Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KROATIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kroatia - Parhaat hinnat Auto Europella

  Jos Välimeren fantasiasi ovat täynnä loistavia päiviä safiirinsinisillä vesillä muinaisten muurien ympäröimien kaupunkien varjossa, Kroatia on paikka, jossa ne muuttuvat todellisuudeksi. Kroatian poikkeuksellisen saaristoinen rannikko on kiistatta tärkein vetovoimatekijä. Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on veden kirkkaus. Valkoiset kiviset ja hiekkaiset rannat ovat täydellisiä laiskotteluun. Kroatia on sijaintinsa takia ollut aina eri kulttuurien ja valloittajien keskus. Se, mikä tekee siitä positiivista, on kaikki se historian ja kulttuurin sekoitus, jonka voit kokea vielä tänäkin päivänä. Siirry hetkeksi sisämaahan ja vastaasi tulee mahtava vuoristo. Kalkkikivi on antanut sille pyöreät huiput, luolia, jokia kanjoneissa, vesiputouksia ja kuvankauniita järviä. Samaan aikaan kroatialaiset viinit ja oliiviöljyt keräävät huippupalkintoja maailmalla. Kaartele pitkin viinitarhoja, upeaa rannikkoa ja kroatialaisia pikkukyliä ja toteuta nämä fantasiat meidän avulla. Autonvuokraus Kroatiassa tarjoaa sinulle kaikki edut!

  Auto Europe tekee yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa Kroatiassa, jonka ansiosta voimme tarjota suuren valikoiman eri autoja, parhaimman hinnan markkinoilla ja korkeatasoisen asiakaspalvelun. Nauti mahtavasta meren rannasta tai upeasta vuoristosta yhdessä Euroopan suosituimmista matkakohteista. Autovuokraamot Kroatiassa ovat laajentaneet valikoimiaan matkailun suosion noustessa jo muutaman vuoden ajan, joka on Kroatiassa lisääntynyt tiuhaan tahtiin. Pidämme huolen siitä, että asiakkaat voivat löytää täydellisen auton kauttamme juuri heille sopivalle lomalle. Voimme tarjota hyvin pieniä ja edullisia autoja yksinään tai pareittain matkustaville, tai suurempia tila-autoja suurille perheille tai kaveriporukalle. Palvelu ei ole ainoastaan saatavilla suurimmissa kaupungeissa, mutta myös pienemmissä kohteissa ja monilta lentokentiltä, rautatieasemilta tai kaupunkitoimistoista. Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Kroatiasta saadaksesi selville, mitä aiemmat asiakkaat ovat olleet mieltä palvelustamme.

  Mitkä ovat tärkeimmät liikennesäännöt Kroatiassa?

  Ajaminen Kroatiassa on suhteellisen helppoa, sillä tiet, moottoritiejärjestelmä mukaan luettuna, ovat erittäin hyvässä kunnossa. Vuodesta 1991 maan infrastruktuuriin on tehty suuria parannuksia ja monet moottoritiet olivat rakennettu vasta sen jälkeen. Suunnistus on myös hyvin selkeää, eikä sinulle tule paljon ongelmia navigoinnissa. Suuremmat kaupungit ovat ruuhkaisia miltei kaikkina aikoina. Suurimmat ruuhkat tapahtuvat yleisiin ruuhka-aikoihin, mutta myös niiden ulkopuolella, ja varsinkin sesonkiaikana. Maaseudulla ja pienemmissä kylissä liikenne on paljon rauhallisempaa. Tutustu muihin liikennesääntöihin Kroatian kuljettajan oppaassa.

  • Sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.05%.
  • Kaksikaistaisella tiellä on laitonta ohittaa pitkiä sotilassaattueita tai hitaasti kulkevaa kuorma-autoa.
  • Lumiketjujen käytölle ei ole eiryistä ajanjaksoa ja ilmoitukset tehdään sääolosuhteiden mukaan. Ne on kuitenkin järkevä pitää mukana marraskuusta huhtikuuhun. Lumiketjuja on käytettävä, jos sääolosuhteet sitä edellyttävät.
  • Talvella valoja on pidettävä päällä autossa ympäri vuorokauden.
  • Puhelimeen saa puhua ajon aikana vain hands fee-laitteen avulla.
  • Autovuokraamot Kroatiassa eivät välttämättä salli matkustamista saarille autolla. Jos aikeissasi on matkustaa maan saarille, muista tarkistaa, onko se vuokra-autollasi mahdollista.
  • Huoltoasemia löytyy Kroatiassa helposti, eikä sinulle pitäisi tulla ongelmia auton täytön kanssa. Useimmat huoltoasemat ovat avoinna varhain aamusta myöhään iltaan, mutta jotkut niistä moottoriteillä ovat auki 24/7. Maksu- ja luottokortit hyväksytään yleisesti ottaen kaikkialla. Huoltoasemia löytyy tietysti myös saarilta, muttei kovin montaa. Varmista, että tiedät niiden sijainnin ennen matkaasi saarelle.

  Tekemistä Kroatiassa

  • Purjehdi vesillä: Älä jätä välistä mahdollisuutta purjehtia rannikkoa pitkin, sillä maalla on yli 1000 saarta ja yksi maailman rikkaimmista saaristoista. Kroatiassa yksi asia, joka on tehtävä, on ajan viettäminen merellä. Loma ilman minkäänlaisia meriaktiviteettejä on miltei rikos, joten varaa tähän edes yksi päivä. Voit yhdistää kaiken parhaimman Kroatiassa, sekä meren että maan viettämällä aikaa purjehtien Adrianmeren rannikolla, pysähtymällä matkan varrella tutustumaan mannerkohteisiin. Kun istut alas veneeseen ja lähdet matkaan, silmäsi näkevät sinisen laakson, joka tuntuu jatkuvan ikuisesti. Käy kauniilla Bisevon saarella, tutustu Komizan viehättävään Vis-saarella sijaitsevaan kauniiseen kalastajakylään ja näe parhaita paikallisia nähtävyyksiä, kuten kuuluisa sininen luola. Matkan jälkeen voit uida tai ottaa aurinkoa Stinivan lahdella ja tutustua Ravnikin saaren vihreään luolaan. Splitistä pääset Blue Lagooniin ja maailmanperintökohteeseen, Trogirin barokin, renessanssin ja romaanityylisten rakennusten vanhakaupunkiin Ciovon saarella, joka on yhdistetty mantereeseen silloilla.

  • Dubrovnikin muurit ja linnoitus: Vierailu Dubrovnikiin ei ole täydellinen ilman kävelyä upeilla kaupungin muureilla, joka on yksi hienoimmista maailmassa ja kaupungin tärkein käyntikohde. Ylhäältä näet vanhan kaupungin ja hohtavan Adrianmeren yli. Saat hyvän vaikutelman 1990-luvun kranaattitulen vaurioiden laajuudesta katselemalla kattojen ylle. Ne rakennukset, joilla on kirkkaan uuden terrakottat kärsivät vahingoista ja ne jouduttiin vaihtamaan. Ensimmäinen muurien sarja, joka ympäröi kaupunkia, rakennettiin 800-luvulla. 1300-luvun puolivälissä 1,5 metrin paksuiset muurit saivat vahvistusta 15. linnoituksella. Turkin iskujen uhka 1400-luvulla sai kaupungin lujittamaan nykyisiä linnoituksia lisäämällä uusia niin, että koko vanhaa kaupunkia, jopa meren rantaan asti, ympäröi 2 km pitkä ja jopa 25 metriä korkea muuri. Muurille löytyvät sisäänkäynnit Pile portin, Plocen portin ja merimuseon lähellä. Pile portin sisäänkäynti on yleensä vilkkain ja Plocen puolelta lisäetuna jyrkimmät nousut saat pois tieltä nopeammin. Älä aliarvioi, kuinka raskasta muureilla kävely voi olla, etenkin kuumina päivinä. Matkan varrelta ei löydy paljon suojaa ja harvat myyjät, jotka myyvät vettä reitillä, ovat yleensä ylihinnoiteltuja.

