Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS FRANKFURT

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Frankfurt

  Frankfurt on Saksan kaupallinen pääkaupunki ja sitä pidetään myös rauhallisena kaupunkina rikkaalla kulttuuritarjonnalla. Jotta voit tutkia Frankfurtia ja sen lähialueita yksitellen, sinun pitäisi vuokrata asuntoauto Frankfurtissa, koska vain silloin voit kokea monia kohokohtia yksilöllisellä tavalla. Parhaat ja halvimmat asuntoautot on käytettävissäsi vain Auto Europella.

  Leirintäalueet Frankfurtin seudulla

  Kuka suunnittelee matkailuauton vuokrausta Frankfurtissa, pitäisi hänen aktiivisesti suunnitella riittävästi taukoja. Monilta leirintäalueilta löytyy tilaa omalle asuntoautolle ja paikka on varattavissa helposti etukäteen internetissä. Meidän yleiskuva näyttää parhaat mahdollisuudet yöpymispisteet.

  Campingplatz Mainkur Leirintäalue Mainkurin toivottaa sinut tervettulleeksi. Koe, miten kaunis voi olla leirintäalue aivan Frankfurtin vieressä ja nauti kauniin leirintäalueen eduista. Suoraan Main-joella sijaitseva alue tarjoaa näkymät maaseudulle ja Frankfurtiin horisontissa. Se sijaitsee välittömässä kaupungin rajojen läheisyydessä on ihanteellinen vierailijoille, jonne pääsee myös ilman päästötarraa. Julkinen liikenne (bussit, junat ja raitiovaunut) löytyvät läheltä. Leirintäalueen palveluihin kuuluuvat modernit saniteettitilat, kioski ruokakaupalla, oleskelutila ja lasten leikkipaikka, ja on avoinna 1. huhtikuuta - 30. syyskuuta.
  City Camp Frankfurt Tämä alue toimii ihanteellisena lähtökohtana vierailuille kaupunkiin, näyttelyille, konsertteille ja tapahtumille. 24000 m² alue Niddan ja Urselbachin välillä tarjoaa jäteaseman kemiallisille käymälöille, sähköä asuntovaunuille ja asuntoautoille (ei teltoille), modernit ja puhtaat vuoden ympäri lämmitetyt saniteettitilat ja biergartenin. Sen välittömästä läheisyydestä löytyy uima-allas ja suora metroyhteys (vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja 12 minuutin päässä Frankfurtin keskustasta). Lemmikkieläimet ovat sallittuja matkailuvaunun/asuntoauton kanssa. Ostosmahdollisuudet: Zeil, Fressgass, Goethestrasse tai Schweizer Straße jne.
  Campingplatz Offenbach Offenbachin leirintäalue sijaitsee Frankfurtin lähellä. 150 metrin kävelysiltaa pitkin saavut Frankfurt Fechenheimin erilaisille kaupoille ja josta on suora yhteys Frankfurt am Mainiin. Alue tarjoaa yli 30 pysäköintipaikkaa ja sijaitsee kauniilla niittyalueella. Ehdottomasti rauhallinen alue on silti keskeisellä paikalla. Ravintolan lisäksi, jossa on kaunis biergarten, asiakkaat löytävät täältä kioskin, josta voi ostaa juomia, sekä pienempiä välipaloja.

  Saatavilla olevat asuntoautot Frankfurtissa

  Asuntoauto, matkailuauto tai asuntovaunu, Frankfurtissa tarjoamme laajan valikoiman ajoneuvoja eri ominaisuuksilla lukuisissaa kohteissa. 6-metrisessä Compact Standard asuntoautossa on istumapaikat 4 ja makuupaikat 2 hengelle. Laitteistoon kuuluu keittiö, suihku ja wc, puhtaan ja jäteveden säiliö ja lämmitin. Muita lisäpalveluja ovat polkupyöräteline ja mahdollisuus asentaa turvaistuimia. Mallit ovat 1 - 3 vuotta vanhoja. Metriä lyhyempi A1 Kalifornian Star tarjoaa tilaa jopa 4 hengelle ja on varustettu kahdella parivuoteella ja keittiöllä, vesisäiliöillä ja lämmittimellä. Kolmas malli on Compact Luxury-malli. Tämä matkailuauto on 4 hengelle asianmukaisilla nukkumapaikoilla. 5 metriä pitkä Pop Top asuntoautossa on keittiö ja vesisäiliöt. Kaikki mallit ovat enintään vuoden vanhoja. Premium Plus on suurin malli Frankfurtissa. Lähes 9 metrisestä autosta löytyy 3 parivuodetta 6 henkilölle. Saatavilla on keittiö, suihku, wc, vesisäiliö, jätevesisäiliö, ilmastointi ja lämmitys. Vaihtoehtoisesti voit vielä varata lisävarusteita, kuten retkeilypöydän ja tuolit etukäteen.

  Urban Plus A1 California Star

  Urban Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.41 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  A1 Star Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 4.89 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Compact Luxury Premium Plus

  Compact Luxury

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: A- luokka
  Pituus: 6.95 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Premium Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 8.60 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Frankfurtista

  Frankfurtissa shoppailua harrastaville löytyy riittävästi mahdollisuuksia rentouttavalle kaupunkilomalle, mutta myös kulttuurin ja luonnon ystäville löytyy aina jotakin mielenkiintoista. Asuntoauton vuokraus Frankfurtista on kätevää matkalle muihin maan kaupunkeihin, kuten Müncheniin, Hampuriin tai Berliiniiin. Mainhattanista modernien pilvenpiirtäjien vierestä löytyy historialliset ja komeat Rooman ajan rakennukset, katedraali ja keisarillinen katedraali, todisteet Saksan historiasta.

  Pienimuotoinen Frankfurtin metropoli on täynnä sykkivää elämää. Täällä elämä vilisee nopeasti, mutta ei tunne stressiä samoin kuin muissa suurissa kaupungeissa. Noin 700,000 ihmistä asuu Frankfurt am Mainin kaupungissa ja sen ympäristössä. Vaikka voitkin kulkea keskustan läpi noin 20 minuuttissa, metropoli on dynaaminen ja nopeatempoinen. Mistään muualta ei löydy yhtä nopeaa tempoa kuin Zeilissä, yhdessä kannattavimmista ostoskaduista Saksassa, mutta Frankfurt on myös hyvin viihtyisä. Ihmiset haluavat tavata töiden jälkeen ostoksia tehdessä ja eri pubeissa lähiöissä.

  Main-metropoli on värikäs. Täältä löytyy 180 kansallisuutta, jotka asuvat rinnakkain rauhassa. Noin kolmanneksella ei ole Saksan passia. Frankfurt on trendikäs uusilla virtauksilla. Mainhattenissa raha tulee ja menee. Täällä soitetaan teknoa ja tanssitaan tangoa ja näin syntynyvät uudet suuntaukset. Frankfurtin väestö on nuorempi kuin missään muussa kaupungissa ja ovat enemmän yksilöllisiä.