Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS EL MONTE RV

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus El Monte RV – Löydä tarjous!

  Asuntoauton vuokraus El MonteMatkailuautojen vuokrauksesta on nopeasti tulossa yksi suosituimmista tavoista matkustaa. Siinä yhdistyvät monet edut, kuten joustavuus ja vapaus, mahdollisuus viettää laatuaikaa perheen tai ystävien kanssa, mitä mikään muu liikennemuoto ei voi tarjota. Auto Europe tekee yhteistyötä lukuisten vuokraamojen kanssa ympäri maailmaa ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman moderneja ja mukavia asuntoautoja. Jos suunnittelet lomaa Yhdysvalloissa, asuntoauto on täydellinen tapa kiertää tätä kiehtovaa maata. Voit löytää monimuotoiset maisemat Grand Canyonista kuuluisiin kansallispuistoihin ja nykyaikaisiin kaupunkeihin, kuten San Francisco, Los Angeles ja Las Vegas.

  Asuntoauton vuokraus El Monte RV:llä takaa luotettavat ja korkealaatuiset ajoneuvot unelmiesi lomalle! Yritys perustettiin Kalifornian El Monten kaupungissa Ken Schorkin toimesta vuonna 1970, ja siitä lähtien siitä on kasvanut yksi suurimmista asuntoautojen vuokrausyrityksistä maailmassa. El Monte RV:llä on toimistoja kaikissa Yhdysvaltojen tärkeimmissä kaupungeissa, ja he avasivat uusia äskettäin myös Japanissa.

  Vakuutus

  Asuntoauton vuokraus El Montella tarjoaa ajoneuvoilleen miljoonan dollarin kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen suojan. Omavastuu, josta asiakas on vastuussa ajoneuvolle aiheutuvista vahingoista, on rajoitettu 1 000 US$ asti. Noutohetkellä tämä summa varataan turvatakuuna pääkuljettajan luottokortilta (kaikki tärkeimmät luottokortit hyväksytään). Turvatakuu palautetaan ajoneuvon palautuksen yhteydessä edellyttäen, että ajoneuvo on samassa kunnossa, kuin se oli noutohetkellä.

  Tarjolla olevat lisävarusteet?

  Vuokraamo tarjoaa monia muita varusteita, joita voit valita varausprosessin aikana. Keittiö ja henkilökohtaiset varusteet, rajaton kilometrimäärä ja navigaattori ovat vain muutamia tarjolla olevia lisävarusteita; täysi luettelo on saatavana varausprosessin aikana. Sinulla on myös mahdollista ostaa "Kaiken sisältävä" paketti, joka sisältää tärkeimmät varusteet, joita tarvitset vuokra-autolle El Montella, kuten henkilökohtaiset ja keittiötarvikkeet, rajattomattomat kilometrit, generaattorin käyttö ja valmistelumaksu. Saatavuuden takaamiseksi suosittelemme, että varaat kaikki tarvitsemasi lisävarusteet hyvissä ajoin.

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle El Monten kanssa

  Pääkuljettajan tulee olla vähintään 21-vuotias (joissakin kohteissa raja on 25 vuotta). Luottokortin lisäksi suurelta myöntäjältä, pakollisia ovat myös kotimainen voimassa oleva ajokortti sekä passi tai henkilökortti (koskee vain Yhdysvalloissa asuvia). El Monte RV soveltaa joitakin matkustusrajoituksia heille, ketkä matkustavat Kuoleman laakson läpi, mikä ei ole sallittua heinä- ja elokuussa. Kuolemalaaksossa toukokuussa, kesäkuussa ja syyskuussa vierailevat ovat täysin vastuussa kaikista mahdollisista mekaanisista ongelmista. Matka talvikuukausina on sallittua, mutta huomaa, että talviolosuhteet voivat olla vaarallisia ja voivat aiheuttaa ongelmia. Asiakkaat ovat vastuussa vaurioista, jotka johtuvat järjestelmän jäätymisestä. Vaurioiden välttämiseksi vesi voidaan korvata jäätymisenestoaineella vesijärjestelmän jäätymisen estämiseksi. Kun lämpötila laskee alle nollan, asiakkaat eivät saa käyttää mitään ajoneuvon vesijärjestelmiä (mukaan lukien wc ja suihku).