  • Plitvice Lakes kansallispuisto: Tämän voimakkaasti metsäisen kansallispuiston sisältä löytyy 16 kristallinkirkasta järveä, jotka virtaavat toisiinsa vesiputouksten avulla. Kivennäisvedet juoksevat kiven läpi ja asettavat tuffia jatkuvasti muuttuviin muotoihin. Perhospilvet ajelehtivat yli 18 ilometrin pituisten puusiltojen ja reittien yläpuolella, jotka pujottelevat vesien yli ja ympäri. Kaikkiin järviin tutustumiseen menee noin kuusi tuntia jalkaisin, tai voit säästää kaksi tuntia hyödyntäen puiston ilmaisia veneitä ja linja-autoja huhtikuusta lokakuuhun. Sisäänkäynniltä 2 ota bussi ylemmille järville ja vaella takaisin Kozjakin rannalle, joka on puiston suurin järvi. Täältä vene vie sinut alemmille järville, missä matka huipentuu Veliki Slapille, korkeimmalle vesiputoukselle Kroatiassa. Reitti upeilla näkymillä nousee jyrkästi toiselle bussipysäkille, jolta pääset takaisin sisäänkäynnille 2. Jos sinulla on rajoitetusti aikaa, yläjärvien osan matkasta voi suorittaa kahdessa tunnissa. Matka alemmilla järvillä kestää noin kolme tuntia, vaikkakin suosittelemme, että aloitat bussimatkalla ja lopetat veneellä säästääksesi itsesi kiipeämiseltä. Huomaa, että uinti ei ole sallittua missään järvissä.

  • Zlatni Rat hiekkaranta: Tällä rannalla on pitkä kultainen kivikärki, joka ulottuu Adrianmerelle. Puolen kilometrin rannan muoto muuttuu jatkuvasti, joskin vähän, mikä on muodostunut epätavallisen muotoon. Zlatni Rat rantaa kutsutaan joskus Golden Horn tai Golden Cape rannaksi ja on säännöllisesti nimetty yhdeksi kauneimmista ja outoimmista rannoista maailmassa. Zlatni Ratin ranta on Brac-saarella vain neljän kilometrin päässä houkuttelevasta Bolista. Ympäröivät vedet ovat yleensä viileitä ja kirkkaita Hvar-kanavan virtauksesta johtuen. Virta on lievästi vaarallinen uimareille, ketkä uivat kauas kärjestä etelään kohti avomerta, koska takasin uiminen voi olla vaikeaa. Vaara ei kuitenkaan ole vakava, sillä tavanomainen virta kuljettaisi uimarin takaisin itään kohti Bolin satamaa. Luotettava iltapäivän länsi-tuuli, joka tunnetaan nimellä Maestral, on tehnyt rannasta täydellisen kohteen purjelautailulle. Rantaa rajaava mäntymetsikkö on roomalaisen huvilan jäänteitä, johon kuului uima-allas. Rannan länsireuna ja useat päärannan lahdet lännessä ovat perinteisesti vapaaehtoisia vaatetukselle. Kallioniemeke on suojeltu geomorfologisena ilmiönä.

  • Makuelämyksiä Splitissä: Nauti makuelämyksistä ja joitakin Dalmatian hienoimpia tuotteita Splitissä. Tutustu Splitin vanhankaupungin mukulakivisiin kaduihin ja Diocletianuksen palatsiin historiallisen Splitin sydämessä ja kokeile maukkaita herkkuja, kuten leipää, maailman parhaana pidettyä oliiviöljyä, tuoreita mereneläviä, kuten rapuja, ja viiniä. Tilaa lounas perinteisessä tavernassa, jossa voit nauttia tyypillisistä alueen herkkuista, kuten savustettua kinkkua, juustoa, mustekalaa, oliiveja ja sardellia lasillisella viiniä, ja täydennä elämys lopussa kakulla ja cappuccinolla. Vieraile tärkeimmillä paikallisilla kalamarkkinoilla Splitissä, joka sijaitsee kuuluisan Marmont-kadun vieressä. Täällä sinulla on mahdollisuus valita mieleisesi kala, jonka kokki voi sinulle valmistaa myöhemmin. Tutustu paikallisessa viinibaarissa Kroatian viinin viljelyyn lasillisella zinfandelilla, Dalmatian alueen rypälelajikkeella. Nauti kolmen alueen tunnetuimman paikallisen viinin monimutkaisista mauista ja yhdistä nautintoon naposteltavia, kuten oliiveja, juustoja ja kesäkurpitsaa.

