Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS BOBO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Bobo – Tutustu eteläiseen Afrikkaan!

  Asuntoauton vuokraus BoboEtelä-Afrikka on unelmakohde, josta löytyy kaunis ja laaja rannikko, upea kulttuuri ja villieläimiä. Tämä maa tarjoaa joitakin parhaimmista safarimahdollisuuksista ja täällä on saatavilla helppokulkuisia ja kauniita villieläinreservejä. Saat taatusti kohdata "Big Five" ryhmän kaikki viisi eläintä (leijona, leopardi, puhveli, norsu ja sarvikuono).

  Bobo Campers on Etelä-Afrikan kokenein matkailu-, asunto- ja 4x4 autojen vuokraamo. He aloittivat liiketoimintansa jo 90-luvulla, jolloin he laajensivat huomattavasti ajoneuvovalikoimaansa tarjotakseen asiakkaille moderneja ja toimivia ajoneuvoja sekä Etelä-Afrikassa, että Namibiassa. Siitä huolimatta, suunnitteletko perhelomaa, kiertomatkaa ystävien kanssa tai seikkailunhaluista lomaa ympäri maata, asuntoauton vuokraus Bobon kanssa tyydyttää kaikki tarpeesi. Vuokraamolla on kaksi toimistoa Etelä-Afrikassa - Kapkaupungissa ja Johannesburgissa - ja yksi Namibiassa, sen pääkaupungissa Windhoekissa. Bobo tarjoaa mahdollisuuden noutaa ajoneuvosi Etelä-Afrikassa ja palauttaa sen Namibiassa tai päinvastoin - tämän ansiosta voit tutkia eteläistä Afrikkaa mahdollisimman paljon.

  Vakuutus

  Omavastuun summa, josta asiakas on vastuussa kolari- tai onnettomuustapauksessa, on R 53.000. Tämä summa varataan asiakkaan luottokortilta noutohetkellä. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä lisävakuutuksia omavastuun vähentämiseksi; lisätietoja on saatavana varausprosessin aikana. Tämä vakuutus ei kata henkilövahinkoja ja omaisuutta. Siksi asiakas on vastuussa oman matkavakuutuksen hankkimisesta etukäteen. Huomaa, että Afrikassa onnettomuuksien riski on suurempi yöllä kuin päivällä. Lain mukaan kaikista onnettomuuksista on ilmoitettava paikalliselle poliisille ja paikalliselle vuokraamolle 24 tunnin kuluessa. Suosittelemme ottamaan valokuvia kaikista tapauksen osapuolten ajoneuvoista ja hankkimaan poliisilta onnettomuusraportin numeron.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Kaikista vuokratuista ajoneuvoista löytyy lisävarusteita, kuten lakanat, pyyhkeet ja keittiötarvikkeet, joilla voi valmistaa ruokaa ja syödä. Asuntoauton vuokraus Bobon kanssa tarjoaa myös lisävarusteita, jotka voivat tehdä matkastasi mahdollisimman mukavan, esimerkiksi GPS-navigointijärjestelmä, grilli jne. Huomaa, että jos suunnittelet matkaa Etelä-Afrikan ulkopuolelle, siitä veloitetaan ylimääräinen rajanylitysmaksu, jonka kustannukset ilmoitetaan selvästi varausprosessin aikana.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Bobon kanssa

