Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS DENVER

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Denver

  Noin 1 mailin merenpinnan yläpuolella sijaitseva Denver on saanut nimeksi "Mile High City", eli mailin korkea kaupunki, mutta muissa piireissä se tunnetaan myös nimellä "lännen Wall Street". Nimestä huolimatta Denver on hyvin erityinen Amerikan kaupunki. Sen mainio sijainti, kauneus ja vetovoima ovat osoitus siitä, miksi se on tällä hetkellä yksi USA:n nopeimmin kasvavimmista kaupungeista. Denver on Coloradon osavaltion pääkaupunki ja se sijaitsee South Platte joen laaksossa. Alun perin kaupunki perustettiin vuonna 1858 kultaryntäyksen aikana ja tällä hetkellä sieltä löytyy 78 asuinaluetta, joissa kaikissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja hurmaa. Esimerkiksi yksi naapurustosta voi olla täynnä pilvenpiirtäjiä, kun taas toisesta löytyy 1800-luvun jäänteitä ja tuoreimpia alueita. Asuntoauton vuokraus Denverissä tuo vapauden tutustua näihin esikaupunkeihin ja lähteä pidemmälle kiertomatkalle vaikka San Franciscoon asti.

  Denver on loistava lähtöpaikka vuoristossa vieraileville matkailijoille. Vuoristokokemusta etsivät voivat viettää päivän ajamalla pitkin Evansin vuoristomaisemareittiä. Muista kuitenkin viettää aikaa Denverissä ja nauttia kaikesta, mitä kaupungilla on tarjota. Täältä löytyy lukuisia museoita, gallerioita ja ravintoloita. Urheilun faneja vetävät puoleensa Coors Fieldin ja Mile High stadionin valot, kun taas perheet voivat viettää tuntikausia tutustumalla Denverin luonto- ja tiedemuseoon tai Denverin eläintarhaan. Vanhan ajan Denverin makuun pääset viettämällä aikaa Larimerin aukiolla, joka on myös hyvä paikka maistella kaupungin ruokia ja tietenkin olutta.

  Jos olet kiinnostunut asuntoauton vuokrauksesta Denverissä lomasi aikana, käännä katseesi Auto Europen suuntaan. Suuren asuntoautojen valikoiman ja tarjoustemme ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivan ajoneuvon. Paikalliset vuokraamot, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat asiantuntevia ja luotettavia. Varata voit ottamalla yhteyttä asuntoautojen asiantuntijoihimme tai käyttää turvallista verkkovarausjärjestelmäämme. Verkossa voit vertailla hintoja ja lisävarustuksia jokaisella ajoneuvolla ja myös lähettää valitsemasi tarjous sähköpostiisi. Tiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan lomallesi sopivimman asuntoauton!

  Leirintäalueet Denverin seudulla

  Lukuisat paikalliset leirintäalueet sijaitsevat Denverin kaupungissa ja sen ympäristössä, mikä tekee kaupunkiin tutustumisesta poikkeuksellisen yksinkertaista. Leirintäalueet eivät ainoastaan sijaitse hyvällä paikalla, mutta ovat myös halvempia kuin tavanomaiset hotellihuoneet. Monilla leirintäalueilla on jopa enemmän mukavuuksia ja erilaisia palveluja verrattuna joihinkin hotelleihin. Nouda matkailuauto Denverissä yhdestä monista vuokraamoista ja vietä lomasi yhdellä seuraavista meidän suosittelemista leirintäalueista. Jokainen leirintäalue sijaitsee hyvällä paikalla ja ovat täynnä tekemistä retkeilystä kalastukseen ja lämmitettyihin uima-altaisiin. Nämä ovat meidän suosittelemia leirintäalueita Denverissä ja lähialueilla.