  Kiertomatkat vuokra-autolla Kroatiassa

  Vaikka viime vuosikymmeninä Kroatia on ollu Euroopan nopeimmin kasvava lomakohde, se ei edelleenkään tunnu sellaiselta paikalta, jossa vilisee turistimassoja. Kroatia on varmasti kaunis paikka matkustaa ympäri vuoden ja on olemassa monia syytä käydä täällä jokaisena vuoden aikana. Jotkut menevät Kroatiaan tammikuussa kokeakseen Plitvice-luonnonpuiston lumen peitossa, joka on erinomaista katsottavaa! Kuitenkin jos haluat hyödyntää kaunista rannikkoa, varmista, että lähdet matkaan lämpimänä ja aurinkoisena aikana. Tässä mielessä vältä talvikuukausia marraskuusta maaliskuuhun ja myös sesonkiaikaa heinä-elokuussa. Sesonkikausi voi olla hirveän kallis ja täynnä ihmisiä kaikkialla, sekä suurten kaupunkien liikenne on kaaottista. Välikaudet keväällä ja syksyllä ovat yhtä upeita ja mukavia. Vaihtelevien maisemien takia ei ole yhtään huonompi idea suunnitella kiertomatka koko Kroatian halki. Älä tyydy vain yhteen kohteeseen, vaan koe kaikki kerralla!

  Kroatia on siunattu runsaailla luonnon rikkauksilla, joka ylpeilee lähes 2000 kilometrin verran kivisillä rannoilla ja yli tuhannella saarella, joista monet peittyvät rehevään kasvillisuuteen. Myös kaupunkilomailijoille löytyy runsaasti glamouria mukavilla hotelleilla, huviveneillä satamissa ja cocktailbaarilla erityisesti à-la-mode-kohteissa, kuten Dubrovnikissa ja Hvarissa. Minne menetkin, huomaat, että Kroatia on edelleen kohde itsenäisille matkailijoille, jossa ei ole läheskään niin monia pakettimatkoja, kuten muualla Välimerellä. Täältä löytyy myös historiaa roomalaisista areenoiden raunioista ja bysanttilaisista mosaiikeista venetsialaisiin kellotorniin, Habsburgin huviloihin ja jopa kommunistiseen betoniin. Menneet hallitsijat ovat jättäneet maahan jälkensä. Kroatian vuoret eivät ylitä 2000 metrin korkeutta, mutta maisemien vaihtelevaisuus tekee niistä erittäin mielenkiintoisia. Vuorilta löytyy satoja vaellusreittejä ja niistä haastavimpia on Ucka-vuori Istriassa.

  Mikä on autonvuokrauksen ikäraja Kroatiassa?

  Autonvuokraus Kroatiassa on mahdollista yleensä vain 21-vuotiaille tai sitä vanhemmille. Ikävaatimukset vaihtelevat autovuokraamoittain, joten muista kuitenkin ensin tarkistaa vähimmäisikävaatimukset ennen varaamista. Joissakin tapauksissa myös nuoremmat kuljettajat voivat vuokrata auton. Kuten yleistä useimmilla vuokraamoilla, myös Kroatiassa sovelletaan nuoren kuljettajan lisämaksua alle 26-vuotiaille kuljettajille.

  Tarvitseeko minun maksaa tietulleja ajaessa vuokra-autolla Kroatiassa?

  Moottoritieverkosto Kroatiassa on melko laaja. Moottoriteillä käytetään maksullista järjestelmää, jota on erittäin helppo käyttää. Kun saavut moottoritielle, ota lippu tietullilaitteesta. Kun poistut, esitä lippusi ja maksa tiemaksu kassalla siellä situvalle henkilölle. Maksettava summa näytetään sähköisellä näytöllä. Tiemaksut voidaan maksaa käteisellä, kunina tai euroina, sekä maksu- ja luottokortilla. Kaikki hinnat löytyvät Kroatian moottoriteiden verkkosivuilta. Eri kokoisille ajoneuvoille on erisuuruisia hintoja. Maksuja peritään vain Kroatian moottoriteillä. Kaikilla muilla teillä ei ole maksuja. Kroatiassa moottoriteiden varsilta löytyy myös usein pysähdyspaikkoja. Ne voivat vaihdella peruspysäkistä, jossa voit pysäköidä ja venytellä jalkojasi, täyden palvelun alueisiin, joilta löytyy huoltoasema, kauppa, pieni ravintola ja ehkä pieni leikkipaikka.

  Hieman historiaa

  Noin 400-luvulle saakka roomalaiset hallitsivat maata. He rakensivat maahat erinomaisen tieverkoston ja useita rakennuksia ja palatseja, joita voi ihastella vielä tänäkin päivänä. Historioitsijoiden mukaan kroaatit ja muut slaavilaiset siirtyivät asumaan Kroatiaan noin 600-luvulla, jolloin ilmaantui myös vaikuttavia hallitsijoita. 700-luvulla Frankin keisari Kaarle Suuri valloitti alueen Rooman valtakunnan kaatumisen jälkeen ja käännytti kroaatit kristinuskoon. Hänen kuoleman jälkeen Bysantin valtakunta hallitsi suurinta osaa Dalmatian alueesta. Tomislav kuninkaan kruunaaminen vuonna 925 loi Kroatian kuningaskunnan ja hän yhdisti Dalmatian ja Pannonian yhdeksi valtakunnaksi. Miten ja miksi juuri Kroatia yhdistyi Unkarin kanssa 1000-luvulla on epäselvää. 1300-luvulla, jolloin ottomaanien valtakunta yritti ottaa haltuunsa Balkanin, Kroatia oli jumissa turkkilaisten ja unkarilaisten välisissä taisteluissa. Kroatia lopulta yhdistettiin Itävallan ja Unkarin valtakuntaan.

  Vuonna 1918 ensimmäisen maailmansodan päättymisen ja Itävalta-Unkarin valtakunnan hajoamisen jälkeen Kroatian valtuuskunta päätti muodostaa "serbien, kroaattien ja sloveenien valtakunnan." Tämä Jugoslavian kuningaskunta epäonnistui nopeasti, joka johti kansannousuun ja sisällissotaan kroaattien ja chetnikien välille, ketkä molemmat taistelivat julmalla terrorismilla. Toinen ryhmä, partisaanit, ketä johti Josip Broz tai Tito, sai kuitenkin laajan tuen ja toisen maailmansodan jälkeen Titosta tuli Jugoslavian johtaja. Titon johtamaan Jugoslaviaan kuului Bosnia ja Hertsegovina, Kroatia, Makedonia, Montenegro, Slovenia ja Serbia. Tito muutti Jugoslaviaa suurelta osin maatalousmaasta teollisuusmaaksi. Hänen kuoleman jälkeen talous heikkeni ja Jugoslavian yhtenäisyys alkoi rakoilla. Lopulta Kroatia julistautui itsenäiseksi Jugoslaviasta 25. kesäkuuta 1991 ja Kroatian alueella asuvat serbit julistuivat itsenäiseksi Kroatiasta. Sisällissota oli välitön.

  Bosnian sota vuosina 1992-1995 oli alueellinen taistelu serbien, kroaattien ja bosnialaisten kesken, jota pidetään Euroopan verisempänä tapahtumana toisen maailmansodan jälkeen. Noin 100 000 ihmistä kuoli, suuri joukko heistä oli siviilejä, ketkä kärsivät kauhistuttavista sotarikoksista. Kun Nato lopulta puuttui sotaan vuonna 1995, vastakkaiset puolueet pakotettiin neuvottelemaan. Daytonin rauhansopimus allekirjoitettiin 14.12.1995, joka virallisesti lopetti sodan. Sodan jälkeen Kroatia on yrittänyt huolehtia sotaa pakoon lähtevien takaisintulosta tarjoamalla heille asutusta. Nyt lähes kaksi vuosikymmentä sodan päättymisen jälkeen Kroatia on vakiintunut turvalliseksi, itsenäiseksi ja matkailualuun sopivaksi maaksi. Vahvan talouden ja vakaan hallituksen ansiosta Kroatian liittyi Euroopan unioniin vuonna 2013.

