Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CHEAPA CAMPA

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Cheapa Campa – Tutustu eteläiseen pallonpuoliskoon!

  Asuntoauton vuokraus Cheapa CampaVierailu Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on elämän unohtumaton kokemus, villi luonto, kauniit rannat, henkeäsalpaavat rannikkoalueet, eloisat kaupungit ja upeat maisemat ovat vain muutamia asioita, joihin rakastut. Näihin kauniisiin maihin matkustaminen voi kuitenkin olla melko kallista, tästä syystä asuntoauton vuokraus Cheapa Campan kanssa on täydellinen ratkaisu tutkia maata ja säästää rahaa.

  Cheapa Campa on erikoistunut edulliseen matkailuautojen vuokraukseen ja kuuluu Apollo Motorhome Holidays konserniin, joka perustettiin vuonna 1985. Kahden tai kolmen vuoden palvelun jälkeen kaikki ajoneuvot siirretään Apollosta Cheapa Campan valikoimaan, mikä varmistaa houkuttelevan hintatason ja tekee niistä parhaan valinnan budjettitietoisille matkailijoille. Ne tarjoavat valikoiman ajoneuvoja pienistä matkailuautoista romanttiselle matkalle kahdelle suurempiin ajoneuvoihin, joihin mahtuu kuusi matkustajaa - ihanteellinen valinta perheelle tai kaveriporukalle, joka on valmis lähtemään tien päälle! Asuntoauton vuokraus Cheapa Campan kanssa takaa korkean turvallisuuden, koska kaikkia ajoneuvoja ylläpidetään säännöllisesti ja huolletaan. Yrityksen sivuliikkeet ovat levittäytyneet laajalti ympäri Australiaa ja Uutta-Seelantia, ja löydät heidät esimerkiksi Sydneystä, Melbournesta, Perthistä, Aucklandista ja Christchurchista, muutamia mainitakseni.

  Vakuutus

  Turvatakuu, josta asiakas on vastuussa onnettomuuden tai kolarin tapauksessa, on 3 500 AUD. Tämä pätee kaikkissa ajoneuvoluokissa, lukuun ottamatta matkailuautojen luokkia 4 ja 6, jolloin turvatakuu on 5 000 AUD. Asiaankuuluva summa varataan asiakkaan luottokortilta (käteistä tai pankkikortteja ei hyväksytä) noutopäivänä. Jos haluat vähentää omavastuun määrää, tarjolla on muutamia ylimääräisiä vakuutuksia, jotka voi valita varausprosessin aikana.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Kaikissa Cheapa Campan ajoneuvoissa on keittiövarusteet, kuten keittiö- ja ruokailuvälineet, liinavaatteet ja vuodevaatteet (lakanat, pyyhkeet). Voit myös päättää lisätä lisävarusteita varaukseesi lisämaksua vastaan. Täysi luettelo lisäominaisuuksista on saatavana varauksen yhteydessä. Jos matkustat lasten kanssa, muista, että Uudessa-Seelannissa ja Australiassa sovelletaan rajoituksia ja säädöksiä, joiden mukaan lasten on oltava yli 6 kuukauden ikäisiä voidakseen matkustaa Cheapa Campan ajoneuvoissa. Hyödyllisiä ohjeita on saatavana varausprosessin aikana. Ehdotamme myös, että lataat matkapuhelimellesi tai tabletille vuokraamo ilmaisen sovelluksen: ApolloConnect (ladattavissa osoitteesta Google Play Storessa ja Apple Storessa). Täältä löydät paljon hyödyllistä tietoa teistä, aktiviteeteistä, leirintäalueista ja reiteistä. Voit katsella myös videoita ajoneuvostasi ennen noutoa.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Cheapa Campan kanssa

  Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on mahdollista ajaa kotimaisella ajokortillasi vain, jos se on painettu englanniksi. Jos ajokortti ei ole englanninkielinen, vuokraamo vaatii valtuutetun englanninkielisen käännöksen tai kansainvälisen ajoluvan. Vuokran noudon aikana on pakollista esittää sekä kotimainen, että kansainvälinen ajokortti, sillä sen tekemättä jättäminen johtaa varauksen peruuttamiseen. Kuljettajien on oltava vähintään 21-vuotiaita kaikkia tarjolla olevia ajoneuvoja varten. Australiassa olet itse vastuussa tietullien maksamisesta, jotka vaihtelevat osavaltioittain. Matkustat todennäköisesti maksullisia teitä pitkin, jos ajat suurempien osavaltioiden Queenslandin, Victorian tai Uuden Etelä-Walesin kautta. Uudessa-Seelannissa on tällä hetkellä kolme maksullista tietä: Northern Gateway Toll Road (Aucklandin pohjoispuolella), Takitimu Drive Toll Road ja Tauranga Eastern Link Toll Road, molemmat Taurangassa. Suosittelemme, että tarkistat ennen matkaa varmistaaksesi, ylitätkö yhden näistä tiemaksuista ja valmistaudutte vastaavasti.

