Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS PORTO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Porto

  Noin kolmen tunnin päässä pääkaupungista Lissabonista, Porto on erittäin suosittu kohde monille matkailijoille ympäri maailman. Vietä loma Portugalissa joustavammin kuin koskaan ennen, asuntoauton vuokraus Portossa auttaa sinua siinä. Kun olet tutkinut kaikki nähtävyydet listallasi ja lähdet kaupungista, sinulla ei ole rajoja. Auto Europella voit valita asuntoauton nyt monista saatavilla olevista malleista ja varaus on yksinkertaista, kätevää ja nopeaa verkossa. Varaus onnistuu myös puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin voimme myös vastata kaikkiin kysymyksiisi.

  Leirintäalueet Porton seudulla

  Portoa ympäröivällä alueella leirintäalueiden valikoima on suuri. Monet näistä eivät sijaitse keskeisellä paikalla, mutta vakuuttavissa luonnonkauniissa kohteissa rannikolla ja tarjoavat erilaisia palveluja, jotka tekevät vierailustasi erittäin miellyttävän. Seuraavat esimerkit, jotka olemme sinulle tähän tiivistäneet, voivat helpottaa sopivan paikan valitsemista. Autamme matkailuauton vuokrauksessa Portossa ja sopivan leirintäalueen löytämisessä!

  Canidelo Camping Leirintäalue sijaitsee kuuluisalla Costa Verden rannikolla, vain yhdeksän kilometrin päässä historiallisesta Porton keskustasta. Alue on erinomainen lähtökohta päiväretkille Portoon. Voit rentoutua hiekkarannalla auringossa tai kokeilla vesiurheilua. Virtalähde on saatavilla useimmilla paikoilla ja WI-Fi on maksuton.
  Parque Orbitur Angeiras / Matosinhos Tämä alue on myös loistavalla sijainnilla lähellä rantaa. Parque Orbitur Angeiras sijaitsee noin 17 km luoteeseen Portosta. Virtalähteen lisäksi parkkipaikallasi leirintäalue tarjoaa monia aktiviteettejä suoraan kohteessa, esimerkiksi tennistä, minigolfia ja pöytätennistä, sekä suuren uima-altaan uintia varten. Hyvin lähellä leiriä on mahdollisuus kokeilla purjehdusta ja surffausta.
  Parque de Campismo Sol de Vila Cha A28 tietä pitkin pääset leirintäalueelle noin 23 minuuttissa, joka on myös lähellä hiekkarantaa. Monet puut tarjoavat varjoisia parkkipaikkoja, joille on tarjolla sähköä. Lisäksi saatavilla on pesukoneita, kuivausrumpuja, ilmainen langaton internet, lasten leikkipaikka ja paljon muuta. Ei kovin kaukana alueelta voit kalastaa, purjehtia tai surffata.
  Coimbra Camping & Bungalows Jos päätät ajaa etelään kohti Lissabonia, tämä leirintäalue on ihanteellinen pysähdyspaikka. Se sijaitsee vain puolentoista tunnin päässä Portosta ja noin kahden tunnin päässä pääkaupungista. Se tarjoaa runsaasti tilaa asuntoautoille, sekä sähköä ja vettä. Alueella on runsaasti toimintaa, kuten minigolf, lentopalloa ja tennistä.
  Casa Azzurra Hieman etelämpänä löydät Casa Azzurran. Täältä pääkaupunki sijaitsee vain 88 kilometrin päässä. Tilavat paikat tarjoavat sähköä, vettä, sekä langattoman nettiyhteyden. Astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivausrumpu ovat kaikkien leiriläisten käytössä. Muista vierailla vain viiden kilometrin päässä olevassa Obidosin kaupungissa, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi.