  Etelä-Afrikassa on mahdollista ajaa kotimaisella ajokortillasi vain, jos se on painettu englanniksi. Jos ajokortti ei ole englanniksi, sinun on hankittava kansainvälinen ajokortti / ajolupa ennen matkaasi. Noutoprosessin aikana sinua pyydetään esittämään sekä kansallinen, että kotimainen ajokorttisi. Jos et hanki sitä, menetät varauksesi. Kuljettajien on oltava vähintään 21-vuotiaita, mutta 4x4 ajoneuvoissa alaikäraja on yli 23 vuotta. Kaikki varaukset on tehtävä pääkuljettajan nimellä. Vain VISA- ja Mastercard-luottokortit hyväksytään omavastuun varausta varten, Diners Club ja AMEX kortteja ei hyväksytä. Bobon kanssa on mahdollista matkustaa Etelä-Afrikan ulkopuolelle, vaikka tiedät, että joitakin rajoituksia voidaan soveltaa. Kaikilla ajoneuvoluokilla saa matkustaa seuraaviin maihin: Namibia, Swazimaa ja Botswana. Discoverer FunX- ja DC-luokkien ajoneuvoilla edellisen luettelon lisäksi voi matkustaa myös Lesothoon, Mosambikiin ja Zimbabween. Jos aiot matkustaa joihinkin näistä maista, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian, jotta voimme ilmoittaa vuokraamolle etukäteen, sillä heidän on laadittava erityisasiakirjoja.

  Bobon ajoneuvovalikoima

  Valikoima koostuu neljästä eri ajoneuvosta, joihin mahtuu jopa kuusi matkustajaa, medium kokoisista suuriin asuntoautoihin ja nelivetoihin. Varauksiin sisältyy:

  • Rajoittamattomat kilometrit
  • Ajoneuvo- ja henkilökohtaiset varusteet
  • Keittiö ja kylpyhuone/vessa
  • Vararengas

  Discoverer 4

  Bobo Discoverer 4
  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.7 metriä
  Vaihteisto: Manuaali/automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Tähän asuntoautoon voi majoittua mukavasti jopa neljä aikuista henkeä ja se on hyvin tilava. Se on erittäin suosittu pienten perheiden ja parien kesken. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Discoverer 6

  Bobo Discoverer 6
  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.7 metriä
  Vaihteisto: Manuaali/automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Suurin valikoiman asuntoauto, joka sopii hyvin jopa kuudelle hengelle, ja sisältä löytyy kolme parisänkyä. Tämä ajoneuvo tarjoaa korkeatasoista mukavuutta matkasi aikana. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Discoverer FunX2 4x4

  Bobo Discoverer FunX2 4x4
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.6 metriä
  Vaihteisto: Manuaali, neliveto
  Polttoaine: Diesel
  Tällä ajoneuvolla on helppo ajaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan heille, ketkä haluavat tutustua maahan niissä paikoissa, jonne ei pääse muilla ajoneuvoilla. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Discoverer DC 4x4

  Bobo Discoverer DC 4x4
  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Roof Tent Camper
  Pituus: 5.3 metriä
  Vaihteisto: Automaatti, neliveto
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen valinta, jos aikomuksesi on tutustua syrjäisiin kohteisiin ja maisemiin eteläisessä Afrikassa. Ajoneuvossa on kaksi kattotelttaa, joihin mahtuu kaksi parisänkyä. Klikkaa tästä ja aloita virtuaalikierros.

  Mistä noudan asuntoautoni Bobolta

  Bobon toimistot ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 07.30-16.30 ja lauantaisin klo 8.00–12.00. Matkailuauton vuokraus Bobon kanssa antaa sinulle mahdollisuuden noutaa ajoneuvosi yhdestä kaupungista ja palauttaa se toiseen. Lisäksi yhdensuuntaisen vuokran vaihtoehto on mahdollista Etelä-Afrikasta Namibiaan.

  Bobon noutokohteet

  KAPKAUPUNKI
  Bobo Campers
  Bouwers Industrial Park, Christopher Starke Street
  Cape Town 7437
  JOHANNESBURG
  Bobo Campers
  32 Stanley Road
  Benoni (Johannesburg) 1620
  WINDHOEK
  Bobo Campers
  Trans Kalahari Inn B6 Highway
  Kappsfarm (Windhoek)

  Varaa seuraava matka Bobon kanssa! Joko nyt verkossa tai ota yksinkertaisesti yhteyttä varausasiantuntijoihimme maanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00. Voit soittaa meille numeroon +49 89 412 072 98 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen muccampers@autoeurope.de.