Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS PERTH

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Perth

  Auto Europella on takanaan 60 vuoden historia ja sijoittuu yhdeksi parhaimmista autonvuokrauksen välittäjiksi maailmanlaajuisesti. Autonvuokrauksen hinnat ovat lyömättömiä ja tilavia asuntoautoja verkossa. Vuokraa asuntoauto Perthissä ja voit saavuttaa vesiurheilu maailmankuuluja kohteita Australiassa, tutkia Intian valtameren rannikkoa ja muita mielenkiintoisia kohteita Länsi-Australiassa. Pitkille matkoille Australiassa, kuten esimerkiksi 3931 km matka Sydneyn kaupunkiin, sinun ei pitäisi säästellä asuntoautosi ominaisuuksista, jotta matkastasi tulisi mukava kokemus. Hotellisi pyörillä tarjoaa suuria mahdollisuuksia kokea Australia omakohtaisesti. Meidän asiantuntijat auttavat mielellään puhelimitse tai sähköpostilla, jos sinulla on erityisiä kysymyksiä koskien asuntoauton vuokrauksta.

  Leirintäalueet Perthin seudulla

  Perthissä ja sen ympäristössä sinulla on lukuisia leirintäaluemahdollisuuksia. Haluamme esitellä alla joitakin kohteita, joista kukin sopii erilaisiin tarpeisiin.

  Perth Central Caravan Park Alue sijaitsee lähellä lentokenttää, vain 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Tilat ovat puhtaat ja modernit. Kansainvälinen ilmapiiri on taattu ja 30 minuutin välein kulkee bussi suoraan Perthiin. Henkilökunta on ystävällistä ja saat erinomaista palvelua.
  Acclaim Kingsway Tourist Park Leiri avattiin vuonna 2013 ja on nyt yksi suosituimmista Perthissä! Leirintäalue on tilava ja lemmikit ovat tervetulleita! Se sijaitsee Greater Perth- alueella 30 minuuttia Perthin lentokentältä ja Perthin eläintarhan saavuttaa 25 minuutissa. Tilat ovat hyvin varustettuja kaikella lämmitettävästä peitosta biljardipöytään!
  Discovery Parks - Coogee Beach Tämä on täydellinen paikka rantalomalle. Alueen tilat sijaitsevat toisella puolella Coogee Beach dyynejä. Täällä voit nauttia vesielämästä. Leiri on hyvin hoidettu ja palvelu hyvää. Kahvila kutsuu sinua nauttimaan virvokkeita ja grillin ystäville löytyy laajennettu BBQ alue!
  Karrinyup Waters Resort Tämä on erinomainen kohde perheille! Leirin keittiö sijaitsee lammen rannalla leikkipaikan vieressä. Hienot altaat ja suuret pomppulinnat tarjoavat vaihtelua. Ilmainen pysäköinti ja itsepalvelupesula on saatavilla hintaan 79€ - 87€ / päivä.
  Peppermint Grove Beach Holiday Park Etsikö rentoutumista? Täältä löytyy rauhaa ja romanttinen nuotiopaikka ja joskus paikalle saapuu ystävällisiä kenguruita tutkimaan leirintäaluetta! Voit maistella kotitekoisia piirakoita ja kakkuja, joita voi nauttia paikan päällä tai lämmittää myöhemmin.

  Saatavilla olevat asuntoautot Perthissä

  Tässä on pieni valikoima meidän tarjoamia asuntoautojen malleja, jotka voit varata ja ovat saatavilla Perthistä autovuokraamoissa. Cheapa 4WD asuntoautossa on tilaa kahdelle ja on varustettu keittiöllä, vesisäiliöllä ja ilmastoinnilla. Malli on 3 vuotta vanha. Ultima Plus on 3 henkilölle ja mallit ovat 2 vuotiaita. Lastenistuimet voidaan asentaa halutessa erikseen. Beach asuntoauton kanssa sinulla ei ole kilometrirajoitusta. 7,1 m asuntoautossa on kaikki mitä tarvitset Australian matkalle. 6 hengelle voit valita Cheapa 6 Berth asuntoauton, jossa on kuitenkin käsivaihteisto. Saatavilla on kolme parisänkyä.

  Cheapa 4WD Camper Ultima Plus

  4WD Camper

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 5.3 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali 4x4
  Polttoaine: Diesel

  Ultima Plus

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 7.0 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  C-Klasse Beach 6 Berth Cheapa

  C-Luokka Beach

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.2 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  6 Berth Cheapa

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.7 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Perthistä

  12 elokuuta 1829 syntyi Perth, neljänneksi suurin kaupunki Australiassa ja Swan-joella. Kuitenkin virallisesti kaupungin perustaminen tapahtui vasta vuonna 1856, kun Iso-Britannian valtiovarainministeri Sir George Murray lainasi skottilaisen nimen synnyinmaastaan. Perthissä ja sen alueella asuu lähes 2 miljoonaa asukasta yli 5000km² alueella. Suosittuja kohteita Perthissä ovat "Rottnest Island" saaret, joita kutsutaan myös nimellä "Rotto" tai Kings Park, joka on monien australialaisten mielestä kaupungin sielu. Erityisen näyttävä on Cottesloe Beach, jossa voi ihailla uskomatonta auringonlaskua ja lämpötilat ovat lämpimät ympäri vuoden. Viinin ystävien ei kannata jättää väliin vierailua Swan Valleyn yli 60 viinitilalla. Suhteellisen pienestä kaupungista, jossa on noin 12000 asukasta, löytyy parlamenttitalo, kaikki suuret pankit, osakemarkkinat, yöelämää Northbridge-alueella ja ostoskeskuksia. Asuntoauton vuokraus Perthissä on klassinen tapa tutustua maahan, jos haluat vierailla kaupungin lisäksi myös vaikkapa Melbournessa tai Brisbanessa.

  Maantieteellisestä sijainnista ja maan koosta johtuen, liikenne Länsi-Australiassa keskittyy Perthiin ja sen ympäristöön. Löydät kansainvälisen lentokentän, linja-auto- ja lauttaliikenteen yhteyksiä. Myös tärkeät valtatiet johtavat Perthiin, joten sinulla on parhaat yhteydet täältä sisämaahan.

  Matkailuauton vuokraus Perthistä tuo jännitystä ja saa sydämesi sykkimään nopeammin. Tämä jättää pois hotellien etsinnän ja voit kokea luonnon ihmeitä. Keittiössä voit valmistaa tuoreista raaka-aineista maukkaan aterian tai grillata asuntoauton vieressä. Australiasta löytyy kaikenlaisia epätavallisia erikoisuuksia, joita voit maistaa matkallasi.