambergissa

  Kiertomatkallasi Brambergissa, mikä onkaan parempi hotelli yöpyä kuin Fasslan panimo? Aivan oikein - se on hotelli, ravintola ja Biergarten kaikki yhdessä, ja se on vastaanottanut TripAdvisor Certificate of Excellence (2014) todistuksen. Toinen hyvä valinta on Barock Hotel am Dom, jossa sekoittuu vanhan maailman eleganssia ja modernit mukavuudet, kuten Wi-Fi, ilmainen saksalainen aamiainen ja mukava ajanvaraus. Tai jos taloutesi on hiuskarvan varassa viimeisellä osuudella matkaasi, voit venyttää euroja yöpymällä Best Western hetellissa Bambergissa. Kyllä, Saksassa Bambergista löytyy Best Western ja se ei ole vain yksi edullisempia majoituspaikkoja, mutta se on myös yksi kaikkein kätevästi sijoitettuna kaupungissa, kävelyetäisyydellä useista parhaista paikallisista olutpaikoista.

  Nyt kun olet saanut yleiskuvan kaikista tärkeimmistä nähtävyyksistä ja ravintoloista Freisingissa, Münchenissä ja Bambergissa, voit lähteä tietoisena matkalle nauttimaan olutta siellä, missä se on saanut alkunsa. Auto Europen tarjoamien matkaoppaiden ja lähteiden avulla sinulla on kaikki tiedot, mitä tulet koskaan tarvitsemaan takaamaan täydellistä lomamatkaa Baijerissa.

  Vuokraa heti tänään vuokra-auto Auto Europelta. Kaikki, mitä nyt tarvitset, on suunnitella matkareitti, pari päivää lomaa ja hyvä pari ajokäsineitä vuokra-autollesi Saksassa. Muista juoda vastuullisesti ja älä koskaan aja, ellet ole täysin raittiina. Sillä välin, nauti maukkaasta Baijerin oluesta!


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Saksassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Saksassa

  Alppien kiertomatka Romanttinen reitti Satumaa-kiertomatka
  Viinireitti 1000 km moottoritiekiertomatka