Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS LISSABON

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Lissabon

  Asuntoauton vuokraus Lissabonissa tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ihanalle lomalle Portugalissa. Tutustu pääkaupunkiin rauhassa, kunnes olet nähnyt kaikki kohokohdat. Sen jälkeen voit tutkia koko lähialuetta haluamallasi tavalla ja vierailla muissa kaupungeissa Portugalissa. Hyviä esimerkkejä ovat Porto pohjoisessa tai Faro etelässä. Valitse oikea ajoneuvo lomallesi Auto Europen suuresta valikoimasta ja varaa tänään kohtuuhintaan. Voit saada neuvoja matkailuautojen asiantuntijoilta puhelimitse tai yksinkertaisesti sähköpostilla!

  Leirintäalueet Lissabonin seudulla

  Monet leirintäalueet sijaitsevat hiukan kaupungin ulkopuolella, mutta enimmäkseen mukavalla paikalla. Ei ole väliä, miten suunnittelet reittisi Portugalin halki, matkalta löytyy runsaasti alueita, joissa voit viettää yön tai useamman päivän. Suunnittele matkailuauton vuokrausta Lissabonissa ja katso seuraavasta taulukosta leirintäalueiden ehdotuksia kaupungissa ja sen ympäristössä.

  Lisboa Camping & Bungalows Leirintäalue sijaitsee ihanteellisella paikalla. Alle kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitseva leirintäalue tarjoaa kaiken tarvittavan asuntoautoille. Parkkipaikat ovat tilavia, turvallisia ja tarjoavat sähköyhteyden, veden ja television. Jos haluat, voit pelata tennistä, minigolfia ja pöytätennistä. Lapset nauttivat suuresta uima-altaasta ja ihanasta lasten leikkipaikasta.
  Parque Orbitur Costa da Caparica Tämä leirintäalue ei ole kaukana keskustasta, vain 17,5 kilometrin päässä. Vierailijoille alue tarjoaa 50 neliömetriä tilaa, samoin sähköä ja vettä. Fantastinen hiekkaranta ja monet nähtävyydet ovat helposti ja nopeasti saatavutettavissa. Joten jos haluat pitää vaihtoehtoja auki, tämä on ihanteellinen valinta.
  Parque Orbitur Guincho / Cascais Tämä alue kuuluu samalle omistajalle kuin edellä mainittu Costa da Caparica. Siksi myös täällä löydät parkkitilaa suurille asuntoautoille, jotka ovat varustettu sähköllä ja vedellä. Hyvä valinta, jos haluat nähdä Cascaisin ja Sintran tai surffailla yhdellä upeista rannoista. Alue sijaitsee noin 34 km päässä keskustasta.
  Casa Azzurra Leirintäalu sijaitsee idyllisen pikkukaupungin Obidosin lähellä ja hieman yli tunnin päässä Lissabonista, mutta tässä vaiheessa olet jo tehnyt pidemmän matkan kohti Coimbraa ja Portoa. Parkkipaikoilla on sähkön ja veden mahdollisuus, sekä Wi-Fi. Casa Azzurraa hallinnoi Saksa. Pieni Obidosin kaupunki on Unescon maailmanperintölistalla ja erittäin suositeltava vierailla.
  Ar Puro Camping Coimbra Noin kahden tunnin päässä Lissabonista, tämä leirintäalue sijaitsee Coimbran lähellä ja on täydellinen pysäkki matkalla Portoon. Alue tarjoavat myös riittävästi tilaa suuremmille ajoneuvoille, sähköä ja vettä. Iso uima-allas takaa yhdessä minigolfin ja lentopallokentän kanssa monipuolisen loman. Leirintäalueen lähellä on myös mahdollisuus kalastukseen ja golfiin.

  Saatavilla olevat asuntoautot Lissabonissa

  Kuten vuokra-autojen kanssa, Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman asuntoautoja Lissabonissa. Tässä on vain muutama esimerkki. Roadie tarjoaa runsaasti tilaa kahdelle hengelle. 4,9-metrisessä autossa on parivuode, keittiö ja juomaveden säiliö. Neljälle valitse lähes viisi metrinen Nomad tai 7,47 metrinen Europa malli. Nomadissa on vastaavat varusteen kuin Roadiessa, paitsi sieltä löytyy kaksi parisänkyä. Europa asuntoauto on oikea valinta, jos haluat nauttia lisämukavuudesta matkallasi. Täältä löytyy edelleen keittiö, suihku ja wc, sekä juomeveden ja jäteveden säiliöt. Ford Zefiro 675 malli sopii jopa kuudelle matkustajalle. Jopa 6,87 metriseen autoon mahtuu kolme parisänkyä, keittiö, suihku ja wc.