  Saatavilla olevat asuntoautot Portossa

  Auto Europen auttaa sinua löytämään täydellisen asuntoauton itsellesi tai ryhmällesi. Tässä esittelemme vain muutamia esimerkkejä olemassa olevista ajoneuvoista, jotka voit noutaa Portossa. Nauti mukavuudesta yhden henkilön kanssa Compact Plus mallissa. Vajaat kuusi metrisessä ajoneuvossa sinulla on paljon tilaa ja mukana ovat myös juomaveden ja jäteveden säiliöt. Täällä sinulla on käytössä parivuode ja wc, suihku ja keittiö. Jos selviydyt vähemmällä, tarjolla on Sporty malli enintään neljälle matkailijalle. Kaksi parisänkyä ja keittiö mahtuvat vajaat viisi metriseen autoon. Saatavilla on juomavesisäiliö. Asuntoauto Adria sopii myös neljälle matkustajalle, joka on 7,38 metriä pitkä ja tarjoaa paljon enemmän tilaa ja mukavuutta. Käytössäsi ovat keittiö, wc ja suihku, sekä juomaveden ja jäteveden säiliöt. Vieläkin enemmän tilaa tarjoaa Family Plus malli. Tästä ajoneuvosta löytyy kaksi tavallista ja kaksi parisänkyä. Suihku, keittiö ja wc tekevät matkasta viihtyisän. Auton pituus on 6,51 metriä.

  Compact Plus Sporty

  Compact Plus

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 5.99 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Sporty Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 4.97 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Adria Family Plus

  Adria

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.38 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Portosta

  Yli 237,000 asukkaan Porto on yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa ja Lissabonin jälkeen toiseksi suurin väestöluvultaan. Vuodesta 1996 historiallinen keskusta on ollut Unescon maailmanperintökohteena. Lisäksi Porto yhdessä Rotterdamin kanssa Hollannissa oli Euroopan kulttuuripääkaupunki. Lisää kuuluisuutta Porto saa sen tunnetusta Portviinistä. Paras tapa aloittaa kiertoajelu Portossa on vanhassakaupungissa. Lukuisat kirkot barokkityyliin, joka antoi Portolle lempinimen "barokkikaupunki", tekevät sinuun vaikutuksen. Myös vuonna 1880 avattu Grande Hotel do Porto, vanhin kaupungissa, ansaitsee enemmän kuin nopean katsauksen sisältä ja ulkoa. Todellinen maamerkki on 76 metriä korkea Torre dos Clerigos, maan korkein kirkontorni. Tästä tornista, joka on osa yhtä näyttävää kirkkoa Igreja dos Clerigos, hyvällä säällä voit nauttia upeasta näköalasta koko kaupungin yllä.

  Igreja Sao Francisco on erityisen kiinnostava, koska suuri osa siitä on kullattu. Ensin se rakennettiin goottilaistyyliseksi, jonka jälkeen muutettiin myöhemmin uudelleen barokkityyliseksi. Monet museot, galleriat, konserttisalit ja teatterit lisäävät kaupungin kulttuurista monimuotoisuutta merkittävästi. Käy Soares dos Reis kansallismuseossa, joka sijaitsee Palacio dos Carrancasissa tai Museu de Arte Contemporanea da Fundacao Serralvesissa, jos olet kiinnostunut portugalilaisesta ja modernista taiteesta. Vierailun museoissa Museu de Arte Contemporanea ja Casa de Serralves voit yhdistää matkaan kauniiseen Parque de Serralvesin puistoon. Kun olet nauttinut tarpeeksi nykytaiteen museoista, ota rennosti suuressa puistossa ja ihaile monia muita taideteoksia ympärilläsi. Tietenkin Portossa voit myös viettää useita miellyttäviä tunteja rannalla, kävellä pitkin kävelykatua ja nauttia merinäköalasta. Valitse esimerkiksi Praia da Luz, Praia dos Ingleses tai Praia do Cerneiro.

  Portossa oleskelun jälkeen on aika lähteä uusiin kohteisiin Portugalissa. Asuntoauton vuokraus Portossa auttaa toteuttamaan reitin Atlantin rannikkoa pitkin. Suuntaa etelään Coimbran kautta Lissaboniin ja myöhemmin Faroon. Matkalla löydät muita kohteita, kuten Sintra, Estoril ja Cascais. Sinulla on mahdollisuus valita sopivin useista leirintäalueista Portugalissa ja pysähtyä tarpeen mukaan. Osta ennen lähtöä kaupungin supermarketista tuoreita raaka-aineita, joista voit luoda asuntoauton keittiössä herkullisen illallisen.