  Cheapa Campan ajoneuvovalikoima

  Ajoneuvovalikoima koostuu kuudesta eri ajoneuvosta, joihin mahtuu jopa kuusi matkustajaa, kattotelttaisista matkailuautoista klassisiin asuntoautoihin. Vuokrasi sisältää:

  • Rajoittamattomat kilometrit
  • 24 tunnin tiepalvelu
  • Ilmainen sovellus (ApolloConnect) saatavilla ladattavaksi kartoilla, retkeilyoppailla ja muilla käytännöllisillä tiedoilla

  Cheapa Vivid Camper

  Cheapa Vivid Camper
  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Roof Tent matkailuauto
  Pituus: 5.4 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Tämä suhteellisen pieni ajoneuvo tarjoaa nukkumapaikkoja enintään neljälle hengelle. Sillä on kaksi parisänkyä (yksi yllä olevassa kattoteltassa ja yksi sisällä). Tavallinen pieni keittiö on saatavilla ajoneuvon takaosassa.

  Cheapa Endeavour Camper

  Cheapa Endeavour Camper
  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Hi Top matkailuauto
  Pituus: 4.9 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Täydellinen valinta pienelle perheelle, joka koostuu kahdesta aikuisesta ja kahdesta lapsesta. Ruokailualue muuttuu parisängyksi ja toinen parisänky löytyy kattoalueella. Sillä on myöskin pieni varustettu keittiö.

  Cheapa Hitop

  Cheapa Hitop
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Hi Top matkailuauto
  Pituus: 4.9 metriä
  Vaihteisto: Automaatti tai manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tämä helposti ajettava ja mukava ajoneuvo on täydellinen valinta parille. Se pitää sisällään pienen keittiön ja ruokailualueen, jonka voi muuttaa parisängyksi.

  Cheapa 2-Berth

  Cheapa 2-Berth
  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 7.1 metriä
  Vaihteisto: Automaatti tai manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Täydellinen parille tai kahdelle ystävälle, ketkä haluavat olla omatoimisia ja enemmän tilaa. Tässä matkailuautossa on suihku ja vessa, sekä hyvän kokoinen keittiö.

  Cheapa 4-Berth

  Cheapa 4-Berth
  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.7 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Hyvä vaihtoehto seuraavalle lomallesi perheen tai ystävien kanssa! Kahdella parisängyllä, varustetulla keittiöllä, kylpyhuoneella suihkulla ja vessalla, tämä asuntoauto antaa varmasti rahallesi vastinetta!

  Cheapa 6-Berth

  Cheapa 6-Berth
  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 7.7 metriä
  Vaihteisto: Automaatti tai manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Suurin tarjolla oleva ajoneuvo sopii suurelle ryhmälle ystäviä ja suurelle perheelle, johon mahtuu jopa kuusi matkustajaa. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraavalle lomalle tien päällä!

  Mistä noudan asuntoautoni Cheapa Campalta

  Matkailuauton vuokraus Cheapa Campalta antaa sinulle mahdollisuuden noutaa ajoneuvosi tietyistä Australian tärkeimmistä kaupungeista ja turistinähtävyyksiltä, sekä kahdesta Uuden-Seelannin tärkeimmästä kaupungista - Aucklandista ja Christchurchista. Heidän sivukonttorinsa ovat avoinna koko viikon maanantaista sunnuntaihin klo 8.00-16.00 välillä. Huomaa, että vuokraamo ei tarjoa aukiolopalvelujen ulkopuolisia palveluja, joten ajoneuvon voi noutaa ja palauttaa vain toimiston aukioloaikoina.

  Cheapa Campan noutokohteet Australiassa

  ALICE SPRINGS
  40 Stuart Highway,
  Alice Springs 0871
  BRISBANE
  733A Nudgee Road,
  Northgate (Brisbane) QLD 4013
  CAIRNS
  432-434 Sheridan Street
  Cairns QLD 4870
  MELBOURNE
  40/46 Hume Hwy
  Somerton (Melbourne) VIC 3062
  PERTH
  65 Worrell Avenue
  High Wycomb (Perth) WA 6057
  SYDNEY
  31 Bay Road,
  Taren Point (Sydney) NSW 2229

  Cheapa Campan noutokohteet Uudessa-Seelannissa

  AUCKLAND
  9 Richard Pearse Drive,
  Auckland, Mangere, 2022
  CHRISTCHURCH
  24 Logistics Drive, Harewood,
  Christchurch, Canterbury, 8051

  Varaa seuraava seikkailu Cheapa Campan kanssa! Joko nyt verkossa tai ota yksinkertaisesti yhteyttä varausasiantuntijoihimme maanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00 välillä. Voit soittaa meille numeroon +49 89 412 072 98 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen muccampers@autoeurope.de.