Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CATANIA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Catania

  Muinainen Catanian kaupunki sijaitsee Sisilian saaren itäosassa Italiassa. Catania oli erittäin tärkeä kaupunki pitkän historiansa aikana ja se on uudelleen rakennettu useita kertoja myrskyisten vuosien takia. Koska Etnan tulivuori sijaitsee lähellä, tämä kaupunki on altis tulivuoren purkauksille, joista viimeisin tapahtui vuonna 1669. Asuntoauton vuokraus Cataniassa on erinomainen tapa käydä ja tutustua tähän upeaan kaupunkiin. Keskusta on täynnä barokkikauden arkkitehtuuria ja on ilo silmälle. Asuntoauton tarjoaman mukavuuden avulla voit käydä kaikkialla, mitä Catanialla on tarjota kaupungissa ja sen viereisillä lähialueilla. Ymmärrät nopeasti, miksi lukuisat vaikutusvaltaiset italialaiset taiteilijat päättivät tehdä tästä kaupungista kotinsa.

  Catania ei ole ainoastaan tunnettu kuuluisista taiteilijoista ja kirjailijoista. Kaupungin keskusta voi ylpeillä Unescon maailmanperintökohteella ja rikkaalla historialla, gastronomialla ja kulttuurilla, mitkä yhdessä tekevät tästä Sisilian kaupungista välttämättömän vierailukohteen koko perheelle. Kaupunkiin pääsee myös erittäin helposti, sillä täällä on suuri merisatama ja Italian toiseksi suurin lentokenttä, jonne lentää lentoja Italiasta ja muualta maailmalta.

  Jos olet kiinnostunut lomailusta matkailuauton kanssa, Auto Europe tarjoaa monivuotisen autonvuokrauskokemuksensa kanssa nyt myös kilpailukykyistä asuntoauton vuokrausta, sekä suuren valikoiman matkailuautoja, jotka voit noutaa suosituimmista kohteista, kuten Rooma ja Napoli. Meillä on saatavilla oma varaustiimi, joka tietää kaiken asuntoautoista ja antaa sinun suunnitella, valita ja varata oman ajoneuvon vaivattomasti. Lisäksi voit käyttää meidän suojattua varausjärjestelmää verkossa.

  Leirintäalueet Catanian seudulla

  Vaikka vilkkaalla Catanialla on paljon tarjottavaa, hyvä idea on myös käydä muualla Sisiliassa. Tällä saarella on paljon tarjottavaa uteliaalle turistille, kuka on tarpeeksi rohkea lähteäkseen tutkimusmatkalle. Matkailuauton vuokraus Cataniassa on täydellinen vaihtoehto, sillä sen avulla voit mennä minne haluat ja pysyä missä haluat. Leirintäalueet ovat moderneja ja tarjoavat kaikki tarvitsemasi tilat. Lisäksi ne ovat usein paljon halvempia verrattuna kaupungin hotelleihin ja muihin majoituksiin. Catania on Sisilian moottoritiejärjestelmän merkittävä risteyskohta, joten pääset haluamiisi kohteisiin erittäin helposti. Suosittelemme seuraavia leirintäalueita lomasi aikana Cataniassa.

  Camping Jonio Jos et halua lähteä liian kauas Catanian kaupungista, Camping Jonio on täydellinen leirintäalue lomallesi. Vaikka leiri on hyvin keskeisellä paikalla, se on meren vieressä ja täynnä puita ja kasvillisuutta, joten se tuntuu hyvin maaseutumaiselta. Vain 9 kilometrin päässä Catanian lentokentältä, 3 kilometrin päässä rautatieasemalta ja lyhyen bussimatkan päässä kaupungin keskustasta, tämän leirintäalueen sijainti on erinomainen. Paikan päällä löydät ravintolan, jolla on hämmästyttävä, yksityinen ranta. Saatavilla on myös viihdettä, urheilumahdollisuuksia ja sukellusta, sekä lemmikkiystävällinen ilmapiiri.
  La Timpa - Kansainvälinen leirintäkylä La Timpan leirintäalue sijaitsee Joonianmeren rannikon kaikista kauneimmista alueista, Etnan vuoren juurella, mutta silti riittävän lähellä Cataniaa ja Taorminaa. Tämä leirintäalue tekee sinuun hyvän vaikutuksen sen rehevällä Välimeren kasvistolla, sitruunapuilla ja villieläimillä. Ruokakauppa, ravintola, pesulapalvelut, uima-allas ja paikallinen ranta ovat myös käytettävissäsi. Wi-Fi on saatavana koko leirintäalueella ja heille, ketkä haluavat tuoda lemmikkinsä - tämä on sallittua.
  Almoetia Camping Kahden hehtaarin maalla ja Etnan vuoren lähellä, joka on ainoa aktiivinen tulivuori Euroopassa, löydät Almoetian leirintäalueen. Alue koostuu rehevästä vihreästä metsästä, kukista, sitrushedelmäpuista ja pekaanipähkinäpuista, tämä leirintäalue on täydellinen lomalle. Leirintäalueella on ruokakauppa, baari, ravintola, suihkut ja pesula. He tarjoavat myös bussikuljetuksen paikallisille nähtävyyksille ja polkupyöränvuokrauspalvelun. Täällä voi olla lähellä San Marcon rantaa, Giardini Naxosia ja Isola Bellaa. Leirintäalueella on myös Wi-Fi-yhteys vieraille.
  Camping Etna Noin 45 minuutin päässä Catanian kaupungista löydät Camping Etnan, joka sijaitsee Etnan vuoren juurella. Tämä upea leirintäalue on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa kaikki mukavuudet, joita voit odottaa modernilta leirintäalueelta. Leirintäalueella on uima-allas ja runsaasti asuntoautoalueita rehevällä Välimeren metsäalueella. Paikallisilla reiteillä voit pyöräillä, retkeillä ja tarkkailla villieläimiä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Cataniassa