  El Monten ajoneuvovalikoima

  Vuokraamo tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja pienistä suuriin asuntoautoihin. Kaikkiin ajoneuvoihin sisältyy:

  • Keittiö lavuaarilla, jääkaappi ja liesi
  • Henkilökohtainen kylpyhuone lavuaarilla, vessalla ja suihkulla
  • Rajoittamaton määrä kuljettajia
  • Ilmainen kuljetus hotellin ja vuokraamon välillä

  Asuntoauto C22

  El Monte valikoima - C22
  Nukkumapaikat: jopa 5 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto luokka C
  Pituus: 6.7 metriä/22 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Upea valinta kahdelle aikuiselle ja mukava pienelle perheelle.

  Matkailuauto C25

  El Monte valikoima - C25
  Nukkumapaikat: jopa 5 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto luokka C
  Pituus: 7.3-7.6 metriä/23-25 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Täydellinen kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, tästä ajoneuvosta löytyy yksi parisänky ja yksi yhden hengen sänky.

  Matkailuauto C28

  El Monte valikoima -C28
  Nukkumapaikat: jopa 6 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto luokka C
  Pituus: 8.2-8.8 metriä/27-29 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Suunniteltu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle hyvänkokoisella oleskelutilalla. Kompakti ja helppo ajaa.

  Matkailuauto FS31

  El Monte valikoima -FS31
  Nukkumapaikat: jopa 8 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto luokka C
  Pituus: 9.4-9.7 metriä/31-32 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Täydellinen suurelle perheelle tai ystäväryhmälle, enintään 8 hengelle.

  Matkailuauto AF34

  El Monte valikoima - AF34
  Nukkumapaikat: jopa 6 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto luokka A
  Pituus: 10.36-10.66 metriä/34-35 jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensa
  Täydellinen suurelle perheelle runsaalla määrällä sänkyjä ja säilytystilaa.

  Mistä noudan asuntoautoni El Montelta

  El Monte RV:llä on monia toimistoja Yhdysvalloissa ja Japanissa. Matkailuauton vuokraus El Montella Yhdysvalloissa sisältää ilmaisen kuljetuksen asiakkaan hotellilta vuokraamoon ja päinvastoin. Huomaa, että kuljetus on mahdollista vain tietyiltä hotelleilta, joista löytyy täydellinen luettelo vuokraamon verkkosivuilla tai kysymällä varaustiimiltämme varausta tehdessä. Asiakkaat eivät voi mennä suoraan kohteeseen ilmoittamatta siitä toimistolle, joten noudoista on sovittava etukäteen soittamalla heille ennen klo 9:00 asuntoauton vuokrauksen ensimmäisenä päivänä. Turvallisuussyistä kansainväliseltä lennoilta saapuvat asiakkaat eivät voi noutaa ajoneuvoa samana päivänä, kun he saapuvat maahan.

  El Monte RV:n suosituimmat noutokohteet

  DENVER
  El Monte, c/o All Stars RV
  5989 Main Street
  Louviers (Denver) CO 80131
  LOS ANGELES
  El Monte RV
  12818 Firestone Blvd.
  Santa Fe Springs (Los Angeles) CA 90670
  LAS VEGAS
  El Monte RV
  3800 Boulder Highway
  Las Vegas NV 89121
  MIAMI
  El Monte, RV Florida Group LLC
  24875 SW 137 Ave
  Princeton (Miami) FL 33032
  NEW YORK
  8223 92 Street
  3401 B Tremley Point Road
  Linden (New York) NJ 07036
  SAN FRANCISCO
  El Monte RV
  6301 Scarlett Court
  Dublin (San Francisco) CA 94568
  >

  Valitse seuraavalle kiertomatkallesi El Monte RV! Voit varata matkailuautosi verkkosivultamme tai ottamalla yhteyttä vuokra-asiantuntijoihimme puhelimella tai lähettämällä meille sähköpostia. Tiimimme pystyy neuvomaan sinua kaikissa vuokrausehdoissa ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi.