Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS AUTOCARAVAN EXPRESS

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Autocaravan Express – Löydä paras tarjous!

  Asuntoauton vuokraus AutocaravanAuto Europe tekee yhteistyötä monien tärkeiden yritysten kanssa matkailualalla. Jos aiot käydä kauniissa ja aurinkoisessa Espanjassa, tutustu laajaan valikoimaan ajoneuvoja, joita on saatavana Autocaravan Expressilta. Tämä yritys aloitti liiketoimintansa vuonna 1986 ja on vuosien mittaan onnistunut nousemaan yhdeksi kokeneimmista brändeistä Euroopan matkailuautojen vuokrauksen alalla. Asuntoauton vuokraus Autocaravan Expressillä takaa sinulle suuren ajoneuvovalikoiman, josta valita, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkien asiakkaiden tarpeita kahden hengen matkailuautoista tilaviin ajoneuvoihin, joihin mahtuu jopa kuusi henkeä.

  Vakuutus

  • Täysi vakuutus (CDW), jonka omavastuu on 700€ onnettomuuksien tapauksissa, sisältyy vuokrahintaan. Tämä vakuutus on voimassa kaikissa Euroopan unionin maissa.
  • Tämä vakuutus ei kata asiakkaan henkilökohtaista omaisuutta.
  • Noudon yhteydessä vuokraamon työntekijä varaa 700€ turvatakuun pääkuljettajan nimissä olevalta luottokortilta (huomaa, ainoat hyväksytyt luottokortit ovat Visa ja Mastercard).

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Ennen matkailuauton vuokrausta Autocaravan Expressillä, sinulle tarjotaan mahdollisuus lisätä joitakin lisävarusteita pientä maksua vastaan tarpeiden täyttämiseksi ja jotta voit tehdä lomastasi entistä miellyttävämmän kokemuksen.

  • Retkeilypöydistä ja tuoleista, joiden avulla voit nauttia ruokailusta ulkona, moderneihin navigaattoreihin, sinulla on mahdollisuus parantaa matkaasi tien päällä.
  • Jos matkustat lasten kanssa, vuokraamo tarjoaa mahdollisuuden vuokrata lastenistuimia tai istuinkorokkeita.
  • Suosittelemme vahvasti, että varaat kaikki lisävarusteet ajoissa ja varausta tehdessä, jotta voimme vahvistaa ne vuokraamon kanssa ajoissa.
  • Vähintään 18 päivän varauksille Autocaravan Express tarjoaa ilmaiset keittiövarusteet, liinavaatteet, pyyhesetin ja lasten istuimia ja istuinkorokkeita.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Autocaravan Expressin kanssa

  Ajoneuvoa noudettaessa vuokraamo pyytää näyttämään varausvahvistuksen, voimassa olevan passin/henkilökortin, ajokortin ja luottokortin, joista kaikkien on oltava pääkuljettajan nimissä. Jos jokin yllä mainituista puuttuu, he eivät voi luovuttaa ajoneuvoa sinulle. Kuljettajan on oltava vähintään 26-vuotias ja hänellä on oltava jo yli 4 vuotta voimassa ollut B-luokan ajokortti.

  Autocaravan Expressin ajoneuvovalikoima

  Yrityksen ajoneuvot ovat täysin uusia, itse asiassa vanhimmat ajoneuvot ovat vain noin 2 vuotta vanhoja. Autocaravan Express toimittaa ajoneuvonsa korkealaatuisilta valmistajilta, kuten Carado ja Hymer, jotka kaikki ovat erittäin tunnettuja automerkkejä matkailuautoteollisuudessa. He tarjoavat tällä hetkellä 10 erilaista mallia, joissa on sänkypaikkoja 2, 3, 4 ja 6 hengelle. Kaikkiin ajoneuvoihin sisältyy:

  • Täysin varustettu keittiö ja kylpyhuone lavuaarille, vessalla ja suihkulla
  • Ilmaiset rajottomattomat kilometrit
  • 24 tunnin tuki Euroopassa ja Marokossa
  • Ilmainen kuljetus lentokentältä ja lentokentälle vähintään 7 päivän vuokrille
  • Ei piilomaksuja!

  Carado Vlow 540

  Carado Vlow 540 Autocaravan Express
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Asuntoauto
  Pituus: 5.99 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Sopii kahdelle hengelle ja ajoneuvon takaosasta löytyy parisänky. Sängyn alla on tarpeeksi tilaa varastoida matkalaukkuja. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Carado T-132

  Carado T-132 Autocaravan Express
  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 5.97 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen pienelle kolmihenkiselle perheelle, joka kaipaa lisämukavuutta. Tämä kategoria tarjoaa parisängyn takaosassa ja yhden hengen vuoteen edessä. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Carado T-339

  Carado T-339 Autocaravan Express
  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.99 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Hyvän kokoinen ajoneuvo pienelle ryhmälle ystäviä tai perheelle. Siinä on kaksi parisänkyä ja yksi yhden hengen vuode, sekä suuri jääkaappi ja ruokailualue. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Carado A-361

  Carado A-361 Autocaravan Express
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.05 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen ajoneuvo matkustaa tien päällä kaikilla mukavuuksilla. Siellä on paljon tilaa sisällä ja tarpeeksi säilytystilaa. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Mistä noudan asuntoautoni Autocaravan Expressilta

  Vuokraamo sijaitsee noin 15 minuutin päässä Madridin Adolfo Suárez – Barajas lentokentältä. Vähintään 7 päivän vuokrille Autocaravan Express tarjoaa ilmaisen kuljetuksen lentokentältä vuokraamoon ja päinvastoin. Myös ajoneuvon toimitus lentokentälle tai mille tahansa Madridin kaupungin sisällä olevalle hotellille on myös mahdollista noin 55 euron lisämaksusta. Jos vuokra kestää yli 18 päivää, tämä palvelu on ilmainen molemmissa tapauksissa. Huomaa, että kuljetukset ovat saatavilla pyynnöstä, jonka vuokraamon on hyväksyttävä, koska osa kaupungin keskustassa sijaitsevista hotelleista ei päästä alueelleen asuntoautoja.

  Asuntoauton vuokraus Autocaravan Expressillä on mahdollista aloittaa myös muista espanjalaisista kaupungeista, kuten Barcelona, Valencia, Malaga, Bilbao jne. (paitsi heinä- ja elokuussa, sekä pääsiäisenä).

  Autocaravan Express, S.A.
  Motorway A1, km 24
  E-28700 San Sebastian de los Reyes
  Madrid
  Espanja

  Valitse ajoneuvo, mikä sopii tarpeitasi varten parhaiten ja aloita lomasi Autocaravan Expressin kanssa! Varaa nyt verkossa tai ota yhteyttä varausasiantuntijaamme joko puhelimitse tai lähetä sähköpostia osoitteeseen muccampers@autoeurope.de.