Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS BUNK CAMPERS

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Bunk Campers – mahtavat tarjoukset!

  Asuntoauton vuokraus BunkBunk Campers on yksi suurimmista matkailuautojen ja asuntoautojen vuokraamoista Irlannissa ja Iso-Britanniassa. Perustettu vuonna 2007, tämän yrityksen idea tuli mieleen, kun sen perustajat tutkivat jonkin aikaa Australiaa ja Uutta-Seelantia asuntoautolla. Palattuaan Irlantiin he päättivät, että tämä on liiketoiminta, jota he halusivat harjoittaa tarkoituksena antaa muille sama mahdollisuus arvostaa maailman kauneutta tien päällä. Asuntoauton vuokraus Bunk Campersilla tarjoaa laajan valikoiman moderneja, tyylikkäitä ja edullisia matkailu- ja asuntoautoja.

  Kaikki Bunk Campersin ajoneuvot ovat 100% yrityksen omistamia ja alle kaksi vuotta vanhoja. Niitä valmistavat johtavat matkailuautojen yritykset kaikkialta Euroopasta, mikä tarkoittaa, että he takaavat aina erittäin korkean laadun, luotettavuutta ja turvallisuutta. Sen lisäksi, että Bunk Campersin toimistot voivat tarjota asiakkailleen yhdeksää erityyppistä asuntoautoa, ne ovat avoinna 7 päivänä viikossa ja sijaitsevat lähellä Irlannin tärkeimpiä lentokenttiä sekä Iso-Britanniassa, joten matkustajien on erittäin helppo lähteä tien päälle mahdollisimman pian ja nauttia unelmalomastaan.

  Vakuutus

  Kaikkiin Bunk Campersin ajoneuvoihin sisältyy täysin kattava vakuutus, joka kattaa kolmansien osapuolien henkilövahinkojen ja aineellisten vahinkojen vastuun. Omavastuu on 1700–2600 euron välillä mallista riippuen. Tämä summa varataan asiakkaan luottokortilla noutohetkellä takuuturvana. Käteistä tai pre-paid luottokortteja ei hyväksytä. Vuokraamolla on myös saatavana joitakin lisävakuutusvaihtoehtoja varattava omavastuun vähentämiseksi. Jos aiot matkustaa Manner-Eurooppaan, huomaa, että "Manner-Euroopan kattavuus" on ostettava etukäteen. Kaikki ylimääräiset vakuutusvaihtoehdot voi valita varausprosessin aikana.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Matkailuauton vuokraus Bunk Camperslla sisältää kaiken, mitä tarvitset itsepalvelua varten ajoneuvossasi, mukaan lukien mukit, lasit, vedenkeitin, keittoastiat ja pannut, ruokailuvälineet, tölkin- ja pullonavaajat, sekä erilaisia keittiövälineitä. Saatavana on joukko muita valinnaisia tuotteita, kuten GPS-navigointijärjestelmä, lastenistuimet, lasten istuinkorokkeet, pöytä ja tuolit jne., jotka voi kaikki varata pientä maksua vastaan. Vuokraamo tarjoaa myös muutamia lisäpaketteja, jotka sisältävät liinavaatteet, vuodevaatteet ja muita käytännöllisiä esineitä. Jos lentosi saapuu sulkeutumisajan jälkeen tai lähtee hyvin aikaisin aamulla, vuokraamo antaa mahdollisuuden järjestää noutopalvelun aukioloaikojen ulkopuolella (saatavana klo 19.30 saakka) tai aikaisen palautuksen klo 07.30 alkaen. Kaikkia näitä vaihtoehtoja koskevat tiedot ja hinnat ovat saatavilla varausprosessin aikana.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Bunk Campersin kanssa

  Tavanomainen vakuutus tarjotaan kaikille ajoneuvoille ja 25–69-vuotiaille kuljettajille. Pääkuljettajalla on oltava vähintään 2 vuotta vanha ja voimassa oleva ajokortti, mikä oikeuttaa hänet ajamaan B-luokan ajoneuvoa. Voimassa oleva henkilökortti tai passi ja luottokortti on myös esitettävä noudon yhteydessä. Vuokraamo tarjoaa myös vakuutuksia 70–74-vuotiaille seniorikuljettajille ja nuorille 21–24-vuotiaille kuljettajille (vain Roadie campervan -mallille) lisämaksua vastaan.

