Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS MÜNCHEN

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus München

  Monipuolinen kaupunki tarjoaa kaikenlaisia viihdettä kaikille vierailijoille. Olipa sitten kulttuurin, luonnon, nähtävyyksien tai urheilun ystävä, ihastut Müncheniin varmasti. Koe München ja sen ympäristö läheltä ja itseksesi aloittamalla asuntoauton vuokraus Münchenissä. Suurin valikoima asuntoautoja löytyy vain Auto Europelta Saksan suurimmista kaupungeista, myös esimerkiksi Berliinistä ja Frankfurtista.

  Müncheniin tutustuminen vain yhdessä päivässä on kunnianhimoista, muttei mahdotonta. Useimmat Münchenin nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä Marienplatzilta, kaupungin sydämestä. Meidän päiväretki antaa sinulle tietoa kaikesta, missä sinun pitäisi vieraililla ja mitä on välttämätöntä nähdä.

  Leirintäalueet Münchenin seudulla

  Harkiste matkailuauton vuokrausta Münchenissä ja aktiivisesti suunnittele riittävästi taukoja matkallesi. Monet leirintäalueista antavat mahdollisuuden varata parkkipaikka asuntoautolle helposti etukäteen internetissä. Meidän yleiskuva näyttää parhaat mahdollisuudet yöpymiseen lomasi aikana.

  Oktoberfest Camping München Münchenin suurin leirintäalue tarjoaa tilaa 1500 asuntoautolle, 800 niistä on käytössä virtalähde. 150.000m² alueella voit nauttia sen edullisuudesta ja ystävällisestä ilmapiiristä. Kaikenlaisille asuntoautoille täältä löytyy kaikki tarvitteva huolettomaan vierailuun: modernit hyvin varustetut saniteettitilat, minimarketti, lahjatavarakauppa, ravintola ja bistro. Kaiken tämän löydät Oktoberfest Camping München-Riem alueella.
  Campingplatz Thalkirchen Tämä leirintäalue tarjoaa hyvät mahdollisuudet päiväretkille sen ainutlaatuisen sijainnin ansiosta. Kuuluisa Hellabrunn löytyy välittömässä läheisyydessä tai kävele suoraan asuntoautolta ulkoilma-altaalle "Maria Einsiedel". Kauniilla jokimaisemalla ja lämmitetty uima-allas sijaitsee täältä vain kymmenen minuutin metromatkan päässä. Leiri sijaitsee idyllisellä ja erittäin kätevällä keskellä paikalla luonnonsuojelualueella eteläisellä Isarauenilla.
  Campingplatz Obermenzing Koska tämä on niin sanottu kauttakulkualue, varausta ei tarvita etukäteen. Tällä matkaajat tulevat ja menevät. Kuitenkin asuntovaunuille ja asuntoautoille saattaa esiintyä pulaa sähköstä viikonloppuisin. Ajattele ottaa mukaan tuplapistorasia ja vältä mahdolliset pullonkaulat. Suoraan paikan päällä löytyy bussipysäkki. Bussit kulkevat 20 minuutin välein klo 1.00 asti junalle ja mertoasemalla. Kaupungin keskusta ja Oktoberfest sijaitsevat noin 8 km päässä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Münchenissä

  Suuri valinta asuntoautoja on tarjolla myös Frankfurtissa tai Hampurissa jokaiseen tarpeeseen ja kaikenlaisiille lomille. Tässä muutamia esimerkkejä suosituimmista ajoneuvoista Münchenissä. B4 Compact Tourer tarjoaa istumapaikat jopa 4 henkilölle, mutta vain kaksi yhden hengen sänkyä. E2 Comfort Cruiser on 7 metriä pitkä ja tarjoaa keittiön, suihkun, wc:n ja jätevesisäiliön. Tämä diesel ajoneuvo on myös automaattivaihteinen. C5 Family asuntoautosta löytyy nukkumapaikat jopa 5 hengelle. Tarjolla on kaksi hengen ja yksi yhden hengen vuode. Tästä mallista löytyy keittiö, suihku, wc, vesisäiliö, jätevesisäiliö ja lämmitys. Mahdollisuutena on varata polkupyörätelineitä ja lastenistuimia. Family Luxury tarjoaa paikat 6 hengelle ja on suurin ajoneuvomalli Münchenissä. Yli 7 metrisestä autosta löydät 3 parivuodetta. Keittiö, suihku, wc, vesisäiliö, jätevesisäiliö ja lämmitys ovat myös saatavilla. Vaihtoehtoisesti voit varata lisävarusteita, kuten retkeilypöydän ja tuoleja etukäteen.

