Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS BERLIINI

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Berliini

  Yli 60 vuoden perustamisen jälkeen Auto Europesta on tullut yksi johtavista autonvuokrauksen välittäjistä. Tänä päivänä löydät meiltä paitsi loistavia autoja edullisilla hinnoilla, mutta myös asuntoautoja. Edullisella asuntoautolla Berliinissä voit vapaasti tutkia komean Saksan pääkaupungin ympäristöä. Nauti mukavuudesta ja suunnitele kiertomatka Saksan ihmeellisten maisemien halki joustavammin kuin koskaan. Ehkä reittisi vie sinut muihin Saksan kaupunkeihin, kuten Frankfurtiin tai Müncheniin! Varaa matkailuauto Berliinistä nyt kätevästi verkossa tai ota yhteyttä varausasiantuntijaamme sähköpostilla tai puhelimitse.

  Leirintäalueet Berliinin seudulla

  Suuresta määrästä sopivia leirintäalueita on vaikea valita. Olemme poimineet sinulle muutamia paikkoja, joita voit harkita lomasuunnitelmaa tehtäessä. Ehkäpä täydellinen kohde on jo yksi listaltamme!

  Marina Wendenschloß Marina Wendenschloß sijaitsee noin 20 kilometriä keskustasta kaakkoon ja on yksi parhaista vaihtoehdoista. Se tarjoaa sähköä, WC:n, veden, suihkut ja Internet-palvelut. Leirintäalueen ympäröivä alue on ihanteellinen patikointiin tai pyöräilylle.
  Campingpark Sanssouci Tämä leirintäalue sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Potsdamin kaupunkia ja sen metsä- ja Havel-järvialuetta. Täällä voit vuokrata huoneita ja huoneistoja, sekä käyttää monia palveluita. Alue tarjoaa muun muassa pienen supermarketin, tyylikkään ravintolan, opastettuja kierroksia, polkupyörien vuokrausta, kampaamon, kauneushoitolan ja paljon muuta.
  City Camp 1 Tämä alue ei sijaitse kaukana Tegelin lentoasemalta (vain noin neljä kilometriä). Sen perusvarustukseen kuuluu pesukone ja kuivausrumpu, joita saat käyttää. Puut tarjoavat riittävästi varjoa kesällä ja alueella jopa onkijat saavat rauhansa. Joukkoliikenteen palvelut sijaitsevat vain seitsemän minuuttin päässä.
  Wohnmobil-Oase-Berlin Yli 100 autopaikalla, Berliinin asuntoautojen keidas on yksi suurimmista alueista kaupungissa. Brandenburgin portti on vain viiden kilometrin päässä tästä kohteesta. Kaikki tavanomaiset ominaisuudet, kuten sähkö ja vesi ovat käytettävissäsi.
  Campingplatz Krossinsee 1930 Krossinsee 1930 leirintäalue sijaitsee viehättävällä paikalla metsässä, Krossinseesin lähellä idyllisellä hiekkarannalla. Myös täällä on mahdollista vuokrata huoneita tai bungaloita. Suuri seikkailuleikkipaikka tekee tästä alueesta suosikin lapsiperheiden kesken.

  Saatavilla olevat asuntoautot Berliinissä

  Tässä muutamia esimerkkejä saatavilla olevista malleista Berliinissä. Lähes seitsemän metrinen Comfort Standard tarjoaa istuimet neljälle matkustajalle ja kaksi sänkyä. Keittiö, suihku ja WC tarjoavat erinomaista mukavuutta matkallesi. Polkupyörät voidaan asentaa tavaratelineeseen ja lasten turvaistuimet ovat asennettavissa. C2 Family Cruiser (noin kuusi metriä pitkä) on saatavilla samoilla varusteilla, mutta kahdella parisängyllä voi nukkua neljä ihmistä. Family Plus (kuusi ja puoli metriä pitkä) sopii kuudelle henkilölle. Saatavilla on kaksi parisänkyä ja kaksi erillistä sänkyä. Jälleen voit nauttia matkallasi keittiön, WC:n ja suihkun tuomista mukavuuksista. Kuusi metriä pitkä malli Compact Plus on toinen vaihtoehto pienemmille ryhmille. Se tarjoaa neljä paikkaa ja parivuoteen kahdelle matkustajalle. WC, suihku ja keittiö ovat myös saatavilla tässä autossa. Lisävarusteita, kuten retkeilypöydän ja tuolit voit helposti varata erikseen.

  Comfort Standard Compact Plus

  Comfort Standard

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.41 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Compact Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 5.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  C2 Family Cruiser Family Plus

  C2 Family Cruiser

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 5.98 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Berliinistä

  Matkailuauton vuokraaminen Berliinissä on hyvin yksinkertaista ja on lisäksi edullinen vaihtoehto. Joten käytä tämä tilaisuus hyväksesi, lähde kiertueelle ja pysähdy Berliinissä, jotta voit oppia lisää tämän pääkaupungin loistosta ja monimutkaisuudesta. Allied Museum esimerkiksi tarjoaa mielenkiintoisen käsityksen liittoutuneiden joukkojen ajasta kaupungissa sodan jälkeen. Spree-joen varrella näet pisimmän jäljelle jääneen Berliinin muurin. Lisäksi voit löytää monia ihmeellisiä rakennuksia, mukaan lukien esimerkiksi vaikuttava Charlottenburgin palatsi viehättävällä puistolla, joka oli aikoinaan Sophie Charlotten, Frederick III vaimon, kesäasunto. Rentoudu luonnossa suuressa Berliinin eläintarhassa tai paikallisten keskuudessa suositulla Wannsee-järvellä. Asuntoautolla et vain säästää paljon rahaa, mutta voit myös vapaasti päättää, mitä haluavat nähdä ja kokea seuraavaksi kuuluisassa pääkaupungissa.

  Varaa riittävästi aikaa tutkia jokainen 12 kaupunkialuetta. Lähes kaikkialla sinulla on mahdollisuus oppia lisää historiasta. Lukuisat kaupungin museot ovat ehdoton kohde uteliaille matkailijoille. Erityisen suositeltava on museokeskus Berlin-Dahlem, josta löydät useita Berliinin kaupunginmuseon näyttelyitä, juutalaismuseon ja tekniikan museon. Kulttuuritarjontaa täydentää erinomaisesti monet uskonnolliset kohteet ja eri galleriat. Tietenkin voit myös käydä ostoksilla Berliinissä tai tyydyttää nälkää yhdessä monista ravintoloista. Matkusta lasten kanssa iltapäiväksi edellä mainittuun eläintarhaan. Upea eläintarha on paitsi vanhin eläintarha Saksassa, mutta sieltä yli 1300 eri eläinlajeja ja maailman rikkain.

  Kun vuokraat asuntoauton Berliinissä, tunnistat nopeasti tämäntyyppisen matkan edut. Sinun ei enää tarvitse etsiä kalliita hotelleja ja voit valmistaa omat ateriasi monissa saatavilla olevissa asuntoautoissa. Voit säästää paljon rahaa majoituksessa ja ateriapalveluissa. Tunnettuja supermarketteja ja alennusmyymälöitä, kuten Edeka, Rewe ja Lidl, löytyy runsaasi suurkaupungissa. Osta sieltä mukaasi helposti tuoreita aineksia ja valmistele itsellesi ja perheellesi herkullinen ateria.