Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS LOS ANGELES

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Los Angeles

  Tutki suurinta kaupunkia Kaliforniassa täysin eri näkökulmasta. Vuokraa asuntoauto Los Angelesissa ja aloita mukava, joustava ja edullinen loman. Vuosien kokemuksen avulla Auto Europe tarjoaa sinulle nyt paitsi erittäin edullisia vuokra-autoja yli 24,000 kohteessa 180 eri maassa, mutta myös asuntoautoja erilaisiin tarkoituksiin. Suunnittele matkasi tarpeidesi mukaan ja koe koko Los Angelesin seutu omaan tahtiin. Jos haluat sisällyttää matkaasi vierailuja muihin kaupunkeihin, kuten San Franciscoon tai Las Vegasiin, se ei ole ongelma. Vuokraa nelipyöräinen kotisi verkossa tai soita palvelunumeroon, myyntitiimimme neuvoo vuokrassasi.

  Leirintäalueet Los Angelesin seudulla

  Los Angelesin alueen ympärillä on olemassa monia vaihtoehtoja leiriytyä asuntoautolla. Täällä olemme poimineet sinule joitakin mielenkiintoisimmista ehdotuksista, jotka lupaavat hauskaa ja rentouttavaa oleskelua.

  Lake Campground Leiri sijaitsee noin puolen tunnin päässä 2700 neliökilometrin Angelesin kansallismetsästä ja noin tunnin päässä keskustasta. Tammi- ja mäntypuut tarjoavat varjosia alueita matkailujoille. Upea metsänäköala ei ole taattu ainoastaan vaelluksille. Juomavesi, wc ja tulisijat ovat saatavilla vieraille, mutta täällä ei ole käytettävissä sähkökytkentää.
  Fairplex RV Park Fairplex RV Park löytyy vain noin 61 km keskustasta (noin 35 minuuttia). Tämä on sinulle, jos haluat yhdistää luonto- ja kaupunkielämän toisiinsa ihanteellisella paikalla. Päivittäisen aamiaisen lisäksi tarjolla on ilmainen Wi-Fi, ympärivuotinen uima-allas ja saunatilat. Kiertuekuljetuspalvelu vie sinut kaupunkiin mukavasti. Saatavilla on myös virtalähde.
  Banning Stagecoach Banning Stagecoach leirintäalue sijaitsee I-10 lähellä ja noin puolentoista tunnin päässä Los Angelesista. Sen upeiden vuoristomaisemien lisäksi tarjolla on uima-allas, kaapelitelevisio, lentopallokenttä, ilmainen Wi-Fi ja koirapuisto. Yhteisessä oleskelutilassa voit pelata biljardia tai pöytätennistä. Hyvin läheltä löytyy suuri ostoskeskus. Sähkö on käytettävissäsi ja kaasupullot täytetään maksua vastaan.
  Barstow / Calica Jos ajat Las Vegasista asti, tämä paikka on täydellinen vaihtoehto sinulle. Idyllinen keidas Mojaven autiomaassa sijaitsee lähes kaksi tuntia Los Angelesista. Mahdolliset aktiviteetit paikan päällä ovat jousiammunta, maastopyöräily ja maastoajoa Mulen kanjonissa, uinti uima-altaassa tai retkeily. Ilmainen kuljetus vie sinut läheiseen aavekaupunkiin Calicoon. Kaapelitelevisio ja Wi-Fi ovat ilmaisia. Virtalähde on taattu.
  Ventura Ranch Ventura Ranch alueen Topa Topa vuoren juurella saavutat tunnissa ja 20 minuutissa keskustasta. Pienellä metsäalueella voit nauttia tähtitaivasta yöllä joen rannalla, pyynnöstä yhdessä autenttisesti sisustettussa teepeesissa. Alueella on suihkut ja pesutilat ja sähköä. Jälleen käytössäsi on uima-allas ja ilmainen langaton netti.

  Saatavilla olevat asuntoautot Los Angelesisssa

  Alla on neljä esimerkkiä käytettävissä olevista asuntoautoista, jotka voit noutaa Los Angelesissa. Jos matkustat kumppanin kanssa, valitse esimerkiksi US Tourer. Kuusimetrisessä tyylikkäässä autossa on parivuode, keittiö, wc ja suihku. Jos olet matkassa neljästään, kuudesta seitsemään metrinen malli Class C 20-23ft on hyvä valinta. Tämä matkailuauto on varustettu parivuoteella ja kahdella erillisellä sängyllä. Wc ja keittiö tarjoavat tarvittavan mukavuuden. Pioneer mallissa löytyy paikat viidelle matkustajalle ja makuutilat kahdella parisängyllä ja yhdellä erillisellä sängyllä. 6,7-7,6 metrisessä asuntoautossa on suihku, wc ja keittiö. Ilmastointi tekee ajamisesta kuumassa ilmastossa miellyttävän. Perseus RV 30-33ft tarjoaa tilaa kuudelle samalla sänkymäärällä (kaksi parisänkyä, kaksi tavallista sänkyä). Keittiön, vessan ja suihkun lisäksi myös ilmastointi lisää mukavuutta kuumina päivinä. Tämän mallin pituus on 9,1-10 metriä.

  US Tourer C-Klasse 21-23ft

  US Tourer

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 6.1 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C Luokka 21-23ft

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 21 - 23 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Pioneer Perseus RV 30-33ft

  Pioneer 22-25ft

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.7 - 7.6 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Perseus RV

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 9.1 - 10 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa Los Angelesista

  Lähes neljän miljoonan asukkaan Los Angeles on toiseksi suurin kaupunki Yhdysvalloissa New Yorkin jälkeen. Se toimii paitsi Kalifornian kaupallisen ja liikekeskuksen lisäksi myös kulttuurikeskuksena. Siksi voit nähdä useita tutkimuslaitoksia, korkeakouluja ja yliopistoja, teattereita ja museoita ympäri kaupunkia. Erityisesti kaupunki tunnetaan tietenkin maailmankuulusta Hollywoodin kaupunginosasta, joka on amerikkalaisen elokuvan ja tv-tuotannon linnake. Koska se sijaitsee Santa Monican rannalla, löydät läheltä monia hiekkarantoja. Erittäin suositeltavaa on täydellinen rentoutuminen auringossa tai urheilemalla erilaisilla rannoilla, kuten Venice Beach, Cabrillo Beach, Hermosa Beach ja Manhattan Beach. Lisäksi kaupunki järjestää monipuolista ohjelmaa jokaisena vuodenaikana säännöllisillä festivaaleilla ja muilla tapahtumilla. L.A. Times Book Festival keväällä, juhlallisuudet Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä kesällä tai Pan Afrikkalainen Film & Arts Festival talvella, täältä löytyy jotain hauskaa kaikille.

  Los Angeles on erittäin monipuolinen kaupunki, joten kannattaa varata riittävästi aikaa jokaiselle kaupunginosalle nähdäkseen mahdollisimman paljon. Älä missään tapauksessa missaa Walk of Fame Hollywoodissa, josta löytyy monien julkkiksien tähdet. Kuuluisaa Hollywood-tekstiä kaupungin pohjoisosassa on vaikea olla huomaamatta. Getty Center Brentwoodissa vakuuttaa poikkeuksellisella arkkitehtuurilla ja valtavalla kokoelmalla näyttelyitä. Lähes 50,000 taideteoksia, kuten maalauksia ja veistoksia, voi ihailla ilmaiseksi. Chinatownissa tai Little Tokyossa voit kokea Kaukoidän hohtoa keskellä amerikkalaista kaupunkia. Muita kohokohtia ovat Staples Center, US Bank Tower, tai omituinen Watts Towers, mainitakseni vain muutamia. Mutta kaupungin ulkopuolella sinua odottaa paljon muuta. Suunnittele matkailuautosi vuokraus Los Angelesista ja aja US-101 N tai I-10 W kautta Malibuun. Vaikka viehättävä kohde vetää puoleensa erityisesti filmitähtiä, hienot hiekkarannat ovat erityisen suosittuja surffaajien kesken. Vain 30 minuutin päässä sijaitsee Long Beach, josta löytyy monia muita nähtävyyksiä. Läheisessä Disneylandissa käyvät mielellään niin pienet kuin isotkin lapset.

  Jos olet valinnut asuntoauton matkaasi varten, se tuo monia etuja verrattuna matkaan vuokra-autolla. Asuntoautossa sinun ei tarvitse luopua tietyistä mukavuuksista ja saat runsaasti tilaa itselle, matkustajille ja matkatavaroille. Voit säästää paljon rahaa, koska usein ärsyttävä vapaan ja edullisen hotellin etsiminen jää pois, sekä erittäin kalliiden ravintoloiden aterioiden kustannukset pienenevät. Suurkaupungissa suuret marketit ja halpahallit eivät ole harvinaisia. Siellä voit ostaa tarvikkeita ja kokata itse omassa keittiössä suosikkiateriasi missä ja milloin haluat. Mitä siis odotat, asuntoauton vuokraus Los Angelesissa on vain klikkauksen päässä!