Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS LAS VEGAS

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Las Vegas

  Auto Europella on takanaan 60 vuoden historia ja on nykyään yksi maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä. Voit helposti löytää parhaat autonvuokrauksen tarjoukset, mutta myös kuljetuspalveluja ja tietenkin asuntoautoja. Edullinen asuntoauton vuokraus Las Vegasissa auttaa tutustumaan kirjaimellisesti yhteen häikäisevimmistä kaupungeista maailmassa ja Nevadan autiomaahan täysin riippumattomasti. Valitse oikea ajoneuvo ja matkustamisesta asuntoautolla aavikon reiteillä kaupungin ulkopuolella tulee mukava kokemus. Muut kiinnostavat kohteet ovat vain 200 km pääsä sijaitseva Death Valley, naapuriosavaltiossa Arizonassa odottaa legendaarisen Grand Canyon tai Kaliforniassa Los Angeles! Voit nyt helposti varata verkossa tai soittamalla meille. Asiantuntijamme auttavat sinua henkilökohtaisesti ja anna seikkailun alkaa!

  Leirintäalueet Las Vegasin seudulla

  Las Vegasissa ja sen ympäristöstä löytyy laaja valikoima leirintäalueita, jonne voit pysähtyä asuntoautosi kanssa. Valikoima on suuri ja laatua löytyy laidasta laitaan. Olemme valinneet muutamia paikkoja sinua varten ja luettelemme keskeiset tiedot helpottamaan sopivan alueen etsintöjä. Ehkä jokin näistä on sinulle juuri oikea!

  Oasis Las Vegas RV Resort Oasis Las Vegas on paras suositus leiriläisille parhailla tiloilla, kuten uima-allas, baari, kauppa ja minigolf. Hyvin hoidettu leirintäalue tarjoaa peruspalvelut ja ilmaisen nettiyhteyden ja pysäköinnin, sekä pesulapalvelut, mikä tekee siitä suositun. Sen välittömässä läheisyydessä sijatsee Silverton Aquarium.
  Las Vegas KOA at Sam's Town Tämä alue sijaitsee Las Vegasista itään. Voit odottaa yksinkertaista sisustusta, uima-allasta ja muutamia suihkuja ja pesutiloja. Viereiseltä hotellilta liikennöi kuljetuspalvelu kuuluisalle "Las Vegas Strip"-alueelle, 6,8 km pitkälle viihdekadulle. Hinta on erittäin hyvä ja edullinen, noin 18 dollaria per yö.
  Las Vegas Motorcoach Resort Täältä voit kävellä kaupunkiin. Täältä löytyy korkean tason tilat uima-altaalla, ravintolalla ja baareilla, sekä pesulalla. Suuri klubitalo, ystävällinen henkilökunta ja mukava puisto saa sydämesi lyömään nopeammin.
  Las Vegas RV Resort Kuka aloittaa Yhdysvaltain matkan Las Vegasista, heille tämä lomakeskus tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle ja sijaitsee hyvällä paikalla. Myös täältä löydät olennaiset palvelut, uima-altaan ja kuntosalin. Tämä paikka ei kuitenkaan ole saatavilla perheille. Hinta noin 29 USD/yö.
  Hitchin' Post RV Park & Motel Hitchin' Post on pidetty hyvässä kunnossa ja on korkeampaa laatua. Se sijaitsee suoraan kuumien alueiden ulkopuolella, mutta kuitenkin rauhallisella alueella. Uber-autopalvelulla pääset kaupunkiin noin 20 minuutissa. Ystävällinen palvelu, vakuuttavat tilat ja tilavat saniteettitilat vakuuttavat.

  Saatavilla olevat asuntoautot Las Vegasissa

  Alla näytämme joitakin asuntoautojen malleja, jotka ovat saatavilla ja voimme tarjota sinulle Las Vegasissa. C 20-23 jalkaa on kompakti asuntoauto ja sopii pienelle perheelle kahdella lapsella, koska sieltä löytyy yksi parisänky ja kaksi yhden hengen sänkyä. Toimivalla keittiöllä olet valmiina ja riippumaton matkallasi. Lisäksi voit asentaa turvaistuimia. Vähemmän kokeneille tarjoamme Cygnus asuntoauton, jonka peruutuskamera auttaa parkkipaikoilla ja tarjoaa liikkumavaraa. Lopulta tarjoamme 27-30 jalan C-luokan asuntoauton, joka on suunniteltu seitsemälle matkustajalle kahdella parisängyllä ja kahdella yhden hengen sängyllä oleskelutilassa. Automaattivaihteisto kuuluu sen ominaisuuksiin ja takaa mukavuutta matkustaa pitkillä matkoilla.

  C-luokka 21-23ft Cygnus RV 28-31ft

  C Luokka 21-23ft

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C -luokka
  Pituus: 21 - 23 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Cygnus RV

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 8.5 - 9.4 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Elite Traveller C-luokka 28-30ft

  Elite Traveller

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: A- luokka
  Pituus: 9.4 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C Luokka 28-30ft

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 28 - 30 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Tietoa Las Vegasista

  Asuntoauton vuokraus Las Vegasissa Yhdysvalloissa on melko helppoa ja mahdollista varsinkin, jos haluat matkustaa pitkiä matkoja budjetilla. Nevadan osavaltion Las Vegas ei ole ainoastaan houkutteleva, mutta myös suurin kaupunki. Lukuisat kasinot, jotka sijatsevat lähinnä Las Vegas Strip- alueella, ovat tehneet kaupungista maailmanlaajuisesti tunnetun uhkapelien kodin. Noin kahden miljoonan asukasluku on alhainen verrattain tämän vuoden noin 40 miljoonaan kävijään.

  Maailmankuuluja ovat myös suuret ja näyttävät Las Vegasin esitykset kansainvälisiltä alan parhaimmistoilta. Heitä olivat menneisyydessä esimerkiksi Elvis Presley, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Dean Martin tai 2003 vuoteen saakka Siegfried ja Roy. Muut artistit, kuten Céline Dion, Elton John, David Copperfield, Criss Angel tai Cirque du Soleil ilahduttavat yleisöä vielä tänäkin päivänä. Kuka haluaa mennä naimisiin epätavanomaisesti ja nopeasti, voi vierailla yhdessä monista hääkappeleista, nimeltään "Wedding Chapels," mutta avioliitto on tällöin kuitenkin virallisesti vielä tunnustettava kotona. Voit ensin kantaa rakastettusi kynnyksen yli nelipyöräiseen kotiisi ja aloittaa häämatka heti!

  Matkailuauton vuokraus Las Vegasissa aloittaa kiertomatkasi, jota varmasti opit rakastamaan. Sinun ei enää tarvitse etsiä paikkaa asua ja joka kerta pakata matkatavaroita, ja jos keittiö kuuluu auton varusteisiin, voit ostaa tuoreita raaka-aineita Yhdysvaltojen supermarketeista ja säästää vieläkin enemmän. Niin monet osavaltiot ja kaupungit odottavat saapumista, aja aikasi kuluksi vaikka Denveriin.