  Comfort Standard Family Standard

  Comfort Standard

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.41 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Compact Luxury Family Luxury

  Compact Luxury

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: A- luokka
  Pituus: 6.95 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Luxury

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.28 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Lissabonista

  Pääkaupunki Lissabon on myös maan suurin kaupunki, jossa asuu nykyään yli 545,000 asukasta. Lissabonissa on vuoden ympäri miellyttävä ilmasto, monet idylliset rannat ja paikat kaupungin lähellä (esimerkiksi Cascais tai Estoril) ja varsinkin Portugalin erikoisuudet ovat monille matkailijoille tärkeimmät syyt lomailla Lissabonissa. Kansainvälisen lentokentän sijainti on optimaalinen. Saapumisen jälkeen sinun tarvitsee matkustaa vain alle kuusi kilometrin, kunnes saavut keskustaan ja pääset tutkimaan kaupunkia pian laskeutumisen jälkeen. Aloita parhaiten Lissabonin Baixa-alueelta, joka voimakkaan maanjäristyksen jälkeen vuonna 1755 hiljattain rakennettiin kaupungin sydämeksi. Kun kuljet Rua Augusta Arch-kaaren läpi, uppoudut heti tyypilliseen portugalilaiseen ilmapiiriin, jossa on paljon nähtävää lähellä.

  Kolme parasta paikkaa Braixassa ovat Praca da Figueira, Rossio ja Praça do Comercio. Täällä voit nähdä paitsi erottuvan kadun Calcada portuguesa basaltista ja valkoisesta kalkkikivesta, mutta myös useita suihkulähteitä ja monumentteja, jotka koristavat eloisia aukioita. Sinun pitäisi vierailla vaikuttavassa Mosteiro dos Jeronimosissa Belemin alueella. Rakennuksen arkkitehtuuri on osa myöhäisgoottilaisuutta renessanssin vaikutteilla. Lisäksi merimuseo ja arkeologinen museo sijaitsevat täällä. Myös Igreja de Santa Engracia on mielenkiintoinen 1700-luvun kirkko, joka valmistui kuitenkin vasta 2000-luvulla, ja Igreja de Santa Maria Maiorin. Luonnon ystäville Oceanario de Lisboa on väistämätön. Euroopan suurimmassa sisäakvaariossa näet haita, rauskuja ja monia muita merielävä ympäri maailmaa. Jos haluat pysyä kuivalla maalla, vietä iltapäivä Lissabonin eläintarhassa, jossa on yli 2000 eläintä. Tietenkin löydät myös monia ihania hiekkarantoja, jotka eivät ole kaukana Lissabonista. Suositelemme esimerkiksi Carcavelosin, Praia do Guinchon tai Costa da Caparican rantoja.

  Kun olet tutustunut kaupunkiin perusteellisesti, voit päättää, kuinka jatkat lomaasi. Asuntoauton vuokraus Lissabonissa on hyvä vaihtoehto, jos olet suunnitellut pidemmän matkan ja voit löytää valtavan valikoiman leirintäalueita Portugalissa ihanteelliselle tauolle. Useimpien käytettävissä olevien mallien viihtyisissä tiloissa voit nauttia lomasta ja tuntea olosi kotoisaksi missä tahansa. Varastoi ennen lähtöä tarpeeksi tarvikkeita ja voit rauhassa omassa keittiössä valmistaa lempiruokaa ja jopa säästää paljon rahaa.


  Asuntoauton vuokrauksen arvostelut

  Asuntoautojen vuokrauksen arvostelutNita, Indie Campers
  16 Lokakuu 2019
  Auto Europe's rating Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 4 Tähteä
  Supplier' rating Asuntoautojen vuokrauksen arvostelut - 5 Tähteä
  " Homma toimi hyvin ja selkeästi. Nainen Portugalin päässä hoiti asiat huippu hienosti. Täydet 110 pistettä."