  Mikä on Kroatian valuutta?

  Kroatian valuutta on kuna (HRK), vaikka maa kuuluukin Euroopan unioniin. Voit vaihtaa valuttaa ennen matkaasi Suomessa, mutta paras vaihtoehto on vaihtaminen vasta paikan päällä. Valuuttaa voi vaihtaa pankeissa ja valuutanvaihtopisteisä. Jos et halua pitää mukana suuria määriä rahaa, voit myös helposti nostaa paikallista valuuttaa raha-automaateista luottokortillasi. Nostaessa rahaa automaatista sinulta veloitetaan pieni palvelumaksu, joka riippuu kotimaasi pankista. Huomaat paikan päällä, että voit kuitenkin joskus maksaa myös euroilla esimerkiksi ravintoloissa, hotelleissa tai taksissa. Euro ei kuitenkaan ole virallinen valuutta, joten niiden hyväksyminen on täysin yrityksen oman halun mukaan. Joissakin paikoissa näet hinnat myös euroina, mutta tämä käytäntö on vain sen takia, koska suurin osa matkailijoista tulevatt euromaista. Tämä ei välttämättä tarkoita, että he hyväksyvät euroja.

  Millä aikavyöhykkeellä sijaitsee Kroatia?

  Kroatia kuuluu Keski-Euroopan aikavyöhykkeeseen (CET). Talvella ja kesällä Kroatia on tunnin Suomen aikaa jäljessä ja talvi- sekä kesäaikaan siirrytään Kroatiassa samaan aikaan kuin Suomessa.

  Tärkeimmät fraasit kroatiaksi

  Kroatiassa puhutaan kroatiaa ja serbiaa, mutta myös saksaa puhutaan laajalti varsinkin maan pohjoisosissa. Myös italian kieltä kuulee hyvin usein Adrianmeren rantakaupungeissa. Kroatia on yksi virallisista kielistä myös Bosniassa ja Herzegovinassa, sekä tunnistettu kieli Serbiassa ja muissa naapurimaissa. Kroatiassa puhutaan myös kroatian kielen eri murteita eri alueilla. Tässä on muutama kroatian kielinen lause ja muutamia sanoja, jotka voivat olla avuksi matkallasi:

  Hei - Bok tai bog
  Hyvää huomenta - Dobro jutro
  Hyvää iltaa - Dobra vecer
  Näkemiin - Zbogom tai dovidenja
  Kyllä - Da
  Ei - Ne
  Anteeksi - Oprostite
  Ole hyvä - Molim
  Kiitos - Hvala
  Hyväksyttekö luottokortteja? - Primate li kreditne kartice?
  Kuinka paljon tämä maksaa? - Koliko kosta ovo?
  Puhutko englantia? - Govorite li engleski?
  Pysäköinti kielletty - Zabranjeno parkiranje
  Yhdensuuntainen katu - Jednosmjerna ulica

  Sähkö – Tarvitsenko adapteria Kroatiassa?

  Kroatiassa sähkövirta on 220 volttia, 50Hz. Suomalaisia pistokkeita varten et tarvitse adapteria, sillä Kroatiassa käytetään myös saman tyyppisiä pistokkeita kuin Suomessa. Kotimaisten sähkölaitteiden kanssa ei pitäisi tulla ongelmia.

  Tarvitsenko viisumia Kroatiassa?

  Kroatia liittyi Euroopan Unioniin kesäkuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2013, joka jälkeen Kroatian viisumikäytäntö on ollut sama kuin muissa EU-maissa. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaakseen Kroatiaan, ainoastaan passin tai henkilökortin. Suomen suurlähetystö Zagrebissa edustaa Kroatian lisäksi myös Bosnia ja Hertsegovinassa. Kunniakonsulaatteja Kroatiassa on neljä ja Bosnia ja Herzegovinassa yksi Sarajevossa.

  Suomen suurlähetystö Zagreb
  Embassy of Finland
  Miramarska 23
  10000 Zagreb
  Croatia
  Puhelin: +385 1 6312 080
  Sähköposti: sanomat.zag@formin.fi

  Käytännöllisiä linkkejä

  Kroatian turisti-info