  B4 Compact Tourer C2 Family Cruiser

  Compact Tourer

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.37 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Cruiser

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 5.98 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  C5 Family Comfort Family Luxury

  Family Comfort

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.63 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Luxury

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 8.86 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Münchenistä

  Asuntoauton vuokraus Münchenissä avustaa lähialueilla, mutta aloita ensin keskustasta kävellen. Meidän päiväretki alkaa maailmankuululta Marienplatzilta. Marienplatz sijaitsee erinomaisella paikalla täynnä kauppoja ja kahviloita ja uusgoottisella uudella kaupungintalolla. Siksi Marienplatz on ihanteellinen aloituspiste matkallesi. Kello 11 alkaa soita kuuluisa kellopeli eri hahmojen kanssa Münchenin kaupungintalolla. Vanhan pietarinkirkolta on upeat näkymät keskustan ylle, jonne pääset 300 porrasta pitkin.

  Perinteinen valkoinen panimo sijaitsee lyhyen matkan päässä. Monien muiden baijerilaisia erikoisuuksien lisäksi voit kokeilla tietysti tyypillistä Baijerin valkoista makkaraa aamiaiseksi. Hofbräuhausin ja Viktualienmarktin välissä Spezlwitschaft ravintolassa, Münchenin vanhimmassa talossa, sinulla on mahdollisuus syödä vegaanista aamiaista. Aamiaisen jälkeen mene suoraan yhteen vanhimmista ja aidoimmista paikkoista Münchenissä, maailmankuulu Hofbräuhaus.

  Lähde lyhyelle kävelylle Münchenin kävelykatua pitkin. Vain noin sadan metrin päässä löytyy Kaufingerstrasse, jolla sijaitsee maailmankuulu Frauenkirche sen kahdella sipulikupolilla (Jumalanäidin katedraali). Kun nälkä iskee, kävele kaupunginmuseon, Juutalaisen museon, synagogan ja Schrannenhallen ohi suoraan Vitualienmarkt markkina-alueelle. Täältä löydät kaikenlaisia herkkuja ja Baijerilaisen välipalan: Biergartenbritzeit. Täällä kauniissa biergartenissa keskellä markkinoita voit syödä juustoa, makkaraa, leipää, rinkeleitä, sulatejuustoa, suolakurkkua, levitteitä, hedelmiä ja juoda kylmän juoman baarista. Nauti baijerilaisesta elämäntavasta.

  Kun olet syönyt hyvin, vuokraa Marienplatzilta riksa ja matkusta suoraan Odeonsplatzille. Täällä käy Feldherrnhalle monumentilla ja Theatiner-kirkossa ja sen jälkeen käy Theatinerstrassen Fünf Höfe ostoskeskuksessa. Tämä palkittu, uudempi Münchenin arkkitehtuurinen rakennuskokonaisuus on paljon enemmän kuin ostoskeskus. Illalla pitkän päivän jälkeen tulee varmasti taas nälkä. Baijerilainen ruoka tarjoaa kaikkea myös suurempaan nälkään. Frauenkirchenin takana on Sporerstraße, jonka kolmen perinteisen ravintolan väliltä on vaikea valita: Andechser am Dom, Nürnbergin Bratwurstglöckl ja Augustiner am Dom. Varaa itsellesi pöytä hyvissä ajoin jo päiväsaikaan.