Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS FARO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Faro

  Asuntoauton vuokraus Farosta antaa sinulle mahdollisuuden määrittää itse oma matkareittisi Algarvessa tai Portugalissa. Auto Europella on laaja valikoima asuntoautoja, joista voit valita sopivan mallin matkallesi. Jos et ole varma, mitä kokoa tai palveluita tarvitset, voit kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme palvelunumerosta tai sähköpostilla, tai varata suoraan netistä. Tällä tavoin voit kokea kaikki listasi nähtävyydet ja kohokohdat peräkkäin. Nauti matkoilla asuntoauton mukavuudesta ja tee taukoja matkan varrella, kun ei tarvitse aina pakata laukkuja uudelleen. Nauti Atlantin rannikosta ja matkusta lähes 600 km Porton kaupunkiin maan pohjoisosassa. Unohtamatta tietenkään kaunista pääkaupunkia Lissabonia, joka sijaitsee matkasi puolivälissä.

  Leirintäalueet Faron seudulla

  Matkailuauton vuokraus Farossa ei ole vaikeaa, mutta ei ole helppoa löytää sopivaa parkkipaikkaa, erityisesti sesonkiaikana. Pysäköintipaikat tulee varata usein etukäteen kesäksi. Etelärannikolla, jos pysäköit yli tunnin rantatielle, voi se nopeasti johtaa ongelmiin viranomaisten kanssa. Kaupungin sisällä, sekä Algarven itä- ja länsiosassa tämä on pienempi ongelma. Alla on valikoima leirintäalueita Farossa ja lähialueilla.

  Camping Olhao Tämä leirintäalue sijaitsee Olhãossa, ei edes 10 kilometrin päässä Farosta. Autopaikat ovat merkitty varjoisiksi, osittain varjoisiksi tai ilman varjoa. Hiekkaranta löytyy läheltä. Paikan päällä on leikkipaikka ja urheilukenttä. WiFi alueella on käytössä ilmainen nettiyhteys. Koirat ovat sallittuja, mutta on pidettävä hihnassa.
  Camping Albufeira Albufeira Camping sijaitsee noin 45 kilometriä länteen Farosta ja 1,5 km päässä pienestä kalastajakylästä. Alueella on kaksi uima-allasta (toinen lapsille) ja muutamia ravintoloita. Suoraan alueelta löytyy myös bussipysäki yhteydellä Albufeiraan ja päärautatiasemalle. Autopaikoilla henkilömäärä on rajoitettu neljään. Sisäänkirjautuminen tapahtuu klo 15.00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12.00 saakka. Eläimet eivät ole sallittuja. Sesonkiaikana minimivuokrausaika on 7 yötä.
  Algarve Motorhome Park Noi 60 km päässä Alvesista sijaitsee Algarven Motorhome Park. Kätkeytyneenä Rio Arade laakson sydämessä se silti tarjoaa hyvän infrastruktuurin lähellä olevan suuremman kaupungin, Silvesin ansiosta. On olemassa kahdenlaisia autopaikkoja, sähköllä ja ilman. Kaikki autopaikat sopivat liikuntarajoitteisille, niissä on videovalvonta ja viemäriliitäntä. Maksuvälineenä käy myös luottokortti.
  Motorhome Park Falésia Motorhome Park Falésia sijaitsee 29 km päässä Farosta. Huomaa, että tämä alue ei hyväksy varauksia ja on avoinna ympäri vuoden. Falésian ranta löytyy kävelyetäisyydeltä.

  Saatavilla olevat asuntoautot Farossa

  Jos et ole vielä valinnut mallia, haluaisimme esitellä pienen valikoima käytettävissä olevia asuntoautoja Farossa. Jos matkustat kumppanin kanssa, Compact Plus on mukava malli, joka on räätälöity kahdelle matkailijalle. Noin 6 metrinen asuntoauto on hyvin kompakti. Premium Standardista löytyy vuoteet neljälle ja on paljon pidempi, jopa 7,6 metriä. Active Plus tarjoaa kaikesta huolimatta keskikokoisen makuuhuoneen neljälle kahdella parisängyllä, jotka ovat sijoitettu toinen toisensa yläpuolelle. Runsaasti tilaa koko perheelle tarjoaa Family Plus. Taittamalla istuimet tilaa on jopa 6 istuma- javuodepaikalle. Sisustus on moderni ja mukana on hyödyllistä lisätoimintoja, kuten pyöräteline, markiisi ja takaovi.

  Compact Plus Adria

  Compact Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 5.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Adria

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Active Plus Family Plus

  Active Plus

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 5.42 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Farosta

  Asuntoautoilla saa ajaa maantiellä 90 km/h ja moottoriteillä 100 km/h. On tärkeää huomata, että et saa yöpyä tien varrella ja pysäköintialueilla. Tiemaksu ei ole korkeampi kuin henkilöautoille. Algarven pääkaupungissa Farossa on alueen suurin lentokenttä ja on siksi usein mainio lähtökohta ja määränpää Algarven tai Portugalin kiertomatkaa varten. Kannattaa kuitenkin pysähtyä hetkeksi Faroon. Kaunis vanhankaupungin osa Vila Adentro piiloutuu hyvin säilyneiden muurien sisällä lähes muslimienkauden ajoilta, sekä täältä löytyy lukuisia kauppoja, baareja ja ravintoloita. Kolme historiallisra kaupungin porttia päästävät sinut tämän Faron alueen sisälle. Kaupunki sijaitsee suoraan luonnonsuojelualueella "Parque Natural da Ria Formos". Se pitää sisällään noin 170 neliökilometriä ja alue on yksi suurimmista suojelualueista Euroopassa. Tämän upean laguunin on luonut tsunami ja maanjäristys vuonna 1755.

  Voit ihailla ihanaa näkymää Faron ylle Faron tuomiokirkosta. Se on peräisin 1300 - 1400 luvuilta ja oli lähes täysin tuhoutunut kahdesti. Tuhoutumisen seurauksena 1500-luvun jälkeen tehtiin useita peruskorjauksia ja entisöintiä, joka toi kirkolle monia eri tyylien elementtejä. Esimerkiksi maurien tyylinen kappeli, barokin ajan urut ja täysin goottilaistyylinen sisäänkäynti. Näköalatasanne sijaitsee katedraalin kellotornissa, jonne voi kiivetä rakennuksen eteläpuolella.

  Kaunein ranta tällä alueella on Praia de Faro. Paras tapa päästä sinne on bussilla nro. 16, muuten voi olla vaikeaa löytää parkkipaikkaa. Mikä tekee tästä rannasta erityisen, on se, että se on vielä suhteellisen tuntematon ja siten ei ole täynnä ulkomaisia matkailijoita. Ilha de Faro on täällä yhdistetty mantereeseen kapealla kaistasillalla. Tunnelma tällä 5 km pitkällä hiekkarannalla on mukava ja rento, lentokentän läheisyyttä täällä tuskin huomaa. Vesi on puhdasta ja sopii mainiosti uimiseen, jos hyvin alhainen veden lämpötila ei häiritse, joka ei nouse edes kesäkuukausina ja tekee siitä varsin virkistävän. Nauti etelän hiekkarannoista ja asuntoauton vuokraus Farossa aloittaa matkasi pohjoisen rannoille.