  Asuntoauton vuokraus Cataniassa on saatavilla nyt Napolin, Rooman ja Milanon lisäksi, ja sinulle on tarjolla laaja valikoima ajoneuvoja. Kaikissa toimitetuissa asuntoautoissa on vakiona kaikki, mitä tarvitset modernilta matkailuautolta, keittiö, wc ja suihku.

  Seuraavat neljä asuntoautoa ovat ylivoimaisesti suositumpia malleja, joita vuokrataan Cataniassa. Urban Plus matkailuauto on vain 5,41 metriä pitkä, mutta se on tukeva ja hyvin rakennettu matkailuauto, jossa voi nukkua jopa kaksi ihmistä. Siinä on kuitenkin neljä istuinta. Active Plus matkailuauto on 5,42 metriä pitkä, mutta lisäbonuksena on se, että täällä voi nukkua neljä ihmistä kahdessa parivuodessa. Tässä ajoneuvossa on manuaalivaihteisto ja dieselmoottori. Jos etsit enemmän kapasiteettia, Family Luxury tarjoaa juuri tätä. Kolmella parivuodella tämä matkailuauto tarjoaa nukkumatilaa jopa kuudelle ihmiselle mukavasti. 7.28 metrin pituisen ajoneuvon kanssa sinun tulee olla varma ajotaidoistasi. Viimeiseksi meillä on tarjolla D-luokan asuntoauto. Tämä ajoneuvo on hiukan pienempi (6,9 m), mutta kahdella parivuoteella ja kolmella yhden hengen sängyllä tässä matkailuautossa voi nukkua jopa seitsemän ihmistä. Sen mukana tulee polttoainetaloudellinen dieselmoottori ja manuaalivaihteisto.

  Kaikissa matkailuautoissa on myös vesi- ja jätesäiliö, sekä käytettävissä on lisävarusteita, kuten lämmitin, lastenistuimet ja pyörätelineet.

  Urban Plus asuntoauto Active Plus asuntoauto

  Urban Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Asuntoauto
  Pituus: 5.41 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Active Plus

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Asuntoauto
  Pituus: 5.41 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Family Luxury asuntoauto Group D asuntoauto

  Family Luxury

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7.25 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Group D

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 6.9 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Lisätietoa Cataniasta

  Cataniassa vallitsee Välimeren ilmasto, kuumat kesät ja leudot talvet. Täällä on mitattu Italian kesän kuumimpia lämpötiloja. Talvella lämpötila ei koskaan todella laske nollan alapuolelle, vaikka sen lähellä olevalla Etnan vuoren huipulla sataa joskus lunta. Kreikkalaiset perustivat Catanian noin vuonna 730 eKr. Kartaginilaisen hallinnon jälkeen Catania joutui Rooman hallinnon alaiseksi ensimmäisen puunilaissodan aikana. Keskiajalla Catania oli monien hallitsijoiden alaisuudessa Bysantista Sisilian emiraattiin vuonna 1072. 1500-luvulla kaupunki oli Espanjan hallinnon alla jatkuvien kapinoiden kanssa. Etnan vuori purkautui vuonna 1669 ja aiheutti suuria vahinkoja kaupungille, mutta onneksi kaupungin muurien takia laava suuntasi mereen. Sisilia ja Catania yhdistyivät lopulta Manner-Italiaan vuonna 1860, ja huolimatta kahden maailmansodan vaikutuksista Catania on nyt merkittävä satamakaupunki ja tärkeä tekijä Sisilian taloudessa.

  Catanialla on monia lähiöitä, joissa voit vierailla, jokaisella on omat ominaisuudet ja hurmansa. Matkailuauton vuokrauksen ansiosta Cataniassa voit helposti tutkia näitä alueita ja niiden ulkopuolisia kohteita. Suuntaa rantaretkelle Cataniassa ja käy muinaisilla monumenteilla, jotka ovat jäänteitä sen värikkäästä menneisyydestä. Jos pidät urheilusta, harkitse päivämatkaa mönkijöillä tai pyöräile vuoristopolkujen läpi. Lähde maistamaan viinejä yhdelle sen monista viinitarhoista tai Etnan vuoren huipulle ja osoita kunnioitusta tätä luonnon ihmettä.