  Denver Meadows RV Park Denver Meadows RV Park sijaitsee lähellä Denverin kaupunkia. Tämä täydellisellä paikalla sijaitseva leirintäalue tarjoaa mahdollisuuden tutustua Denveriin ja sen kaikkiin ihmeisiin. Sinulla on käytettävissä vesi-, sähkö- ja viemäripalvelut sekä vessat, suihkut ja pesutilat. Leirintäalue hyväksyy vain vuoden 1995 jälkeisiä asuntoautoja ja on lemmikkieläinystävällinen. Huomaa, että jotkut koirarodut ovat kiellettyjä, joten tarkista leirintäalueelta etukäteen.
  Dakota Ridge RV Park Yöpyminen Dakota Ridge leirintäalueella 141 paikalla, joka on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa klubitalon kuntosalilla, biliardihuoneen ja jopa lämmitetyn uima-altaan ja porealtaan, voi olla yhtä miellyttävää kuin missä tahansa paikallisessa hotellissa. Leirintäalueella on myytävänä propaania ja saatavilla päivittäinen jätehuoltopalvelu. Lisäksi voit käyttää erilaisia pelejä ja kirjastoa. Leirintäalueen sijainti vuorien ja Denverin kaupungin välissä tekee siitä täydellisen paikan rentoutua tai käydä kaupungissa.
  Clear Creek RV Park Lähellä jokea ja luonnonkauniiden maisemien ympäröimä leirintäalue sopii ihanteellisesti vierailuun Denverissä ja pääset nauttimaan paikallisesta luonnosta. Tämä leirintäalue tarjoaa mahdollisuudet vaeltamiseen, pyöräilemiseen, melontaan, kalastukseen ja paljon muuta. Leirintäalue on avoinna ympäri vuoden, siellä on suihkut, paikallinen leikkipaikka ja yhteisökeskus, pesulapalvelut ja parkkipaikat joen vieressä. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä myös koko alueella.
  Prospect RV Park Prospect RV Park sijaitsee kätevästi Denverin kaupunkiin kulkevan bussilinjan vieressä ja täältä löytyvät kaikki modernit USA:ssa asuntoautoille saatavilla olevat mukavuudet. Leirintäalueella on 70 paikkaa, jotka ovat täysin huollettuja, ja täältä löytyvät myös pesutilat, suihkut ja kylpyhuoneet. Ilmainen langaton netti on käytettävissä ympäri aluetta, mutta rajoitetusti. Käytettävissä on myös jätteenkäsittelylaitos ja lemmikkieläinystävällinen alue. Leirintäalue sijaitsee erinomaisella paikalla heille, ketkä haluavat patikoida, kalastaa ja ulkoilla.
  Flying Saucer RV Park Tämä Denverissä oleva leirintäalue tarjoaa lukuisia joen rannalla olevia asuntoautojen parkkipaikkoja. Paikan päällä voit vaeltaa, pyöräillä ja jopa kokeilla erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Leirintäalue sijaitsee 5 minuutin päässä raitiovaunupysäkiltä, joten pääset Denverin kaupunkiin helposti ja nopeasti. Paikan päällä löytyvät suihkut ja pesulapalvelut. Alue on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa ilmaisen langattoman netin kaikkialla. Lemmikit ovat sallittuja, mutta ehdoilla.

  Saatavilla olevat asuntoautot Denverissä

  Meillä on suuri valikoima erilaisia asuntoautoja Denverissä. Listasimme tähän alueen parhaimmat asuntoautot, mutta jos mikään näistä ei ole mieleisesi, voit tarkastella kaikkia saatavilla olevia ajoneuvoja turvallisen varausjärjestelmän avulla. T17 Truck Camper sopii kolmelle hengelle pari- ja yhden hengen sängyllä. Keittiö, suihku, wc, lämmitys ja ilmastointi sisältyvät myös vakiona valikoimaan. Britz asuntoautossa voi nukkua jopa neljä matkustajaa kahdella parivuoteella. Siinä on myös keittiö, wc, suihku, lämmitys ja ilmastointi. A-luokan asuntoauto on jopa 9.7 metriä pitkä, joten tänne mahtuu mukavasti kuusi henkeä kahdella parivuoteella ja kahdella erillisellä vuoteella. Vakiovarusteisiin kuuluvat keittiö, suihku ja wc. Tässä asuntoautossa on myös peräkamera, joka helpottaa pysäköintiä. Puhtaan- ja jäteveden säiliöt sisältyvät hintaan. Lopuksi meillä on C30 Large Motorhome, jossa on nukkumatilaa jopa seitsemälle hengelle. Sisältä löytyvät avara huone, keittiö, wc, suihku, kolme parivuodetta ja yksi yhden hengen vuode.

  T17 Truck Camper - T17 23-28 ft 4-berth - BRITZ

  T17 Truck Camper

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: Truck Camper
  Pituus: 4.8 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Britz 23-28ft 4-Berth

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 7 - 8.5 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Class A 30-32ft - U C30 Large Motorhome - C30

  A-luokka 30-35ft - U

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: A-luokka
  Pituus: 9 - 9.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C30 Large Motorhome

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C-luokka
  Pituus: 9 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Automaatti

  Lisätietoa Denveristä

  Denveristä on lukuisia mielenkiintoisia faktoja ja paljon tekemistä vierailun aikana. Denver on nimetty kenraali James W. Denverin, Kansasin viidennen kuvernöörin mukaan. Kaupungin alla on arviolta yli 13715 metriä maanalaisia tunneleita, joita voit tutkia matkallasi. Vuonna 1976 Denverille myönnettiin lupa pitää talviolympialaiset, mutta Denver vetäytyi sen isännöimisestä paikallisten tyytymättömyyden takia taloudellisiin kustannuksiin. Valitsemalla asuntoauto Denveristä voit matkustaa helposti ympäri kaupunkia ja Coloradon osavaltiota, tai vaikkapa Los Angelesiin saakka. Jää upeille leirintäalueille, joista monet ovat halvempia ja jopa melko keskeisellä paikalla verrattuna paikallisiin hotelleihin.

  Denver on elinvoimainen osavaltion pääkaupunki, jossa on runsaasti kahviloita, ravintoloita, baareja ja klubeja. Käy Kirklandin museossa, Molly Brown Housessa tai vietä päivä Denverin eläintarhassa. Kalliovuoret eivät myöskään ole liian kaukana. Nauti ympäröivistä kansallispuistoista ja nauti unelmiesi matkasta matkailuautolla. Kaupungin sisällä voit rentoutua Sloanin järvipuistossa, muistopuistossa tai kävellä ja nauttia paikallisesta katutaiteesta ja seinämaalauksista. Mitä tahansa teetkin haluamme varmistaa, että voit nauttia täysillä tästä maagisesta kohteesta.