Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CANADREAM

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Canadream – Paras tarjous!

  Asuntoauton vuokraus CanadreamAuto Europe tekee yhteistyötä monien maailman johtavien vuokraamojen kanssa, joilla on laaja valikoiman moderneja ja mukavia asuntoautoja. Jos haluat tutustua hämmästyttäviin maisemiin Kanadassa, sen vihreisiin metsiin, korkeisiin vuoristoihin ja henkeäsalpaaviin järviin, asuntoauton vuokraus on täydellinen tapa tutustua maastoon täysin vapaasti. Asuntoauton vuokraus CanaDreamilla tarjoaa sinulle kaikki mukavuudet, jotka tarvitset unohtumatonta kokemusta varten lomallasi.

  Yritys perustettiin vuonna 1994 ja heidän menestyksen avain on hyvin koulutetun ja kokeneen henkilökunnan yhdistelmä sekä korkeimmat ajoneuvon laadun ja kunnossapidon vaatimukset. Kaikki tämä tekee heistä yhden Kanadan suurimmista matkailuautojen vuokrausyrityksistä, jolla on 1200 mallin ajoneuvovalikoima ja 7 toimistoa eri puolilla maata. CanaDream antaa sinulle mahdollisuuden myös matkustaa matkailuautojen kanssa USA:han.

  Vakuutus

  Kaikilla ajoneuvoilla on kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Vakuutukseen ei sisälly matkustajan henkilökohtaisen omaisuuden menettäminen tai vahingoittuminen. Omavastuuta, josta asiakas on vastuussa varkauksien, vandalismin tai ajoneuvon vahingoittumisen varalta, rajoitetaan eri tavoin riippuen vauriosta tai onnettomuuden tyypin mukaan. Vakuusmaksu, jonka suuruus on 750 CAD (21-26-vuotiaille kuljettajille 1,500 CAD), on maksettava ajoneuvon noudon aikana. Huomaa, että tämä summa varataan pääkuljettajan luottokortilta (tärkeimmät luottokortit hyväksytään). Varaus palautetaan ajoneuvon palautuksen jälkeen edellyttäen, että ajoneuvo ei ole ollut osallisena missään vaaratilanteessa ja se palautetaan samassa kunnossa kuin se noudettiin.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Vuokraamo tarjoaa pientä maksua varten laajan valikoiman lisävarusteita. Varausprosessin aikana voit nähdä, mitä kaikkea on tarjolla ja voit valita kaiken, mitä tarvitset. Leirintätuoleista aina neljään polkupyörätelineeseen, voit varmasti käyttää hyväksesi kaikkea mahdollista ulkoillessa. Voit varata matkallesi GPS-navigointijärjestelmän ja jopa kahvinkeittimen. Erittäin hyödyllinen lisä, joka on saatavilla matkailuauton vuokraukselle CanaDreamilla, on mukavuuspaketti. Tämä paketti sisältää pyyhkeet, vuodevaatteet, keittiövälineet, astiat ja ruokailuvälineet. Kustannukset lasketaan matkustajien kokonaismäärän perusteella.

  Kaikissa ajoneuvoissa on rajalliset kilometrit, mutta voit etukäteen vuokrata vaihtoehtoisia paketteja, jotta voit matkustaa pidemmälle. Jos haluat pitää taukoa ajamisesta pitkän matkan aikana, voit myös lisätä yhden tai useamman lisäkuljettajan vuokraasi. Suosittelemme varaamaan etukäteen kaikki tarvitsemasi lisävarusteet saatavuuden vuoksi.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle CanaDreamin kanssa

  Asuntoauton vuokrauksen vähimmäisikäraja on 21 vuotta. Asiakkaalla on oltava vähintään vuoden voimassa oleva ajokortti. Asiakkaan on esitettävä yhdessä varausvahvistuksen kanssa voimassa oleva passi (hyväksytään myös Kanadan ja Yhdysvaltojen kansalaisten henkilöllisyyskortit), sekä ajokortti ja pääkuljettajan nimissä oleva luottokortti. Myös muiden rekisteröityjen lisäkuljettajien on esitettävä voimassa oleva passi ja ajokortti.

