Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS HAMPURI

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Hampuri

  Vietä lomasi jälleen täysin eri tavalla. Asuntoauton vuokraus Hampurissa avaa täysin uusia mahdollisuuksia matkareitillesi. Ota aikaa ja tutustu kaikkeen tässä hansakaupungissa. Vietettyäsi yhden tai useamman yön yhdellä monista leirintäalueista, voit spontaanisti päättää vierailla muissa kaupungeissa, kuten Berliinissä tai Frankfurtissa. Vakuuta itsesi valtavalla valikoimalla saatavilla olevilla asuntoautoilla, voimme tarjota sinulle Auto Europella niitä parhaaseen hintaan, aivan kuten vuokra-autoja. Valitse haluamasi malli ja Hampurin unelmiesi loman edessä ei seiso mitään. Meillä voit varata asuntoautoja joko verkossa nettisivumme kautta tai puhelimitse. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja neuvomme sinua mielellämme!

  Leirintäalueet Hampurin seudulla

  Ympäröivillä alueilla on runsaasti leirintäalueita, joissa voit viettää yön asuntoautolla. Jotkut niistä sijaitsevat ihanteellisella paikalla, jos haluat päästä kaupunkiin ilman suurempia hankaluuksia. Vuokraa asuntoauto Hampurista ja tutustu ehdotuksiin, jotka olemme koonneet yhteenvetona sinulle seuraavassa taulukossa.

  Camping Buchholz Hamburg City Tämä on erittäin keskeinen leirintäalue, josta voit ihanteellisesti tutustua kaupunkiin. Vain seitsemän kilometrin päässä keskustasta, alue tarjoaa 30 sähköpaikkaa, mutta ilman vettä. Hagenbeckin eläintarha on tavoitettavissa täältä edes kymmenessä minuutissa.
  Camping Land an der Elbe Maalauksellinen sijainti Stover-rannalla asettaa sinut heti lomatuulelle. Noin 30 kilometrin päässä keskustasta, voit nauttia täällä luonnosta täysillä. Parkkipaikoilla on saatavilla sähköä ja vettä ja sinulla on myös mahdollisuus käyttää ilmaista Wi-Fi-verkkoa. Käytettävissäsi ovat myös pesukone, kuivausrumpu ja astianpesuallas.
  Campingplatz Großensee Tämä paikka sijaitsee viehättävällä alueella kauniilla ja puhtaalla luonnollisella Großen-järvellä. Täällä voit majailla luonnon viheralueilla. Aluemaksu sisältää vapaan pääsyn läheiselle uima-altaalle ja ilmaiselle WiFi-yhteydelle. Liikenneyhteydet ovat optimaaliset, Hampuriin tarvitset vain 35 minuuttia.
  KNAUS Campingpark Hamburg Tämä alue ei ole kaukana Hampurista. Kaupungin keskusta sijaitsee vain 14 km päässä. Kaikki parkkipaikat ovat varustettu sähköpaikalla ja langattomalla Internet-yhteydellä. Pienemmät vierailijat eivät kyllästy täällä jalkapallokentän ja lasten leikkipaikan ansiosta.
  Campingplatz Elbecamp Vain alle 40 minuutin ajomatkan päässä, leirintäalue Elbe Camp on hieman kauempana kuin muut mainitut ehdotuksemme, mutta alue sijaitsee Falkensteiner Ufer rannalla. Valitse tilava parkkipaikka, joka ei ole kaukana rannasta, jossa voit rentoutua auringossa ja katsella ohi kulkevia aluksia.

  Saatavilla olevat asuntoautot Hampurissa

  Meillä voit valita laajasta valikoimasta käytettävissä olevia asuntoautoja oikeasta ryhmästä. Tässä on vain muutamia esimerkkejä tarjotuista malleista. Jos olet matkalla kumppanin kanssa, B4 Compact Tourer voisi olla oikea valinta. 6,36 metriä pitkä ajoneuvo on varustettu kahdella erillisellä vuoteella, keittiöllä, suihkulla ja vessalla. Jos tarvitset hieman enemmän tilaa, valitse vaihtoehtoisesti Comfort Standard-malli, jolla on samat ominaisuudet ja on 6,95 metriä pitkä, jonkin verran pidempi kuin B4 Compact Tourer. Neljän hengen ryhmille riittävästi tilaa tarjoaa A1 California Star. Neljä istuin- ja nukkumapaikkaa on jaettu kahteen parivuoteeseen ja keittiö on osa varustusta. Pituus on 4,9 metriä. Kuudelle matkustajalle 6,51 metriä pitkä RV Family Plus on ihanteellinen. Täältä löytyy lisäksi kaksi yhden hengen ja kaksi parisänkyä keittiön, suihkun ja wc-tilojen knassa.

  B4 Compact Tourer Comfort Standard

  Compact Tourer

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 6.36 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Comfort Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: B- luokka
  Pituus: 7.41 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  A1 California Star Family Plus

  A1 Star Camper

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Pop Top
  Pituus: 4.89 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Family Plus

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6.51 Metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Hampurista

  Hampuri on yksi Saksan suurimmista kaupungeista yli 1.860.000 asukkaalla, jonka voittaa ainoastaan Berliini. Hampurin satama ja kansainvälinen lentokenttä ovat molemmat yhdet tärkeimmistä logistiikan keskuksista Saksassa. Lisäksi kaupungilla on musiikillisesti tärkeä rooli. Monet tunnetut musikaalit, kuten Leijonakuningas tai Rocky, nähdään vain täällä. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka houkuttelee miljoonia turisteja Hampuriin. Kaupungin kulttuuritarjonta on lähes ylivoimainen. Sinua odottaa yli 60 museota ja teatteria, useita konserttisaleja ja yli 100 musiikkikerhojen vierailua. Nähtävillä on myös useita vaikuttavia rakennuksia ja siltoja, joita ei kannata jättää välistä.

  Pyhän Mikaelin kirkko, kaupungintalo ja Elben filharmonikan olisi oltava ehdottomasti listallasi. Yhtä mielenkiintoisia ovat Hampurin pörssi, Nikolai kirkon tornin rauniot ja Speicherstadt, suurin historiallisesti merkittävä varastorakennuskokonaisuus maailmassa. Täältä löytyy on myös maailman suurin pienoisrautatie. Miniature Wonderland 1490m² suurella alueella näkee useita maita, kuten Saksa, Yhdysvallat ja Italia. Todella mielenkiintoinen kaikille. Hampurissa vieraile tietenkin kuuluisilla Altonan kalamarkkinoilla tai Reeperbahn-kadulla. Katu sijaitsee St. Paulin alueella ja on noin 930 metriä pitkä runsaalla määrällä yökerhoja, diskoja ja baareja, tunnetaan myös nimellä "syntisin maili maailmassa". Lisäksi on olemassa lukuisia tapoja nauttia luonnosta. City Park, Elbe, vanha kasvitieteellinen puutarha tai Hagenbeckin eläintarha ovat kaikki alueita, joissa voit rentoutua.

  Kun päätät lähteä kaupungista pois, todellinen matka alkaa. Matkailuauton vuokraus Hampurissa aloittaa vierailusi muissa kaupungeissa Saksassa. Vain kolmen tunnin päässä A24 tietä pitkin sijaitsee Berliini, A7 tietä pitkin pääset alle viidessä tunnissa Frankfurtiin. Matkusta omaan tahtiin Saksan maaseudun halki ja pysähdy matkalla yhteen monista leirintäalueista. Kaupungeissa voit ostaa mukaasi raaka-aineita valmistellakseen tuoretta ruokaa itsellesi ja matkaseuralle. Seuraavana päivänä voit jatkaa matkaa täynnä energiaa.