Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Viimehetken parhaat kesätarjoukset

  Jos olet huolestunut Suomen kesästä ja tulevasta säästä, etkä halua viettää sitä sisätiloissa tai kylmässä sateessa, lue meidän parhaimmat ideat äkkilähdöille kesäksi.

  1. Malaga, Espanja

  Varsinkin Etelä-Espanja on tinkimisen arvoinen matkakohde. Halpojen lentojen lisäksi saat Malagassa Espanjan halvimmat vuokra-autot. Kesäisin rantakaupungissa puhaltaa viileä tuuli ja lämpötilat ovat 23°C ja 26°C välillä, suomalaiselle suuri sopiva laiskottelemaan rannalla ja nauttimaan espanjalasia drinkkejä ja ruokaa. Jopa 15 hiekkarannalla ympäri kaupunkia sinulle ei varmasti tule runsauden pulaa. Paikallisten suosittelema on kuitenkin helmeilevän puhdas La Playa de la Caleta. Malagan lisäksi, oma vuokra-auto Espanjassa antaa sinulle vapauden tutkia muita Espanjan alueita, kuten Costa del Sol tai Andalucia.

  2. Ibiza, Espanja

  Tällä pienellä Baleaarien saarella on suuri maine. Ibiza on kuuluisa sen super-klubeista, hiekkarannoista ja lukemattomista baareista täynnä bileitä viikon jokaisena yönä. Tämä on kohde valmistuneille opiskelijoille, bilehileille ja tanssimusiikin ystäville. Suurimmat ja kuuluisimmat bilealueet ovat toki myös kalliita, joten et voi olettaa säästäväsi siellä. Jos kuitenkin haluat rentouttavamman loman, suuntaa Santa Eulalialle. Voit nauttia rauhasta ja vesibaareista edullisemmin. Halvempien lentojen toivossa odota syyskuuhun.

  3. Algarve, Portugali

  Ui Atlantin valtameressä yhdellä sadasta rannasta Etelä-Portugalin Algarven alueella. Halvin ja nopein tapa päästä sinne on lentää Faroon, vuokrata auto autovuokraamosta Farossa ja lähteä matkaan kohti Portugalin kutsuvaa merta. Matkallasi älä unohda käydä Albufeirassa, joka oli aikanaan pieni kalastajakylä ja nykyään turistien suosima rantalomakohde. Maistele Portugalin ainutlaatuisia kalaherkkuja, äläkä unohda kokeilla paikallisesti tuotettuja viinejä. Jos haluat pysyä poissa väenpaljoudesta Albufeiran rannoilla, kokeile pienempiä rantoja Praia do Lourenço tai Praia da Galé.

  4. Pula, Kroatia

  Aikanaan vähemmän tunnetusta Balkanien maasta on nopeasti tulossa yksi suosituimmista kesäkohteista turistien keskuudessa, vaikkakin silti vähemmän, kuin Ranskassa tai Espanjassa. Lämpötilat ovat kuitenkin kutakuinkin samaa luokkaa, rantoja löytyy yllin kyllin ja ympärillä löytyy täysin koskematonta luontoa. Istrian penisulan pikkukaupungit Pula ja Rovinji tarjoaa paljon urheilu- ja luontoaktiviteettejä ja upeita satamia. Sesonkiaikana autonvuokraus Kroatiassa ja samoin lennot ovat kalliimpia, mutta odota vain muutama viikko, niin hinnat putoavat roimasti.

  5. Sharm el Sheikh, Egypti

  Yksi tämän alueet viehätyksestä on, että täältä saat auringonpaistetta ympäri vuoden! Na'ama Bay vetää puoleensa suurimman määrän turisteja, sillä heillä on tarjolla suuri määrä klubeja, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia, sekä erilaisia aktiviteettejä, kuten sukellusta. Jotkut maailman parhaimmista sukellusalueista löytyvät Punaisestamerestä. Vietä Arabian yöt aavikkosafareilla, mutta muista, että autovuokraamoilla Egyptissä on tiukat säännöt ajamiselle aavikkoalueilla. Muista tarkistaa kaikki poikkeukset ja rajoitukset vuokra-autollesi Egyptissä ennen vuokraasi.

  Etsi blogi


  Categories