  Bunk Campers ajoneuvovalikoima

  Yhdeksästä erilaisesta mallista, joista voit valita, asuntoauton vuokraus Bunk Campersilta tarjoaa jotakin jokaiselle budjetille luksusautoista, jotka ovat täydellisiä perhelomalle, budjettiajoneuvoihin, jotka ovat ihanteellisia parille, joka haluaa tutustua maaseutuun. Kaikkiin ajoneuvoihin sisältyy;

  • Rajoittamattomat kilometrit
  • Keittiövarusteet
  • Täysi konerikko ja tiepalvelu
  • Kokonaisvakuutus

  Roadie

  Asuntoauto Roadie
  Nukkumapaikat: enint. 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.9 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Toiminnallinen, helppo ajaa ja mukava, tämä moderni asuntoauto on täydellinen vaihtoehto parille tien päällä.

  Nomad

  Asuntoauto Nomad
  Nukkumapaikat: enint. 2 henkeä
  Kategoria: Pop Top matkailuauto
  Pituus: 4.9 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tässä matkailuautossa on parisänky ja pop-top katto, mikä antaa tarpeeksi lisätilaa ja mukavuutta ajoneuvon sisällä.

  Aero Plus

  Asuntoauto Aero Plus
  Nukkumapaikat: enint. 4 henkeä
  Kategoria: B-lukan asuntoauto
  Pituus: 6.74 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Premium luokan asuntoauto on täydellinen parille tai pienelle ryhmälle, jotka vaativat lisätilaa matkan aikana. Siellä on runsaasti säilytystilaa sekä suuri sänky takaosassa.

  Vista

  Asuntoauto Vista
  Nukkumapaikat: enint. 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.99 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen perheelle tai ystäväporukalle matkalla tien päällä, tässä tilavassa ajoneuvossa on kaksi parisänkyä, keittiö, suihku ja kylpyhuone.

  Vista Plus

  Asuntoauto Vista Plus
  Nukkumapaikat: enint. 4 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 5.99 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tilavampi kuin standardi Vista-malli, Plus-mallissa on vakituinen parisänky ja toinen ylähytissä. Myös täällä on paljon säilytystilaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ihmisille, ketkä nauttivat ulkoilusta.

  Grande

  Asuntoauto Grande
  Nukkumapaikat: enint. 6 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.47 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tämä tilava asuntoauto on täydellinen valinta suurelle perheelle tai ryhmälle ystäviä. Siinä on moderni keittiö, oleskelutila, suihku ja vessa, sekä kaksi pari- ja kaksi kerrossänkyä.

  Mistä noudan asuntoautoni Bunk Campersilta

  Bunk Campers tarjoaa strategisesti sijaitsevia toimistoja tärkeimpien lentokenttien lähellä ja tarjoaa 7 noutopaikkaa Irlannissa ja Iso-Britanniassa, mukaan lukien Dublin, Edinburgh ja Lontoo. On myös syytä huomata, että asiakkaat voivat matkustaa ajoneuvoilla lautalla Irlannin, Skotlannin ja Englannin välillä.

  Bunk Campersin suosituimmat kohteet

  BELFAST
  Bunk Campers
  Cyril Johnston Complex, Ballynahinch Road
  Carryduff, Belfast (Belfast) BT8 8DJ
  BIRMINGHAM
  Bunk Campers
  A45, Dunchurch Highway
  Allesley, Coventry (Birmingham) CV5 9QA
  DUBLIN
  Bunk Campers
  7B Advance Business Park, Old Airport Road
  Cloughran (Dublin)
  EDINBURGH
  Bunk Campers
  East Mains Industrial Estate,
  Broxburn, West Lothian (Edinburgh) EH52 5NA
  LEEDS
  Bunk Campers
  Barnsdale Leisure, Doncaster Road
  East Hardwick, Pontefract (Leeds) WF8 3EQ
  LONTOO
  Bunk Campers
  Syon Yard (behind the Kings arms), 593 Bath Road
  Longford, Heathrow (Lontoo) UB7 0EG

  Valitse Bunk Campers seuraavalle matkallesi Irlannissa ja Iso-Britanniassa. Varaa nyt verkossa tai ota yhteyttä varaustiimiin maanantaista perjantaihin klo 9:00–17:00 puhelimitse numerosta +49 89 412 072 98 tai sähköpostitse osoitteesta muccampers@autoeurope.de.