  Jos ajokortti ei ole englannin tai ranskan kielellä, sinun on hankittava kansainvälinen ajokortti/ ajolupa (joka on esitettävä yhdessä oman kotimaisen ajokorttisi kanssa, kansainvälinen ajokortti/ ajolupa ei ole voimassa yksin). Jos aiot matkustaa lasten kanssa Kanadan ihmeiden löytämiseksi, CanaDream tarjoaa myös lapsille sopivia vuokrattavia lastenistuimia, jotka on parhaiten varattavissa etukäteen. Lisätietoja saat varausprosessin aikana.

  CanaDreamin ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoima koostuu viidestä eri ajoneuvotyypistä: minimalistisista matkailuautoista suuriin asuntoautoihin. Kaikkiin matkailuautoihin sisältyy seuraavat:

  • Ajoneuvon valmistelumaksu
  • Täysin varustettu keittiö lavuaarilla, kaasuhellalla ja/tai mikroaaltouunilla ja isolla jääkaapilla
  • Henkilökohtainen kylpyhuone suihkulla, lavuaarilla ja vessalla
  • Mahdollisuus matkustaa USA:han
  • 24/7 tiepalvelu
  • Ilmainen kuljetus paikalliselle lentokentän hotellille/ hotellilta.

  Deluxe Van Camper

  CanaDream - Deluxe Van Camper
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 6.4-6.7 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Tässä pienessä ajoneuvossa on runsaasti tilaa kahdelle hengelle, jossa ruokailutilan voi muuttaa parivuoteeksi. 

  Maxi Travel Camper

  CanaDream - Maxi Travel Camper
  Nukkumapaikat: enintään 3 henkeä (2 aikuista & 1 lapsi)
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 7 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, tässä ajoneuvossa on parisänky ja yksi yhden hengen sänky. 

  Super Van Camper

  CanaDream -Super Van Camper
  Nukkumapaikat: enintään 4 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 8.8-9.1 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Ajoneuvo on tarkoitettu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle hyväkokoisella oleskelutilalla. Se on kompakti ja helppo ajaa.

  Midi asuntoauto

  CanaDream -Midi Motorhome
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.3-8.5 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Täydellinen suurelle perheelle tai ryhmälle ystäviä, ajoneuvo sopii jopa kuudelle matkustajalle. 

  Maxi Motorhome

  CanaDream - Maxi Motorhome
  Nukkumapaikat: enintään 6 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 8.5-10 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Tämä on suurin asuntoauto ajoneuvovalikoimassa. Täältä löytyy erillinen makuuhuone takana ja tilava oleskelutila.

  Mistä noudan asuntoautoni CanaDreamilta

  Asuntoauton vuokrauksen CanaDreamilla on mahdollista useissa kohteissa kaikkialla Kanadassa ja kaikissa suurimmissa Kanadan kaupungeissa, kuten Calgaryssä, Edmontonissa, Halifaxissa, Montrealissa, Torontossa, Vancouverissa ja Whitehorsessa. CanaDreamin avulla on mahdollista järjestää myös yhdensuuntaisen vuokran kaikkien toimistojen välillä, lukuun ottamatta Edemontonia.

  Vuokraamo voi järjestää ilmaisen kuljetuksen paikalliselta lentokentältä vuokraustoimistoon ja päinvastoin (ainoa poikkeus, on kuljetus Montrealin lentokentälle, enemmän tietoja toimitetaan varauksen yhteydessä) tämä palvelu on saatavilla myös lentokenttähotelleille. Tilarajoitusten takia tätä palvelua käyttävät matkustajat saavat ottaa mukaan vain yhden käsimatkatavaran ja yhden matkalaukun.

  Suosituimmat noutokohteet CanaDreamilla

  CALGARY
  292154 Crosspointe Drive,
  Rocky View County
  (Calgary), Alberta T4A 0V2
  EDMONTON
  26821 100 Ave,
  Acheson,
  Alberta T7X 6A8
  HALIFAX
  196 Park Road
  Elmsdale,
  Nova Scotia B2S 0G2
  MONTREAL
  14569 Boulevard Cure Labelle
  Suite 101,
  Mirabel, Quebec J7J 1M2
  TORONTO
  33 West Drive Brampton
  Ontario L6T 4A1
  VANCOUVER
  8223 92 Street
  Delta (Vancouver)
  British Columbia V4G 0A2

  Valitse CanaDream seuraavaa seikkailua varten! Voit vuokrata asuntoautosi suoraan verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteytä asiantuntijaamme puhelimitse tai sähköpostilla. Koulutettu tiimimme voi neuvoa sinua vuokraehdoissa ja vastata kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla.