Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS SYDNEY

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Sydney

  Sydney on tavallisesti paikka, jonka matkustajat valitsevat Australian kiertomatkan alulle. Tuskin kukaan matkustaa maapallon toiselle puolelle ja nauttii "vain" upeasta Sydneyn kaupungista ja kuuluisasta oopperatalosta ja Harbour-sillasta. Meidän suositus Australian matkalle on tietenkin asuntoauton vuokraus Sydneystä! Auto Europe on yksi maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, joka tarjoaa erilaisia palveluja. Monien vuokra-autojen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus vuokrata moottoripyöriä, luksusautoja ja asuntoautoja. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, tai varaa suoraan netistä.

  Leirintäalueet Sydneyn seudulla

  Tutustu matkailuautojen vuokraukseen Sydneyssä, sekä leirintäalueiden ehdotuksiimme Sydneyssä ja sen lähialueilla, jotka olemme koonneet sinulle alle. Kaikki paikat tällä listalla sopivat erilaisille asuntoautoille.

  Sydney Lakeside Holiday Park Tämä leirintäalue on ihanteellinen lomailuun Sydneyssä. Se on vain 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja bussipysäkki on suoraan alueella. Se on varustettu grillitiloilla, leirikeittiöllä, saniteettitiloilla, patruunoiden hävityspisteellä, vedellä, sähköllä, wc:llä, suihkulla, pesutiloilla kuivausrummulla, langattomalla netillä ja leikkipaikalla. Alueelle pääsee pyörätuolilla ja koirat eivät ole sallittuja.
  Lane Cove National Park Noin 20 km päässä Sydneystä sijaitsee Lane Cove National Park. Pääset alueelle päällystettyjä teitä pitkin. Alue on avoinna kaikissa sääolosuhteissa ja ihanteelliset vuodenajat vierailla ovat kevät ja syksy. On olemassa suuri määrä eri tavoin varustettuja pysäköintipaikkoja, kuten sähköyhteydellä tai ilman. Parkkipaikat sijaitsevat joko ruoholla tai betonilalustalla. Käytössäsi on myös uima-altaita.
  Wodonga Caravan & Cabin Park Wodonga Caravan & Cabin Park sopii kulkureitilläsi Melbourneen. Etäisyys Sydneystä on noin kolme tuntia ja 20 minuuttia. Lähellä sijaitsevat golfklubit, tenniskentät ja muut urheilumahdollisuudet pitävät sinut kiireisenä. Saatavilla on asuntoautopaikkoja sähköllä, mutta voit vuokrata myös huoneen tai mökin.
  Caravan Park South Canberra Tämä leirintäalue sijaitsee 3,5 tunnin ajomatkan päässä Sydneystä. Alueelta löytyy kioski rajoitetuilla ostosmahdollisuuksilla ja bistro kevyillä aterioilla. Caravan Park South Canberra on ihanteellinen pysähdyspaikka, jos haluat käydä Canberran kaupungissa.

  Saatavilla olevat asuntoautot Sydneyssä

  Jos haluat vuokrata asuntoauton Sydneyssä, tutustu seuraaviin asuntoautojen valikoimiin Australiassa. Meidän ensimmäinen malli Euro Tourer, jossa on kaksi sänkyä, joten tämä matkailuauto on ihanteellinen pariskunnille. Se on varustettu 3-polttimen kaasuliedellä, mikroaaltouunilla ja 1,90 m jääkaapilla ja pakastimella. Kuka tarvitsee yhden paikan lisää nukkua, hyvä vaihtoehto on Hippie Hitop. Se on yhteensä 4,90 m pitkä, 1.70 m leveä ja 2.70 m korkea. Katon korkeus sisätilassa on 1,95 m. Tämä malli on sopiva kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Euro Camper tarjoaa 4 sänkyä ja sopii perheelle kahdella lapsella tai neljälle aikuiselle. Lisävarusteiden mahdollisuus ei jätä mitään toivomisen varaan. River malli tarjoaa kokeneelle kuljettajalle 7,21 m pituutta ja mukavuutta Australian teillä. Suuren koon ansiosta ihmisillä pitäisi olla riittävästi tilaa kävellä sisällä mukavasti. Vuodepaikkoja löytyy jopa 6 hengelle.

  Euro Tourer Hippie Hitop

  Euro Tourer

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 7.1 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Hitop Camper

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Hi Top
  Pituus: 4.9 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Bensiini
  Euro Camper River

  Euro Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  River

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.2 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Sydneystä

  Sydneyssä vierailee vuosittain yli 10 miljoonaa vierailijaa muista maista ja Australiasta. Kauniit rannat ja nähtävyydet, sekä hyvä ilmapiiri ovat vain muutamia tämä maagisen paikan vetovoimatekijöitä. Suurin kaupunki Australiassa ja sen Harbour Bridge kaarisilta on merkitty Guinnessin ennätysten kirjaan. Se on levein pitkän matkan ja korkein teräksinen kaarisilta, sekä viidenneksi pisin kierrekaarisilta maailmassa. Sydney Mint rakennettiin vuosina 1811-1816 ja se on vanhin julkinen rakennus Sydneyn ydinkeskustassa. Sydney Tower, näköala- ja tv-torni oli korkein torni kun se avattiin vuonna 1981 ja se on edelleen toiseksi korkein vapaasti seisova rakennus kaikkialla Australiassa. Ensimmäinen Euroopan siirtokunta muodostui Sydneyssä vuonna 1788.

  Tee matkastasi erityinen. Rocks on vanhin osa Sydneytä. Sieltä löytyy kapeita katuja, siirtomaan rakennuksia, hiekkakirkkoja ja luultavasti vanhin maan pubeista. 70-luvulla lähes kaikki purettiin täällä nykyaikaisten kerrostalojen tieltä, mutta kansalaisaloite onneksi esti tämän ja siten säilytti alueen charmin. Täällä käydyt markkinat viikonloppuisin, taidemuseot, katuviihde ja herkulliset ravintolat, sekä näkymät satamaan ja oopperatalo tekevät Rocksista yhden mielenkiintoisimmista kaupunginosista.

  Pääkaupunki Canberra sijaitsee 286 km pohjoiseen Sydneystä ja Melbourne jopa 876 km päässä. Tämän pituista matkaa varten sinun kannattaa vuokrata asuntoauto Sydneystä. Matkan varrella voit pysähtyä lukuisissa kohteissa, kuten monet kansallispuistot, Wilsons Promontory ja Phillip Island, joka tunnetaan pienistä pingviinien pesimispaikoista. Karu rannikko kaupunkien välillä inspiroivat sinua. Nauti tuoreista meren herkuista, joita voit valmistaa itse. Rentoudu Jervisin niemen valkoisilla hiekkarannoilla. Kauempana, 921 km päässä Sydneystä pohjoiseen sojaitsee Brisbane. Matkalla voit nauttia kauniista takamaasta kaukana suurkaupungeista. Huomioi, matkalla etäisimmissä kohteissa huoltoasemia löytyy niukasti ja matkustaminen ei aina ole sallittu asuntoautolla kaikkialle.